Tim-ova 6630 razlika u odnosu na cistu???
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Tim-ova 6630 razlika u odnosu na cistu???
Koja je razlika izmedju Tim-ove 6630 i ciste???
Ovo me interesuje iz razloga jer se cista 6630 prakticno ne moze naci a u radnji govore da nema razlike osim sto na maski pise Tim i sto su parametri za GPRS i MMS vec podeseni za tu mrezu!!!
Ovo me interesuje iz razloga jer se cista 6630 prakticno ne moze naci a u radnji govore da nema razlike osim sto na maski pise Tim i sto su parametri za GPRS i MMS vec podeseni za tu mrezu!!!
- Obren
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 09:47
- Kontakt:
Re: Tim-ova 6630 razlika u odnosu na cistu???
Video sam nekoliko TIM-ovih Nokija 6630 (srebrnu i crnu), rade perfektno. Ima par dodatnih menija i bookmarka za TIM, ostatak softvera je isti. Jednog drugara je nervirala ta TIM customizacija i flashovao je telefon za 850 din. tako da sad ima čist telefon (ako se izuzme TIM logo na kućištu, koji se kako čujem lako skida razblaženim acetonom).
Hvala!!!
To me je brinulo jer se sada stvarno tesko moze naci cita 6630 a nisam znao u cemu je caka sa tim-ovom!!! A ovde vecina govori da su telefoni OK i to me je malo ohrabrilo!!!
To me je brinulo jer se sada stvarno tesko moze naci cita 6630 a nisam znao u cemu je caka sa tim-ovom!!! A ovde vecina govori da su telefoni OK i to me je malo ohrabrilo!!!
Poslednja izmena od glidder u Pon, 09. Jan 2006. 12:49, izmenjeno 1 put ukupno.
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
DREAM WEAVER upravu si,i ja sam cuo da su 6630 sa Vodafon mreze problematicne.
A sto se tice TIM-a ....ja imam Tim 6630 i za sada radi fantasticno (da kucnem u drvo)
Ako ti smetaju ikonice ti ih skloni u neki od foldera.
A sto se tice natpisa..nemoj cistiti acetonom zajebaces plastiku.
Ja sam obrisao raredjivacem za pranje stamparskih sita (mislim da je to nesto slicno ko uljani razredjivac)
Malo se teze skida ali neskida boju sa plastike niti ostecuje plastiku.
A sto se tice TIM-a ....ja imam Tim 6630 i za sada radi fantasticno (da kucnem u drvo)

Ako ti smetaju ikonice ti ih skloni u neki od foldera.
A sto se tice natpisa..nemoj cistiti acetonom zajebaces plastiku.

Ja sam obrisao raredjivacem za pranje stamparskih sita (mislim da je to nesto slicno ko uljani razredjivac)
Malo se teze skida ali neskida boju sa plastike niti ostecuje plastiku.

Pozdrav od Bagzija !
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 16. Jan 2006. 11:28
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 16. Jan 2006. 11:28
Pogledao sam ponudu u Italiji na WWW.TIM.IT i sada sam zbunjen.
Cena je veća nego od naših preprodavaca koji ih valjda samo preprodaju. Da nisam u nečemu pogrešio?
Na sajtu se doduše spominje nekih 300 eura besplatnog servisa u TIM mreži. Da li to znači da se to nekome može ponuditi, prodati?
Cena je veća nego od naših preprodavaca koji ih valjda samo preprodaju. Da nisam u nečemu pogrešio?
Na sajtu se doduše spominje nekih 300 eura besplatnog servisa u TIM mreži. Da li to znači da se to nekome može ponuditi, prodati?
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Aleksandre, to su cene njihovih paketa, što ti naravno nećeš uzimati. Bitna je cena telefona i cena raskidanja ugovora na licu mesta, tako dobijaš potpuno čist i legalan 3G telefon.
Oljice, daj još malo detalja...
Oljice, daj još malo detalja...
● PRAVILA FORUMA ●
Pa ovako, ja sam moj telefon uzela pre 6 meseci i tada je njegova cena bila za 50 eura niza nego kod nas. Cini mi se da je kod nas bilo 330, a ja ga uzeh za 280 eura.
Te cene koje si ti video vaze za telefone pod ugovorom i nenormalno su velike.To uopste ne ide tako, prvo ne isplati se placati toliki novac, drugo traze ti boga oca od licnih podataka i dokumenata na uvid ukoliko se odlucis na kupovinu telefona uz raskidanje ugovora.
Tebi treba radnja gde se prodaju telefoni bez ikakvih obaveza prema tamosnjem operatoru, a to ces videti po cenama koje su slicne nasim. Zatim, slobodno pitaj da li telefon mozes da nosis i koristis u zemlji u kojoj zivis, ali sa svojom karticom, za svaki slucaj se uveri da aparat ne vuce neku papirologiju, i to doslovno tako jer engleski slabo razumeju, pa im treba postavljati sto jednostavnija pitanja.
I na kraju, ono sto je najbitnije, ubaci svoju karticu u aparat i probaj sta te zanima.
Te cene koje si ti video vaze za telefone pod ugovorom i nenormalno su velike.To uopste ne ide tako, prvo ne isplati se placati toliki novac, drugo traze ti boga oca od licnih podataka i dokumenata na uvid ukoliko se odlucis na kupovinu telefona uz raskidanje ugovora.
Tebi treba radnja gde se prodaju telefoni bez ikakvih obaveza prema tamosnjem operatoru, a to ces videti po cenama koje su slicne nasim. Zatim, slobodno pitaj da li telefon mozes da nosis i koristis u zemlji u kojoj zivis, ali sa svojom karticom, za svaki slucaj se uveri da aparat ne vuce neku papirologiju, i to doslovno tako jer engleski slabo razumeju, pa im treba postavljati sto jednostavnija pitanja.
I na kraju, ono sto je najbitnije, ubaci svoju karticu u aparat i probaj sta te zanima.