NEannaBG napisao:
A da li radi online ovaj program ili ne?
Nokia E72
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Re: Nokia E72
jeeeee ja sam stipsa na pripejdu

da,i ja sam se iznenadila,kako mi mob bolje radi i konacno whatsapp mogu da roknem
loki,ako otkrijes nesto zanimljivo javi

da,i ja sam se iznenadila,kako mi mob bolje radi i konacno whatsapp mogu da roknem

loki,ako otkrijes nesto zanimljivo javi

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Pa ja vam odkad preporucujem tu app, a vi necujete sto zborim 

ahahah izvini,nekako mi je promaklo

Mobile guard je sasvim odlicna aplikacija.Nego ne znam da li je neko probao da ugasi whatsapp sa Swiss manager-om pro,ta aplikacija je takodje brutalno odradjena..
Da li je probao neko ove nove mape, odnosno navigaciju?
dale, jos mape nisu stigle za vas korisnike E72.Tj da budem tacniji mape su stigle samo za korisnike OS Wp,S^3,i Meego-a(ako se tako pise,ono sto ima u N9..)
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 09. Mar 2013. 00:15
- :: Nokia c5
- :: Nokia e72
Drugari, da li neko zna gde mogu da nađem provereno dobru masku za e72? A da joj cena nije tipa 5000
Ili makar samo tastaturu? Na mom je original promenjena i stavljena je neka kršina od maske, koja je tvrda kao kamen, tako da kad pritiskam slovca uopšte nemam osećaj kad je pritisnuto, nema onog "klik" uopšte. I to me jako frustrira
Hvala vam unapred, i nadam se da ću konačno dbiti neki konstruktivan odgovor, jer do sad gde god sam tražila, na netu, po gradu, svuda jedno veliko ništa!

Ili makar samo tastaturu? Na mom je original promenjena i stavljena je neka kršina od maske, koja je tvrda kao kamen, tako da kad pritiskam slovca uopšte nemam osećaj kad je pritisnuto, nema onog "klik" uopšte. I to me jako frustrira

Hvala vam unapred, i nadam se da ću konačno dbiti neki konstruktivan odgovor, jer do sad gde god sam tražila, na netu, po gradu, svuda jedno veliko ništa!

acamatic,ja sam prvenstveno ovaj programcic instalirala da likvidiram
s vremena na vreme whatsapp,ali vidim da ima raznih stvarcica.Ocistio mi je mob,pa primecujem da brze otvara internet.Da malo kroz meni šara brze i tako...
Zanimljiva je aplikacija,na zalost ne mogu da se setim kako se zove,programcic,koji ne dozvoljava whatsapp-u da se zakaci na net,vec samo dozvoljava wifi,ako nema wifi da hvata,onda ne radi whatsapp...
Sta sve radi taj program sto preporucujes?

Zanimljiva je aplikacija,na zalost ne mogu da se setim kako se zove,programcic,koji ne dozvoljava whatsapp-u da se zakaci na net,vec samo dozvoljava wifi,ako nema wifi da hvata,onda ne radi whatsapp...
Sta sve radi taj program sto preporucujes?

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Dok Aleksandar spavka ja cu ti napisati koju u vezi Swiss manager pro.
Kao prvo da bi instalirala ovu app telefon treba da ti je hakovan a tvoj nije
.
Aplikacija pored cleanera ima i file menager, zatim podatke o telefonu, podatak kada ti je telefon poslednji puta restartovan, sta je sve od procesa otvoreno i vrlo korisnu funkciju vremenski cleaner. Podesis npr. na jedan sat i aplikacija ti sam svakih sat vremena vrsi zatvarenje otvorenih programa. Za ovo mislim da je mobile guard bolji jer zatvara tj. gasi bas sve cak i garminov proces.
ALI meni Swiss manager kada uradi proces zatvaranja aplikacija vise nemogu da pritiskom na tastere koje ima E72 za ulazak u kalendar, kontakte i poruke tu nemogu uci dok ne restartujem telefon
.
Ko zeli da ima to vremensko zatvaranje aplikacija odlicam posao radi i ram blow pro ali i za njega je potreban hakovan fontele.
Zato za zatvaranje app koristim mobile guard.
chocolate, ja neznam ali probaj kod ovih da pronadjes klik.
Kao prvo da bi instalirala ovu app telefon treba da ti je hakovan a tvoj nije

Aplikacija pored cleanera ima i file menager, zatim podatke o telefonu, podatak kada ti je telefon poslednji puta restartovan, sta je sve od procesa otvoreno i vrlo korisnu funkciju vremenski cleaner. Podesis npr. na jedan sat i aplikacija ti sam svakih sat vremena vrsi zatvarenje otvorenih programa. Za ovo mislim da je mobile guard bolji jer zatvara tj. gasi bas sve cak i garminov proces.
ALI meni Swiss manager kada uradi proces zatvaranja aplikacija vise nemogu da pritiskom na tastere koje ima E72 za ulazak u kalendar, kontakte i poruke tu nemogu uci dok ne restartujem telefon

Ko zeli da ima to vremensko zatvaranje aplikacija odlicam posao radi i ram blow pro ali i za njega je potreban hakovan fontele.
Zato za zatvaranje app koristim mobile guard.
chocolate, ja neznam ali probaj kod ovih da pronadjes klik.
Deki morao sam da spavam,radio trecu..
Ana kao sto ti je deki napisao to i aplikacija radi,ne znam ja sam se bas navikao na nju(a navukao me je deki..
) i meni potpuno odgovara,a kod mene nema tih problema kao sto ima deki da posle ne moze da udje u kalendar,kontakte,meni se to ne desava..
E sada mozda i jeste bolja aplikacija Mobile guard ali je problem sto za belle nema valjda,ako se ne varam,ako ima ispravite me,jer cu i ja ubaciti onda..
Znam ana za taj programcic,i ja sam zaboravio kako se zove
,o tome je pricao kolega "janka"
E da umalo da zaboravim,ana zasto ti ne odradis hack da mozes da ubacujes sta pozelis u telefon,a mnogo je prosto,znaci dva tri koraka,ne mozes nista da pogresis i to je to..

Ana kao sto ti je deki napisao to i aplikacija radi,ne znam ja sam se bas navikao na nju(a navukao me je deki..

E sada mozda i jeste bolja aplikacija Mobile guard ali je problem sto za belle nema valjda,ako se ne varam,ako ima ispravite me,jer cu i ja ubaciti onda..

Znam ana za taj programcic,i ja sam zaboravio kako se zove

E da umalo da zaboravim,ana zasto ti ne odradis hack da mozes da ubacujes sta pozelis u telefon,a mnogo je prosto,znaci dva tri koraka,ne mozes nista da pogresis i to je to..

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
acamatic, ma ulazi on u kalendar i ostalo kad odem u meni pa odatle ali nece sa ovih tastera koji se nalaze oko navigacionog tasera. Zasto je tako neznam. Sigurnose pogase neki procesi koji su vezani oko toga pa tasteri ne reaguju.
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Ja moj jos nisam hakovao,hocu da uzmem 8gb karticu,pa onda da odradim hack,ubacim garmin (mada mi za njega ne treba hack) i lepo sredim telefon.....
D500&E71
ja ne znam sta to zapravo znaci xixixixu hocete da mi objasnite?
annaBG, najprostije sto ti mogu reci,je to da hack sluzi da mozes da instaliras nepotpisane(krekovane,piratkse,narodne) verzije aplikacija.On donosi jos dosta stvari,kao sto je menjanje nekih fajlova koje "obicnom korisniku" nije dozvoljeno,ali to je da kazem neki visi nivo,za pocetak je dovoljno da znas ovo sto sam ti rekao.. 

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 09. Mar 2013. 00:15
- :: Nokia c5
- :: Nokia e72
hmm, hackovanje i meni zvuci zanimljivo. Ali i meni prvo treba memorijska i pristojna tastatura, sa ovom jedva kucam 

a ako ga haknem,ne gubim garanciju?
Nekako hakovanje me asocira na nesto pokvareno,sto ne valja i ne treba
Tako mi ta rec zvuci 
chocolate,meni se cini da ako kupis neoriginal masku,da negd nece nesto pasovati kako valja.
Drug je kupio u ovlascenom,kaze 2000din.Zvuci mi malo para za ovlascen,predpostavljam da je jaca cena...Vidi da li moze samo tastaura da se poruci u Nokia servisu,u Beogradu je to sada samo radnja na Banovom brdu.Nema vise Mesc na NBG.
Nekako hakovanje me asocira na nesto pokvareno,sto ne valja i ne treba

chocolate,meni se cini da ako kupis neoriginal masku,da negd nece nesto pasovati kako valja.
Drug je kupio u ovlascenom,kaze 2000din.Zvuci mi malo para za ovlascen,predpostavljam da je jaca cena...Vidi da li moze samo tastaura da se poruci u Nokia servisu,u Beogradu je to sada samo radnja na Banovom brdu.Nema vise Mesc na NBG.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
chocolate, dali si trazio masku na onom linku gore sto sm ti postavio?
annaBG, hakovanje se obavlja vrlo jednostavno, novom metodom ni reset nije potreban.
Sad garancija dali se gubi ili ne to neznam. Garancija sigurno nebi trebala da se gubi jer hak ne utice na rad telefona ali ako serviseri traze dlaku u jajetu sve je moguce.
annaBG, hakovanje se obavlja vrlo jednostavno, novom metodom ni reset nije potreban.
Sad garancija dali se gubi ili ne to neznam. Garancija sigurno nebi trebala da se gubi jer hak ne utice na rad telefona ali ako serviseri traze dlaku u jajetu sve je moguce.
annaBG, kako je ovde meni jedan kolega rekao,kada sam ga isto ja to pitao odavno, "Ako ti ne priznaju garanciju samo im baci bombu u lokal...
"
Tako da nema sanse da ne priznaju zbog toga,mada kakvi majmuni postoje sto rece deki mogu da traze dlaku u jajetu..

Tako da nema sanse da ne priznaju zbog toga,mada kakvi majmuni postoje sto rece deki mogu da traze dlaku u jajetu..
heheh pa realno,sa nasim ljudima moras da psujes pretis,da bi nesto postigao.Strasno!
Nista u junu mi istice garancija,pa cu da se igram
Nista u junu mi istice garancija,pa cu da se igram