Hvala,hvala!
Nisam znao da je ovde ovoliko Grobara a evo za nekoliko sati otkako sam promenio avatar sam izdobijao pohvale i ovde i preko PP,stvarno hvala za podrsku,sad mi je krivo sto nisam ranije stavio ovo a imam ga 100 godina!PARTIZAN SAMPION!!
Jok_jok kod nas nema koristi ni od EDGE-a a tek od UMTS-a... sutra lane kad svane

a i kad stigne bice skup do j... jer se nasi operateri koriste onom starom poslovicom:"Ubedi coveka da mu to sto nudis apsolutno treba a onda mu za to skini i kosulju s ledja",tako da ce opet to biti privilegija 5% ljudi!
A D600 uopste nije dugo na trzistu,to si utripovao za D500,pre neki mesec smo bas cekali da vidimo kakav je taj D600 tako da je mozda jedan kvartal"stariji"od 6270 a mozda ni toliko!
Ostajem pri onom sto sam rekao,jos nisam video Japanca i J.Koreanca lose izrade u toj klasi (pa ni u najnizoj klasi) a,kao sto rekoh,ljudi se vec zale na 6270,da ima neki zazor na kucistu,da baterija traje manje nego na Symbian telefonima a i velika je brate i ne donosi nista revolucionarno pa kad se sve sabere ispade da je nista narocito za tolike pare!
D600 je sigurno kvalitetnije napravljen a i na bateriju se ne zale nesto,TV-out je fino za imati mada korisno za 10% ljudi a i video u dosta vecoj rezoluciji nije za bacanje tako da,po meni,D600 WINS!
Pozdrav