skar, ko kupi Alfu dva puta se raduje "kad je kupi i kad je proda"
Slike sa mobilnih telefona
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Re: Slike sa mobilnih telefona
bestboy, pa baka krsi propise ali i cura ali zasto?
. Buraz ima 156 i sve je lepo ali potrosnja i odrzavanje
. Covek nemoz da se iskaje.
- iKe
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- bachika
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
Deksi, prešlo je to alfino vreme... Možda tvoj drugar ne zna gde i šta da nabavi pa mu je skupo održavanje...

Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
- McLaren F1
- Ex-Moderator

- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
iKe, jako lepe slike. Boje su fantastične. 
Btw, okačiću i ja sutra neke sa mog telefona ako budem stigao.
Btw, okačiću i ja sutra neke sa mog telefona ako budem stigao.
-
blackwhite
- Mobil fan

- Pridružio se: Sre, 06. Feb 2013. 16:26
- :: Apple Iphone XS
- :: Apple Iphone 6s
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- skar
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
bachika,
to sto si sad uradio nije uopste lepo
Deksi jbg meni auto ima dozu smeka,i nije "obican" tako da nek je vozim dve godine u sutnem za neke pare,ispunicu sebi dusu,da ne bude kasnije da mi ostane praznina,mogao sam al nisam 
to sto si sad uradio nije uopste lepo
- bachika
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
skar, neka, neka, kupićeš i ti jednu alfu 
Ps: spam u ovoj temi: pripazi samo pri odabiru, ima mnogo krševa iz uvoza... Moja nije najsnajnija, ali imao sam sreću da kupim od privatnog lica pa znam šta joj nedostaje i siguran sam da nema skrivenih mana...

Ps: spam u ovoj temi: pripazi samo pri odabiru, ima mnogo krševa iz uvoza... Moja nije najsnajnija, ali imao sam sreću da kupim od privatnog lica pa znam šta joj nedostaje i siguran sam da nema skrivenih mana...
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
- Ceftriaxone
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
gangsta, sta se krcka u tom kotlicu, loncu, ili kako se vec ta posuda kod vas zove? 
Covek me podsetio sad na jednu fotku, za ljubitelje ribljih specijaliteta, pravi riblji paprikas, koji se nigde tako dobro ne sprema kao u Apatinu. Prijatno...
Uslikano prosle godine za 1. Maj, kod zeta u dvoristu (Samsung Galaxy SII HD LTE).

Covek me podsetio sad na jednu fotku, za ljubitelje ribljih specijaliteta, pravi riblji paprikas, koji se nigde tako dobro ne sprema kao u Apatinu. Prijatno...
Uslikano prosle godine za 1. Maj, kod zeta u dvoristu (Samsung Galaxy SII HD LTE).

Green, dobre su slike sto je slikao "Oppo find".Dobro da sada ne preterujemo ne moze da udje u neku konkurenciju za takmicenje u slikama,ali je sasvim ok.Samo bih te zamolio kada se tamo bude prolepsalo vreme kod vas,da uslikas jos koju sliku.. 
Green, veliki ovaj kotlic red kupusa, red rebaraca, red kupusa, red suvog mesa...
kobasice, kolenice...
levo je pogaca ispod saca, a tamo desno gde se vidi veca vatra su malo kasnije stavljene palacinke sa prelivom, takodje ispod 2.saca... sta da ti pricam, rakijica uvek polako i eto
levo je pogaca ispod saca, a tamo desno gde se vidi veca vatra su malo kasnije stavljene palacinke sa prelivom, takodje ispod 2.saca... sta da ti pricam, rakijica uvek polako i eto
acamatic, bice uradjeno, nema da brines...
gangsta, uhh, znaci Bosanski lonac je u pitanju, lepo bogami, lepo se u tvom kraju klopa, nema sta...
gangsta, uhh, znaci Bosanski lonac je u pitanju, lepo bogami, lepo se u tvom kraju klopa, nema sta...
Green, mmm, riblji paprikaš.
Obzirom da smo tvoj zet i ja iz istog mesta, znam tačno na šta misliš.
Sad kad sam video sve ove slike klope, moram do prijatelja da ga nagovaram da kuvamo večeras.
Obzirom da smo tvoj zet i ja iz istog mesta, znam tačno na šta misliš.
Sad kad sam video sve ove slike klope, moram do prijatelja da ga nagovaram da kuvamo večeras.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.