Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
nisam ga video uzivo, gledao na yt (ja mislimd a sam ja jedini ludak koji gleda dodatnu opremu za tel koji ne poseduje) u hd, bas fino izgleda, uverices se i sam
Odlicno Hvala puno na preporuci... Videcemo sta uradimo od svega ovoga.. NE verujem da ce, ako nadjemo u bg-u, to biti bas googleov bumper, ali ako budemo kupovali preko amazon/ebay-a onda sigurno uzimamo taj Hvala jos jednom
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Layne - 'si uspeo da namestis da vidis kontakte sa facebook-a u phonebook-u? ubacio sam FB account, ukljucio auto-sync, podesio u phonebook-u da prikaze SVE kontakte sa gmail-a i FB i nece... nisu mi vazni kontakti nego slike koje bi trebalo da povuce sa FB-a...
sve je namesteno i - nece...
na htc one s sam sve isto radio kao i sad i sve je lepo radilo...
Ima, oš ss? Nisam ja kriv sto nisi smeo cydia da pokrenes
Ima li nexus automatsko isključivanje 3G kada se zaključa displej i prebaci u E, kada otključas displej prebaci u 3G? I tako produži trajanje baterije a uvek si online
A pazite foru, cena nexus-u pada a apple raste (iP-ovima raste koji su jos na verziji 6.1.2 jer ima JB za ovu verziju, ko je update 6.1.3 moze da se slika jer nema JB. Ista situacija je bila prosli put za modele sa JB i bez JB xa xa).
Elem, jedva čekam da sretnem nekog sa nexus-om, bilo bi lepo da to bude ovaj sto je sa note 2 presao na nexus, pa da ga razocaram u nexus i njega da meni preproda
meni nije jasno (lako cu resiti picture sync sa nekom app) zasto mi ne radi fabricki? da nije neki bug?
ima li najava za update, koji ce verovatno to resiti ako je bug, dobio sam 4.2.2 cim sam upalio telefon, pitam za neki novi osim 5.0 koji ce verovatno u maju...
Ne znam za fabricki sync, ali secam se da je zezao i na nexusu, cak da je bio nemoguc (jer su se pokacili nesto Google i Facebook).
Veruj mi rootuj i uzmi app ovu, neces se pokajati
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Ja koristim ovu na mom L9 i stvarno je kvalitetna Ali mislim da je greota da se na n4 stavlja futrola,jer je telefon stvarno prelep. Nabacite neki bumper i bog da vas vidi
ja generalno i nisam neki ljubitelj stavljanja telefona u nesto...
jedino kod Nexus-a sto je kaaao problem spolja, to je - malo je gladak, nema nigde neku grublju ivicu na koju mozes da se oslonis dok ga drzis u ruci...
ne verujem da cemo naci bas bumper samo za ivicu kao kod Iphone... ja bih mozda samo to i stavio, vidim da vec ljudi gledaju sta pise pozadi dok pricam ili kucam nesto...
neverovatno trazen telefon, nude sve zivo u zamenu za njega...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.