LG Nexus 4

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Re: LG Nexus 4

Post od iLuka »

U delta city nema nicega za nexus ali su narucili i bice svega kao i za druge telefone. Sutra idem do Usca pa da vidimo...

P.S nasao sam aplikaciju koja povezuje fb i phonebook, prikazuje mi slike, sve je ok...

Glupo je ako smo mi zrtve fb vs. google :)

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

A jel kazu kad ce im to stici Luca ? Ti u delta cityju ? I gde u delti, da znam da idem da proveravam :D Isto neki pult ?

Javi kad budes otisao do usca :)

HVala brate sto se cimas..

P.s. Rutovao sam telefon, konacno ga podesio po sebi.. Baterija iznenadjujuce drzi :D

p.p.s Instaliraj ovu aplikaciju : DashClock Widget. Mozes da dodajes odlicne extenzije na lockscreen i izgleda odlicno, a nije neki 3rd party lockscreen. Imas i da instaliras dodatne extenzije sa gp-a .. :)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

U delta city dole kod onog glavnog velikog ulaza, pult je u pitanju, blizu Telenora...

Cesto setamo po trznim centrima dok je ovako hladno pa mi nije tesko da proverim ako neko ima neku zelju :)

u Uscu sam danas popodne, predvece, pa javljam...

Thanks za app, skinuo sam...

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Nisam jos uvek uzeo,covek je u inostranstvu i cekam da se vrati.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

luca, hvala za info !

App je odlicna... Kida :)

Jel bi mogao da pogledas u Uscu danas kad budes da li ima i screen protectora i onih protectora za zadnje staklo.. I da li ima neka kozna futrola u koju se telefon uvlaci (puch) u koju bi stao nexus 4.
Hvala brate puno!
Moram sto pre zastitu da nabavim. Video sam da imam sitnu ogrebotinu na zadnjoj strani blizu kamere. Jako blizu.. Poludeo sam.. Ne znam kako, kada ga nosim u dzepu i pazljivo ga stavljam na sto svaki put.. Ko zna, mozda pesak u dzepu i to je to.. Ne znam, poludeo sam. Moram sto pre nesto da kupim

P.s. Behemot, strpljivo :)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

Ako neko ima kanale za nabavku nexusa, ja sam zainteresovan takodje samo ne bih telenor, vip... moze info preko pp. @Layne, to je pesak sto posto, jedno zrnce u dzepu para staklo ko od sale :angry:
12 godina na forumu!

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Jeste pesak 100% ..
A sto ne bi vip, telenor itd?

sasa95
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 24. Mar 2013. 15:28
:: Nexus 4

Post od sasa95 »

Pozdrav. Hteo bih da u neku dogledno vreme nabavim ovaj telefon, pa me da ne zna mozda neko od vas kolike su sanse da cena tokom leta padne na nekih 300e (8gb)?

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Kakva sim ide u ovaj telefon?Standard,mikro,nano?
Ne sece mi se nesto kartica,ako se isece onda posle ne moze ici u telefon sa standardnom?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

LG Nexus 4

Post od Baraba »

Moze, imas adapter 200din. Ali nemoj da seces, idi kod operatera i zameni, bar je u vip- u besplatna zamena.

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Ma ja sam na MTS,mozda imaju i tamo.Al polako,nije jos sigurna kupovina,mora to sve dobro da se proveri.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Ide micro sim i ja sam dobio besplatno zamenu u VIP-u... Mozes sto puta dnevno da menjas za veliku pa za malu itd... Ako nekom treba mogu da mu ja isecem bez problema...

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Skines template sa interneta i po njemu iseces ovu standardnu karticu,nista prostije... :D

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

Kupiti telefon od 350+ evra i onda škrtariti za promenu kartice od 118 kinti kod MTS-a ili 200 kod Telenora mi je :o .
Skoro mi je isto kao i imati smartphone od 200+ evra a biti na prepaid-u :wacko:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

U pravu si! Ako je kod VIP-a besplatno a i toliko lako da i sam seces, a sa druge strane ta dva operatera naplacuju - ja im onda ne bih dao iz princia tih 200 din... Kakav je to nacin i bezobrazluk da se to naplacuje?! :dry:
Poslednja izmena od iLuka u Pon, 25. Mar 2013. 09:27, izmenjeno 1 put ukupno.

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

luca, nisam mislio na tebe konkretno, izvini ako si se našao prozvanim :oops: .
Mislim generalno, kako mi je loš trip, kupiš high class fontele i onda uštediš 200 dinara i šta kao, zajeb´o si sistem?
Nebitno, a o lopoviji Lelkoma i Telesmora mislim da nije potrebno ni pričati, to već i vrapci znaju.
Još jednom izvini luca,

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Ej pa nisam se ja osetio prozvanim! Ne znam kako ti je zvucao moj komentar, nije bio nikome namenjen, generalno sam rekao! Hahaha naravno, podrzavam sve sto si napisao :)

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Najbolje je sto, kada sam kupio note 2 (prvi telefon sa "malom" karticom), hteo sam da odem u Telenor da mi zamene karticu i da platim (u fazonu je*es 200 kinti). Ja odem i oni, posle 15 minuta cekanja, kazu nemamo trenutno u poslovnici, idite u neku drugu (btw poslovnica je na Bulevaru). Ja odem u drugu poslovnicu, ni tamo nemaju.E onda sam otisao u servis kod lika koga poznajem, isekao mi karticu i kraj price.... Poludeo sam.. Hoce da naplate, a nemaju kartice, a prodaju telefone sa tim karticama... Jezivi su :o :o

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Ljudi da li vam je stigao 4.1.2 ??? Kakvi su utisci ? :)
Poslednja izmena od zoreli u Pon, 25. Mar 2013. 13:29, izmenjeno 2 puta ukupno.
16 godina na forumu MOBILNISVET

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Ja imam 4.2.2 ako mislis nexus 4 :)
Odavno je izasla ta verzija 4.1.2... :)

Odgovori