LG Nexus 4

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Re: LG Nexus 4

Post od artifex »

Bice da je zoreli hteo da postuje u nekoj drugoj temi :grin:

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

Layne_Staley napisao:Jeste pesak 100% ..
A sto ne bi vip, telenor itd?
Pojma nemam, mozda preterujem ali nekako sam negativno raspolozen prema svemu sto dolazi kod nas na trziste, uvek imam osecaj da je druga klasa. Mnogi se nece sloziti sa tim, reci da je sve to isto al ako budem imao priliku da biram, radije cu uzeti neki Nex4 za nemacko trziste npr. :)
12 godina na forumu!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: LG Nexus 4

Post od toda81 »

Slazem se sa tobom. Ja sam vecinu telefona kupovao prwko druga iz Nemacke i Austrije i bili su savrseni, mada se nikad ne zna kava je masina, ali su svakako manje sanse da se nr u Nemackoj prodaje skart
Note IV N9100 dual

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

a sta mislite, odakle nama donose ''nase'' telefone? sve stize iz Beca, Madjarske i Nemacke... redje iz Svajcarske i Italije... :wink:

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

artifex napisao:Bice da je zoreli hteo da postuje u nekoj drugoj temi :grin:

Da da ... prebacio sam se ... hteo sam pitati za P880 :wacko:
16 godina na forumu MOBILNISVET

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

@luca, to da, u ovim prodavničicama ali ne verujem da Vip i Telenor dobijaju tako, neko od distributora po ko zna kakvim povoljnostima i legalno uvaljuju drugu klasu :) nadam se da gresim ali lepse se osecam, ako gresim onda je svejedno, ne mogu biti na gubitku nikako
12 godina na forumu!

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

pa kako je onda na nasem zvanicnom trzistu, kod svih operatera, bio samo htc one s c2 umesto originalnog one s (sa S4 procesorom)? sve ti je to ista stvar... svi gledaju samo kako da zarade sto vise :wink:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

LG Nexus 4

Post od Baraba »

Gde su snimci ekrana za bateriju da vidimo kakva je?

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Evo ja hvatam sc veceras.. Do sada sam uvek punio kad stigne do 30% sa onim prenosivim punjacem, jer mi je trebao telefon :)
Veceras postujem :)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Pa evo... 24h mi je maximum... 3G u pozadini stalno ukljucen, wi fi stalno ukljucen, auto-sync stalno ukljucen, ekran mi nije ukljucen samo nocu i preko dana sve ukupno mozda dva sata... Stalno nesto slikam, saljem mejlove, sms, pozivi bez ustrucavanja (imam solidan paket kod VIP-a)... Da, cesto i onaj tunes radio slusam koji dosta vuce...

P.S. primetio sam da mi moooozda malo secka, kao da gubim signal, dok je na 3G networks...
Da li je telefon mozda dekodiran i sa cim to mozda ima veze...

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Ok, čekam. Ali postavite lepo, kao što sam okačio ovde primer za note 2 trajanje, ti snimci ekrana me zanimaju:
viewtopic.php?f=2&t=25775&start=200/346901

pero0000
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
:: Samsung S10
:: Nokia 6210

Одг: LG Nexus 4

Post od pero0000 »

luca napisao:a sta mislite, odakle nama donose ''nase'' telefone? sve stize iz Beca, Madjarske i Nemacke... redje iz Svajcarske i Italije... :wink:
Ne znam odakle dolaze telefoni u prodavnice, ali znam odakle dolaze i gde su pravljeni (barem Note 2) telefoni koje prodaju likovi preko sajtova tipa MS, KP...

Iz Mađarske, barem od lika kod kojeg ja kupujem već nekoliko godina. On ih nabavlja u Mađarskoj, a proizvedeni su u Koreji. Dok Telenor nabavlja u Vijetnamu, moj drugar je uzeo na ugovor i lepo piše made in Vietnam, a kod mene made in Korea by Samsung. Govorim o Note 2 telefonu.

E sad, kad uzmem oba telefona u ruke, imam čudan osećaj da je moj nekako teži (možda mi se samo čini i umišljam), ali da Telenor (odnosno uvoznik sa kojim sarađuje) nabavlja telefone u Vijetnamu mi baš ne uliva poverenje u njihov kvalitet... Ovim ni u kom slučaju ne omaložavam taj jadni narod u Vijetnamu, ali svi znamo da je glavni razlog proizvodnja telefona kod njih, jako jeftina radna snaga.

E da, testirao sam baterije na oba telefona i na mom duže traje oko 20%.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Kupio sam futrolu.. Klasican pull up.. Kozna .. Za s3, ali kao da je pravljena za nexus 4.. 550 kinti.. .. Za sad samo jedna slika, sa laptopa slikana :) Neispavan sam pa izgledam ko vampir :D

Slika
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Ja se plasim tih futrola, da ne ostanu tragovi sa strane posle jedno mesec-dva... Nexus 4 je bas nekako ulickan :)

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

luca, kolega moram ti reci,da sto se tice nekih futrola,kao sto su teracell-ove(ako se tako pisu) one hoce da ostave tragove na telefonu,iako je on zasticen od nekih drugih faktora,od traga futrole nije.Video sam kod sebe na telefonu,a i kod ostalih prijatelja koji isto koriste "takve" futrole,da se vidi tacno gde je futrola bila na krajevima,i kako je taj deo malkice drugacije nego ovaj u sredini...E sada ako cemo iskreno manja je steta da bude tu tragovi od futrole,nego od padova ili grebanja od drugih predmeta..

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Ja sam se iskreno usrao kad sam video oni ogrebotinu na ledjima.. Dok ne nadjem bamper, ne mrdam.
Inace porucio sam sa extremeguards full body protection, foliju sa obe strane, provere o dobra, na xda je hvale, free shipping za srbiju. Ako hoce neko da porucuje, imam coupon code, samo recite

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

LG Nexus 4

Post od Baraba »

Full body? Dobijaš folije i sa strane? Ceo fon je zaštićen? Ili samo prednja i zadnja?

Ps. Obecase snimke ekrana baterije i cvrc :P

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

Baraba, ja cekam da neko odradi review telefona, a ne futrola :lol:

BTW, cena mu svakog dana ili stagnira ili pada. mislim na oglase na nasem sajtu.
bice ovo uskoro dobra kupovina.

mene zanima kamera. sa kojim fonom je u rangu? S2? 4X? dajte neki opis....

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Nemam vremena stvarno.. Izvini baraba, sinoc sam radio do nekih 4 ujutru.. Mrtav sam legao ne znam ni gde se nalazim. Danas cu videti da slikam bateriju.
Ne dobijam sa strane, tako se zove na sajtu (full body) pa sam ja rekao.. Prednja i zadnja.

Mrkixxx nisam nesto mnogo slikao do sada sa telefonom, osim sto sam probao sferu. Samo sam uporedio sa kamerom na s3 u Uscu, i prodavac se slozio samnom da ista slika bolje izgleda na mom telefonu.. sad dal' je to zbog ekrana ili...
Odradicu i test kamere pa cu postovati

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

hteo sam da stavim SS kada ga napunim ujutru pa ceo dan koristim u kontinuitetu i uvece okacim... ne znam koliko je realno ako stavim SS sad a telefon nije radio celu noc i sve je bilo iskljuceno...

@mrkixxx - nemam nista protiv, nesto sam i napisao na dan kada sam ga kupio, baci pogled...

sto se tice kamere, nikako da prodje ovo baksuzno vreme pa lepo da okacim fitografije po lepom vremenu, do sada su mi sve porodicne iz trznih centara ili stana :wacko:

telefon je stvarno dobar...
mnogo je bolji osecaj od onog sto sam napisao iz Usca kada sam cackao prvi put Nexus 4 i to onaj okacen koji svi akaju...
nista ne mrda, ne skripuce, dugmici su extra utegnuti, cak i previse ''sakriveni'' jer u brzini ne mogu bas odmah da stisnem i npr. pojacam ili ukljucim ekran...
baterija, kao sto sam napisao mi traje bukvalno 24 sata sa upotrebom gore u posto napisanom, jednostavno lap-top koristim bas bas ako nesto duze kucam ili [rebacujem sa telefona ili na telefon...
xtra je brz, nema laga osim te glupe Blic aplikacije, ali jos se neko zalio na nju pa verujem da je do njih...

zvuk veeeoma glasan, mnogo glasniiji od onog na Ip4s recimo koji sam imao pre Nexus 4...

Ogoljeni android, kao sto sam napisao u temi Nexus I9250, nema neke out the box widgete ali skoro sve sam nasao na netu, npr. widget za calendar...

igrice ne igram, za sve drugo telefon koristim bukvalno non stop...
a, da, navigacija mi za sad ne treba i nisam nista oko toga radio...

ekran i ikonice veoma jasni, ne vide se pixeli i sl., osvetljenje sam smanjio (po onom fabrickom shortcut-u) na prvi podeok od automatskog i meni je stvarno dovoljno... nocu ni na njemu ne mogu da pisem jer bas smeta ocima pa stavim na automatsko...

sta god da vas zanima da testiram, ako je neko na Nbgd nek se javi da cacka i proba pre kupovine itd...

:wink:

Odgovori