Yettel novosti
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Re: Telenor novosti
dodata dva nova telefona:
Nokia Lumia 620
Sony Xperia Z
Cene: za nepoverovati! Lumia 620 uz paket od 1000 dinara pretplate kosta 20.000 dinara. pa to je entry model, mnoooogo bre...
Nokia Lumia 620
Sony Xperia Z
Cene: za nepoverovati! Lumia 620 uz paket od 1000 dinara pretplate kosta 20.000 dinara. pa to je entry model, mnoooogo bre...
Nisam iznenadjen, kao da se moze ocekivati nesto normalno...
Konacno 620 u ponudi
Cim udari oglase moja je, da probamo i taj wp vec jednom. Pod uslovom da se ne uspali masa pa joj nabiju cenu preko 200 
Konacno 620 u ponudi

- Vanzemaljac
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 04. Maj 2010. 18:18
- :: Samsung Galaxy S III
Moze pomoc?:)miodrage napisao:Telenor povecao brzinu neta, da bi dobili max brzine od parametara samo za APN upisati internet - username i pass ostaviti prazno!
Promenio sam apn ali i dalje nemogu da predjem 3mb..

dok nekome ode do 20 mb..
Zna li neko u cemu je problem?
LG G2
Miniii <3
Miniii <3
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Vanzemaljac, baci tu kantu od S3, i uzmi pravi telefon 
Kad si sve izmenjao, OBAVEZAN je full restart uredjaja.

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Telenor novosti
S3 je manja kanta od 920
. Cujem da 920 nesto usporava posle nekog vremena 

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Одг: Telenor novosti
Kao i svaki windows uredjaj, kad mu se napuni win.ini i system.ini...

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Pa ne znam, onda ja imam falican primerak ocigledno, posto meni radi jednako brzo kao i prvog dana. Odnosno, sad kad sam ga potpuno prilagodio sebi i svojim potrebama, smem da kazem da radi i brze!
Necu da ulazim u dalju bespredmetnu raspravu, jer su ovde svaciji stavovi vrlo poznati i jasni, moji mozda i ponajvise. Meni u principu odgovara sve sto nije Android. Cak se razmisljam i da sa kompa uklonim Chrome samo zato sto je Google proizvod
Necu da ulazim u dalju bespredmetnu raspravu, jer su ovde svaciji stavovi vrlo poznati i jasni, moji mozda i ponajvise. Meni u principu odgovara sve sto nije Android. Cak se razmisljam i da sa kompa uklonim Chrome samo zato sto je Google proizvod

- Baraba
Telenor novosti
Ja ne znam kako neko moze da koristi android pored iP 

- Vanzemaljac
- Redovni učesnik
odradio sam full restart sada je jos manja brzinamiodrage napisao:Vanzemaljac, baci tu kantu od S3, i uzmi pravi telefon

LG G2
Miniii <3
Miniii <3
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
E pa ne znam sta da ti kazem, svima siba, tebi nece... Ne znam sta moze da bude frka. Uzmi ti lepo iPhone5
i Bog da te vidi 

- Baraba
Vanzemaljac, možda na tvojoj lokaciji i ne može više da se izvuče? Koliko si izvlačio pre promene apn?
- Vanzemaljac
- Redovni učesnik
Baraba pre sam izvlacio 3.5 mb,sad 3..
A isprobavao sam i ranije u centru grada isto sam imao .
A isprobavao sam i ranije u centru grada isto sam imao .
LG G2
Miniii <3
Miniii <3
- Baraba
I kada vratiš stara podešavanja tj. izbrišeš apn? 

- Vanzemaljac
- Redovni učesnik
- Baraba
Telenor novosti
Ubaci karticu u neki drugi fon i probaj koliko sa njim izvlacis. Ali prekontrolisi parametre ponovo.
- djosa@
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 13. Avg 2012. 09:29
- :: Samsung Note 9
vanzemaljac nazovi operatere i pitaj,mozda su u zadnje vreme nešto cackali na predajnicima.Pa im je mozda lošiji signal.I navedi ima taj problem,da si imao veći a sad manji protok...A ako nije mozda je i prijem signal na tvom fonu počeo da slabi.Mada je to retkost,neverujem da si toliki baksuz 

- Baraba
Telenor novosti
Ako ti operater ne odgovori : mozda imate virus
Mozda je i do njih, svakako pozovi.

Ulovite pametan telefon u Boru
Druga faza Telenor Smart karavana počinje u Boru, gde je Telenor tim, u četvrtak 28. marta, organizovao radionice na temu Deezer usluge i Nokia Lumia telefona. U periodu od 12 do 15 časova u Bar Rum Baru svi zainteresovani mogli su da se druže sa Telenor timom i postave pitanja u vezi sa uslugama. Telenor tim će, takođe, posetiti one koji budu prijavili smetnje u mreži ili poteškoće sa signalom.
Kao i u prvoj fazi, i sada, svi zainteresovani mogu da komuniciraju sa Telenor timom preko korporativnih naloga na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.
Opširnije: http://bit.ly/10sTVdU
Druga faza Telenor Smart karavana počinje u Boru, gde je Telenor tim, u četvrtak 28. marta, organizovao radionice na temu Deezer usluge i Nokia Lumia telefona. U periodu od 12 do 15 časova u Bar Rum Baru svi zainteresovani mogli su da se druže sa Telenor timom i postave pitanja u vezi sa uslugama. Telenor tim će, takođe, posetiti one koji budu prijavili smetnje u mreži ili poteškoće sa signalom.
Kao i u prvoj fazi, i sada, svi zainteresovani mogu da komuniciraju sa Telenor timom preko korporativnih naloga na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.
Opširnije: http://bit.ly/10sTVdU
iPhone 6 Plus
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59
Mali update, da javim kako je sve na kraju prošlo sa zamenom modema. Naime, jutros dobijem poziv iz Telenor poslovnice, devojka mi kaže da je reklamacija uvažena i da dođem po novi modem. Tako je i bilo, otišao, vratio stari, uzeo novi, sve je OK.
Prijatno sam iznenađen Telenorom ovim potezom, mislio sam da će sve ovo mnogo više da se oduži, ali eto, ipak brinu o korisnicima. Novi modem postiže brzine i do 12 mbit/s ovde gde sam ja (Paraćin), a verujem da će ujutru da bude i veća brzina, pošto je preko dana malo veće opterećenje mreže. Ping je oko 30 - 40 ms što je odlično (toliko postižem i sa ADSL - om) tako da, sve u svemu, ja zadovoljan.
Prijatno sam iznenađen Telenorom ovim potezom, mislio sam da će sve ovo mnogo više da se oduži, ali eto, ipak brinu o korisnicima. Novi modem postiže brzine i do 12 mbit/s ovde gde sam ja (Paraćin), a verujem da će ujutru da bude i veća brzina, pošto je preko dana malo veće opterećenje mreže. Ping je oko 30 - 40 ms što je odlično (toliko postižem i sa ADSL - om) tako da, sve u svemu, ja zadovoljan.
iPhone 4 16GB SIM Free