MOgao sam priznajem... Al znas kako, nikada ja nisam bio strpljiv sto se tice toga.. Imam jako dobrog drugara koji hoce da uzme one (pored tebe ), tako da kad on uzme videcu na sta lici to
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Ali na kraju dana kada legnes u krevet ipak u glavi bocka onaj zivac da je LG
Meni licno je izrada LG dobra, ne znam sto ih nisi gotovio, jedino update je mana i zato ih nisam uzimao.
Layne_Staley, cestitke. Nista tom LG-u ne fali, pogotovo sto je Nexus. A juce sam se malko duze "druzio" sa Optimusom G. Iako je stariji model, malo je reci da je telefon brz. Prosto leti po sistemu. Graficki, sistem je mogao biti i lepsi, ali i nije tako lose...
bachika, o bachika, lepo lepo Jeste win7.5, ali ces videti da jako lepo radi, glatko i brzo. Usput, najbolje je sto mozes da tresnes neki otkljucan custom ROM u njega i da uzivas u piratizovanom sadrzaju!
miodrage, samo sam cekao da se javis
Odusevio sam se odmah fluidnoscu samo sto sam totalni noob za win na telefonu, jos ni mp3 ringtone nisam postavio... Ali polako, sve se da nauciti.
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
E da, na WP7 je to malo komplikovana rabota.
Ako ti bude trebala pomoc, a hoce, javi mi da ti objasnim proceduru, i ja sam se krstio kad sam zeni ubacivao...
Mada skini Ringtones sa Marketa i samo cepaj
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.