Malo sam se salio, izvini nisam stavio smajli, nemam bas obicaj, ali moram se navici.
Vec sam napisao zasto ja ne bi note2, ustvari zbog tog sam ga i promenio. A prelaz sa SII na SIII i nije bas neki prelaz.
Ja sam prezadovoljan sa nexus 4.
iamivan, drago mi je da si spustio loptu.Jer znas kako se kaze sve sto je brzo to je i kuso,tako da sacekaj lepo,baci ga na oglase ako te je bas smorio i cekaj N4..
Da ne otvaram novu temu, pošto imam sličnu dilemu: žena bi novi telefon, prvenstveno zbog većeg ekrana i više memorije. Iz nekog razloga ne želi Note 2, a sviđa joj se Note 1. Predpostavljam da je to pre svega zbog cene. Sad, dopada joj se i S3, tako da se izbor svodi na ta dva. Ja sam mišljenja da je S3 bolja varijanta, mada kad se daje toliko para, može da se dod još malo i uzme i Note 2, koji je svakako bolji nego prvi Note. Da li je ubeđivati, ili ići na S3?
Можда звучи невероватно, али Note2 у руци лежи боље него Note1.
За жене је, наравно, ако се бира између ова 3, ѕ3 најлогичнији избор. Али као и много пута до сада, најбоље је видети телефоне уживо па се одлучити.
Ma gledali smo već sve, i S3 joj se sviđa, mada mislim da ne u beloj boji. Ne voli ona tipično ženskaste stvari
Note 1 je probala pa se naložila zbok okej cene, ali pošto je to praktično S2 u većem kućištu, ja sam predložio da je bolje dodati pare i uzeti Note 2 ako joj veličina već odgovara. Videćemo, čak sam joj i S4 predlagao, ali mi ne dozvoljava da se toliko ispružim njoj za telefon. Kad sve saberem, i meni se S3 čini najbolja varijanta. Jel njega ima beše u još nekim tamnim bojama osim one plave?
Mada koliko vidim tesko je naci crni ili ja mozda gresim ,uglavnom nude plavi i beli ,mada stavi se crni case i pokrije se ta belina poprilicno
Inace mislim da je S3 zaista dobar izbor mada ne bih preskocio da pogledam ni N4
Pisao sam ranije u njegovoj temi, evo sad sam dodao još koju reč. Malo da se odomaći kod gospođe po džepovima, da vidimo šta sve može i ne može, pa će da se piše. Ćapili smo ga jer se pojavio u jednoj od radnji sa nekim esmislenim popustom...reda veličine: svugde zvanično Ativ košta kao i S3, dakle od 400 do 450. Mi smo našli za 250.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.