Nokia E72
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia E72
Uzef iphone5,zaista odlican telefon,ali nesto se tesko od e72 odvajam 

annaBG, da te dugo i odlicno sluzi,drago mi je da si zamenila telefon,i to ne za bilo koji..
Utiske naravno ocekujem u temi za iPhone 5,a nadam se da cemo se i dalje druziti ovde..
Utiske naravno ocekujem u temi za iPhone 5,a nadam se da cemo se i dalje druziti ovde..

Hvala puno,konacno nema memory full.Naravno praticu i dalje ovu temu,za sada je kod mene,ali cu ga mami dati
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 09. Mar 2013. 00:15
- :: Nokia c5
- :: Nokia e72
hm, pa čula sam to da ovi iz telenora hoće da daju kod kad istekne ugovorna obaveza, ali ja sam to otpisala, jer sam ja ovaj telefon uzela kao polovni, i taj dečko koji ga je uzeo sa paketom je imao neka silna dugovanja prema telenoru, tako da ne verujem da će baš biti raspoloženi da mi daju kod
jer, oni traže sve podatke tada, jel?

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
chocolate, Ima posebna meil adresa na koju se salje zahtev za kodove. Potrebno je da napises model telefona, imeil broj, na cije ime je uzet i tada snji broj telefona. To mozes i ti poslati samo ako znas ove podatke. Ja sam ih dobio za mene pa sam slao i za brata i dobio sam kodove i za njegov telefon.
-
- Povremeni posetilac
u pa onda ću da probam tako, samo da kontaktiram bivšeg vlasnika
hvala!

- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
To ce biti izvodljivo jedino ako je bivsi vlasnik izmirio ta silna dugovanja koja pominjes, jer u tom slucaju se smatra da je ugovorna obaveza ispunjenja.
D500&E71
-
- Povremeni posetilac
da, videla sam to na telenorovom sajtu, mislim da to nije opcija baš zbog toga.
-
- Povremeni posetilac
ljudi, koji browser koristite za net? Ja sam instalirala opera mobile i malo-malo mi izbacuje: "memorija puna. Molimo zatvorite neke aplikacije i pokušajte ponovo" i kad mi ništa drugo nije uključeno. A ako je npr. uključen i muzički plejer, dešava se da mi sam ugasi i plejer i operu. Baš me to živcira. 

- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Ja sam i na e72 i posle na e5 koristio operu mobile, koja inace znatno bolje i brze radi kada se instalira na memoriju telefona a ne na mem.karticu...
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
chocolate, ah o tome smo pisali unazad bezbroj puta. Operu mini instaliraj na memoriju telefona i nju koristi. Ona ima svoje mane ne prikazivanje nekih stvari ali to je jedino resenje za e72.
Procitaj malo unazad temu.
Procitaj malo unazad temu.
Kao sto rece deki, to je glavni problem kod tog telefona, znaci instaliraj operu mini i to je to. Procitaj malo unazad postove pa ces videti o cemu smo pisali. I da znas taj problem neces iskoreniti, ali ces ga dovesti do minimalnog pojavljivanja..
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Za osnovnu pretragu interneta opera mini ce zavrsiti posao ali za stranice kao sto su polovni automobili bez opere mobile nema nista od pretrage. Telefon pri otvaranju tog sajta u istoj sekundi napise memory full
.

Deki je hteo da ti kaze,ako hoces internet i ovaj telefon,to ne ide zajedno
Znaci ako hoces net,tj da uzivas u njemu,menjaj telefon...

Znaci ako hoces net,tj da uzivas u njemu,menjaj telefon...
-
- Povremeni posetilac
Pa ne treba mi nešto preterano, ali čak i na c5 mi je bez problema otvarao osnovne stvari, tipa forum poput ovog i tako to. Pa izgleda da ću morati da pređem na mini, a kod nje me najviše iznerviralo što se ne otvaraju padajuće liste i tako to. Baš bedak.
Hvala vam ljudi u svakom slučaju, prelistaću malo temu.
EDIT:
pročitala sam neke postove unazad, i odlučila
sam da i ja odradim tu čuvenu kombinaciju
koju ste preporučivali i anni - hard reset plus
flash plus hack za hack sam našla link koji ste
postavili, jedino mi još nije jasan taj flash i
čemu on zapravo služi?
Tako da, nadam se da ćete mi biti na
raspolaganju ovih dana, da pripomognete ako
negde zakočim?
Hvala vam ljudi u svakom slučaju, prelistaću malo temu.
EDIT:
pročitala sam neke postove unazad, i odlučila
sam da i ja odradim tu čuvenu kombinaciju
koju ste preporučivali i anni - hard reset plus
flash plus hack za hack sam našla link koji ste
postavili, jedino mi još nije jasan taj flash i
čemu on zapravo služi?
Tako da, nadam se da ćete mi biti na
raspolaganju ovih dana, da pripomognete ako
negde zakočim?
Pre svega hocu samo da ti skrenem paznju,da ne pises odmah post ispod svog trenutnog posta,vec da koristis opciju "Izmeni" (i stavis npr edit: ili izmenjeno:..).Da bi nam forum bio lepsi i pregledniji..
E sada da se vratimo na temu,moje misljenje je da nema potrebe da radis taj "fles" vec je dovoljan samo hard resset,da osvezis telefon i onda cemo da ga hakujemo,pa na instaliranje aplikacija..
Ne znam sta misli Deki,da li ima potrebe za flasom,ali ja mislim da ne treba..

E sada da se vratimo na temu,moje misljenje je da nema potrebe da radis taj "fles" vec je dovoljan samo hard resset,da osvezis telefon i onda cemo da ga hakujemo,pa na instaliranje aplikacija..
Ne znam sta misli Deki,da li ima potrebe za flasom,ali ja mislim da ne treba..
-
- Povremeni posetilac
hard reset sam već odradila neki dan, kad sam mislila da je taj problem sa memorijom do mog telefona, a ne telefona uopšte
posle toga sam uradila i apdejt softvera, preko nokia suite-a, pa šta mislite, jel bi trebalo sad opet da radim hard reset ili samo da ga hackujem?

posle toga sam uradila i apdejt softvera, preko nokia suite-a, pa šta mislite, jel bi trebalo sad opet da radim hard reset ili samo da ga hackujem?
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Pa jedino ako nije poslednja verzija fw pa onda da se flesuje tom poslednjom. Ovako nista nece dobiti cak ce morati nesto i da obrise ako ga fleshuje, neke od nepotrebnih funkcija.
Moze reset i hak ako ti je potreban, onda opere na mem. telefona da bi radile brze i tako.
Pretečeme.
Reset ponovo ti nije potreban, hak ti je potreban ako zelis instalirati neku od gusarskih app.
Moze reset i hak ako ti je potreban, onda opere na mem. telefona da bi radile brze i tako.
Pretečeme.
Reset ponovo ti nije potreban, hak ti je potreban ako zelis instalirati neku od gusarskih app.
-
- Povremeni posetilac
pa što da ne
mislim, već mi je tražio glupe sertifikate, čak i za neke teme, pa me to malo frustrira. Pritom, koliko sam čitala nazad, spominjali ste i te neke aplikacije koje rade na oslobađanju ram memorije, pa mislim da je negde spomenuto da su i one piratske. Za sad imam onaj Mobile Guard i stvarno je super stvar!
I da, imala sam Operu Mobile i na mem. telefona i na kartici i u oba slučaja se pojavljivalo to memory full
zaboravih, izvinjavam se za dupli post, nova sam, pa se još navikavam
hvala vam još jednom svima!

I da, imala sam Operu Mobile i na mem. telefona i na kartici i u oba slučaja se pojavljivalo to memory full

zaboravih, izvinjavam se za dupli post, nova sam, pa se još navikavam

hvala vam još jednom svima!
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Da prijavljivace ti i tad ali donekle manje i radice primetno brze.chocolate napisao: I da, imala sam Operu Mobile i na mem. telefona i na kartici i u oba slučaja se pojavljivalo to memory full
Savet: instaliraj obadve opere i uglavnom koristi mini operu. Ako ti nekad zatreba opera mobile tek onda upotrebi i nju ali se nenadaj mnogo da ces zavrsiti posao. Jer obicno su te stranice prevelike gde se pojavljuju takvi linkovi koje mini nevidi.