Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Cao svima ,
Zanima me kako mogu da skinem igricu "Subway surfers" ? moj s3 ne vidi igricu u google store-u , a preko kompa kada pokusam da skinem samo mi kaze da nije kompatibilna sa mojim uredjajem?
Pokusao sam da nadjem krekovanu verziju .apk , ali nemam memorijsku karticu ( u instrukcijama pise da se igrica mora nalaziti na memorijskoj da bi funkcionisala kao krekovana)
Unapred hvala na odgovoru!
janka_88 napisao:Chobby88, model I9305 nije uopšte namijenjen za USA tržište već je međunarodna verzija koja ima LTE i 2GB RAM, ostatak hardvera je identičan onome na I9300. Modeli za USA tržište imaju drugačije oznake...
Nisam ni proverio,odmah sam pomislio da se radi o usa verziji.
Hvala na ispravci:)
Vanzemaljac napisao:Позз свима имам један проблем који ме много нервира... Када хоћу да пустим неки видео на интернету,рецимо http://www.infopult.com и хоћу да пустим неки филм на шток бровсеру крене да учитава крене филм неких пар минута и онда се прекине али стоји као да учитава видео.. Чекаи сам пола сата ништа се није десило.. А на другим бровсерима неће ни дс крене да учитава.. Осим на мозили на којој исто крене филм али се после пар минута убагује програм и само изађе. Има ли неко решење? Хвала у напред
Ima li neko rešenje? :
Editt :
Jos jedan problem...
Na internoj memoriji su mi se duplirali fajlovi sdcard/0/0/0/0 kako da se resim ovoga strasno me nervira,nemam nista na fonu a imam 100 mb slobodno
lovra, prikazuje čitavo vrijeme da se puni? Jel ti originalni punjač koji ide uz telefon ili neki drugi?
Nego inače jel zna neko može li se ikako podesiti da mi sam provjerava mailove na neko definisano vrijeme pošto ako mi je ugašena sinhronizacija (koja uzgred rečeno troši 30% više baterije aktivna a to nije malo) pošto mi ne stižu mailovi iako stavim npr. na svaki 1h da stižu a kad upalim sinhronizaciju onda stižu normalno u definisano vrijeme.
Citavo vreme pokazuje da se puni, original je punjač a nemam pojma sto je tako! A i cim skinem sa punjača posle par minuta krene da mi pada baterija! Na one x + mi je duže trajala baterija uz isto korišćenje...
Ljudi imam problem...telefon nece da se upali....
Kada stisnem power dugme pojavi se samsung gt i9300 i krene da se vrti onaj plavi krug (tacnije elipsa) oko "samusng" i tako se vrti u nedogled...
MOLIM VAS POMAGAJTE...
probao sam onu opciju wipe cache pa restartovao ali isto je
Probaj da mu skineš njegov rom sa sammobile stranice i preko odina da ga flešuješ. Prvo učitaš rom u odin i onda upališ mob držeći volume down + home dugme dok se ne upali download mode pa onda odabereš ja msm volume up opciju da krene taj download pa onda povežeš mob sa kompom i samo startuješ flešovanje nakon što odin prepozna mob. Nadam se sa će pomoći.
Probao sam i to....Odmah sam se ponadao da ce mi to uspeti ali dodje na isto...
Je li postoji mozda neko resenje...
Da li ikako mogu da skinem podatke s telefona pre nego sto se sve izbrise...je li postoji pristup tamo preko onih opcija gde je wipe cache i ostalo
Nažalost ne vjerujem da ima nekog rješenja sa kojim možeš pristupiti internoj memoriji... jedino će memorijska kartica, ukoliko je imaš, ostati netaknuta.
zoreli, ja sam flashovala Custom Rom baziran na tom FW-ru. Nisam primetila neku extra razliku, mada mi se cini da je WIFI sad stabilniji, ali nisam sigurna da li je do ROM-a, Kernela ili nečeg trećeg jer mi je sve Custom...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.