Nokia 808 PureView
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- RandjaPO
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 07. Jul 2010. 09:53
- :: iPhone 6
- :: Nokia 808 PureView
Re: Nokia 808 PureView
Baraba, imam aplikaciju jos od ranije ali nije bas radila kako treba. Sada sam probao opet i radi odlicno, postoji mogucnost da pre nije radila kako treba zbog mapa ali sada radi kao na Lumijama. Cudi me kako je Nokia dozvolila da ovo radi i na Symbianu a ne samo na Lumijama.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Pisao sam o Noka City Lens aplikaciji u temi za Lumiu 920, danas tek videh da postoji ova app i za N8, instalirao sam je i radi zaista odlično. Sutra kada budem u gradu ću staviti par screenshot-ova čisto da se vidi kako to radi na Belle OS.
Poslednja izmena od znemanja u Ned, 10. Mar 2013. 19:44, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Znao sam za ovu aplikaciju i pre,samo sto kod nas to nije ni radila,sto rece RandjaPO, sigurno zbog mape nije dobro radila.Moracu da isprobam po ovim manjim mestima(KG) da li hoce da radi,posto za vece gradove je normalno..
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
RandjaPO, nije ni meni radio ovde, sigurno je zbog mapa.
znemanja, postoji jer je to samo za nokia uređaje, nema na htc wp.
znemanja, postoji jer je to samo za nokia uređaje, nema na htc wp.
Pozdrav svima, danas sam o nokie dobio ažuriranja za galeriju, kameru, dobio microsoft apps, i još par aplikacija, jel još ko to dobio
- RandjaPO
- Mobil fan
Ja sam prosle nedelje dobio update za galeriju i kameru a juce su pustili jos jedan koji donosi poboljsan signal, naziv mu je Telephony update. Krenuli su po jedan update nedeljno da izbacuju... 

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Hajde fino je od njih što nisu odmah zaboravili na symbian platformu i njihov neprevaziđeni model po kameri. 

- Baraba
Rekao bi čovek da su se tek sad aktivirali po pitanju ovog modela jbt 
A da zaborave na model sa najboljom kamerom na svetu nema šanse, ko zna koliko je uloženo u PureView. Iako je velika fotka pune rezolucije brže je snima i čuva od bilo kog drugog fona bilo koje platforme, a kakav hardver ima.

A da zaborave na model sa najboljom kamerom na svetu nema šanse, ko zna koliko je uloženo u PureView. Iako je velika fotka pune rezolucije brže je snima i čuva od bilo kog drugog fona bilo koje platforme, a kakav hardver ima.
Ja ipak ponekad imam lag pri slikanju i tranziciji u sledecu sliku. Sve je to i dalje brze od N8 ali kao da nekad kamera nije odmah spremna. :-/
Nokia Lumia 1520
- Baraba
^ja da sam na tvom mestu bi prodao, šta on tu tebe zeza
I malo igrice na 808:
http://www.youtube.com/watch?v=aoarzdnrX7Q

I malo igrice na 808:
http://www.youtube.com/watch?v=aoarzdnrX7Q
Odradio sam ovaj update tek pre neki dan za kameru i galeriju i primetio sam da veoma tesko moze da mi odradi autofokus kada slikam u makro modu. Da li jos neko ima ovakav problem?RandjaPO napisao:Odlican je update, doneo je poboljsanja u galeriji i aplikciji kamere......i koliko sam primetio autofokus tokom snimanja je dosta poboljsan.
Takodje, kada udjem u C3 podesavanje, sta god namestio, kada izadjem iz njega stoji mi gore u sredini uvek da je u makro modu i ne mogu nikako to da promenim. Ima li jos neko ovakvih problema? :-/
Nokia Lumia 1520
- Baraba
Nokia 808 PureView
Jesi li ubacio nove mape?
Baraba, Jesam, rade solidno, ponekad slika malo kasni ali glas je prilicno tacan.
Nokia Lumia 1520
- RandjaPO
- Mobil fan
Adams, prvi put cujem za takav problem, stvarno ne bih znao o cemu je rec. A autofokus je dosta poboljsan, posebno u toku snimanja, cudi me da imas poteskoca sa fokusiranjem.
- Baraba
Nokia 808 PureView
Mozda da probas vracanje na fabricka podešavanja?
Ljudi pomagajte, slusajte sta mi se malopre desilo:
Krenuo sam malopre da spavam i rekoh da stavim telefon na punjenje. Ja legao i bio je mrak u sobi i da stavim mikro usb punjac u telefon i nekako kad sam stigao da pola nesto mi kao iskliznu, kao da nisam lepo stavio. Ja da stavim ponovo i kad sam stavio izadje mi: Ne moze se povezati sa usb-om. Ja pogledam ulaz za punjac na telefonu i tek kad sam dobro osvetlio video sam na jednom kraju da je malo okrnjena ivica ali samo do one prve zice. i ja pokusavao opet medjutim nista nece da se puni uopste i non stop mi treperi na ekranu onaj znak za usb da treba da se prikaci, i u slajd baru mi izlazi: Nije povezan USB. Povezivao sam i sa lap topom i ne reaguje uopste, tek kad sam uzeo usb-on the go tek se onda povezalo za kratko prepoznao fles medjutim i to se izgubilo i opet je pocelo isto, onda sam ga skinuo i stavio opet na punjac i sve je nestalo i izaslo je punjenje u toku. Sad ne smem da ga skinem da vidim sta se desava je jer mi je baterija bukvalno bila na 2%. ako se zeznuo ulaz da li je moguce da se on zameni ili tako nesto? Kako sam se smorio, znaci ispade da ne umem ni da gurnem u rupu kako treba.
Krenuo sam malopre da spavam i rekoh da stavim telefon na punjenje. Ja legao i bio je mrak u sobi i da stavim mikro usb punjac u telefon i nekako kad sam stigao da pola nesto mi kao iskliznu, kao da nisam lepo stavio. Ja da stavim ponovo i kad sam stavio izadje mi: Ne moze se povezati sa usb-om. Ja pogledam ulaz za punjac na telefonu i tek kad sam dobro osvetlio video sam na jednom kraju da je malo okrnjena ivica ali samo do one prve zice. i ja pokusavao opet medjutim nista nece da se puni uopste i non stop mi treperi na ekranu onaj znak za usb da treba da se prikaci, i u slajd baru mi izlazi: Nije povezan USB. Povezivao sam i sa lap topom i ne reaguje uopste, tek kad sam uzeo usb-on the go tek se onda povezalo za kratko prepoznao fles medjutim i to se izgubilo i opet je pocelo isto, onda sam ga skinuo i stavio opet na punjac i sve je nestalo i izaslo je punjenje u toku. Sad ne smem da ga skinem da vidim sta se desava je jer mi je baterija bukvalno bila na 2%. ako se zeznuo ulaz da li je moguce da se on zameni ili tako nesto? Kako sam se smorio, znaci ispade da ne umem ni da gurnem u rupu kako treba.

Nokia Lumia 1520
- Baraba
Nokia 808 PureView
Stvarno, ni u rupu ne znas da gurnes 
Ajd slikaj da vidimo na sta lici.

Ajd slikaj da vidimo na sta lici.
Ja sam baš pre neki dan menjao usb na mom telefonu, izašlo me 2000 dinara.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
telep, a na kom telefonu si to menjao?! To bi bilo extra ako bi moglo tako jeftini da se zameni. Ali sam gledao neko rasklapanje 808 izgleda da je usb port zavaren sa maticnom plocom, ako to,ne moze da se skine mogu da se slikam. :-/
Nokia Lumia 1520
- Baraba
Nokia 808 PureView
Ima samsung galaxy kec.