MTS novosti
Re: MT:S novosti
Neznam kako da postavim ovo pitanje,neznam ni da li je za ovu temu,ali znam da cu ga zakomplikovati dok objasnim sta mi treba...Moja mama ima umrezeni 064 broj i tu joj je besplatno da prica samnom i sa mojom suprugom.Kako nema fiksni,napravio sam joj ugovor u Vipu na smart paket tako da joj on menja fiksni.E sad,oba broja su 6787...,samo je jedan 064 a drugi 060(da bi ona lakse pamtila).Problem je ovaj,ako je pozovem sa mog telefona(Nokia ser.40),tu je 064 broj,na Vip broj,koji rucno unesem,znaci nema ga u imeniku,automatski dobijam 064 broj,znaci ne pozivam Vip.Probao sam i da stavim u imenik,i sa +381...isto.Zna li neko u cemu je problem?

I meni se nešto slično dešavalo dok sam imao isti broj fixnog i mobilnog, samo različiti pozivni, naravno.
Kada nekoga zovem npr sa fixnog (davno beše pre postpejda

Probaj da sejviraš broj na memoriju telefona, ne na SIM, kod mene je to pomoglo, onda se Nokia snalazila sa istim brojevima.
Isto, moja Nokia 6300 se tako zaglupljivalaPetarI napisao:Nokia ser.40

Ajde probacu to da napravim,na kraju cu dodati neki prefiks uz ime da ga odvojim...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
PetarI, a sto ne napravis sledece: snimis kontakt na memoriju telefona i dodas oba broja pod taj kontakt. Koji broj kliknes, taj zoves i to je to. Radi nepogresivo - ovo sam koristio jos na 3300, a tek posle E61 i ostali uredjaji.
Nikad mi nece biti jasna ni moja zena, ni mama pa ni otac kome sam sve sredio u iPhonu on i dalje voli da kontakte ima odvojeno tipa Pera mob 1, Pera mob 2, Pera kuca....
Pa zar nije lakse i lepse ima Pera Peric - i onda mobile 1, 2, home, fax...
I kad god te zove, pise lepo samo Pera Peric. Meni je to nekako logicno unazad 7 godina, ali vidim da je ljudima i dalje logicnije da brojeve upisuju kao u vreme 5110... Jeste to navika, i sve, i ja sam i sam rob raznih navika, ali sve sto mi olaksava zivot je dobrodosla promena.
Nikad mi nece biti jasna ni moja zena, ni mama pa ni otac kome sam sve sredio u iPhonu on i dalje voli da kontakte ima odvojeno tipa Pera mob 1, Pera mob 2, Pera kuca....
Pa zar nije lakse i lepse ima Pera Peric - i onda mobile 1, 2, home, fax...
I kad god te zove, pise lepo samo Pera Peric. Meni je to nekako logicno unazad 7 godina, ali vidim da je ljudima i dalje logicnije da brojeve upisuju kao u vreme 5110... Jeste to navika, i sve, i ja sam i sam rob raznih navika, ali sve sto mi olaksava zivot je dobrodosla promena.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Ajde malo teze pitanje...Napravio sam ugovor na 50% i to najmanji Mix net S.Obzirom da sam ga napravio u petak,u naredni mesec prebacujem maltene ceo potencijal,
,tog paketa...Interesuju me tarifni dodatci.Ako aktiviram,npr.minute u Mts bilo bi mi povoljnije nego da predjem u veci paket,npr. M,pa me interesuje da li i tarifni dodatci,aktivirani u paketu sa popustom idu 100% ili su i oni 50% ?

Ok drustvo,hvala svima na zaista brzom odgovoru.Bice po svemu sudeci bolje povecati paket,a ne uzimati dodatke.Ako nista drugo,ono sto preostane prenecu u naredni mesec,dodatke sigurno ne...
PetarI, pošto si potpisao na najniži paket, možeš preći na veći pa posle određenog vremena se možeš vratiti na taj najniži. Samo se raspitaj koliko puta možeš vršiti prebacivanje sa jednog na drugi paket.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Prva promena postpaid tarifnog profila je besplatna, a svaka sledeća se naplaćuje 52,56 dinara, sa porezom.
U slučaju promene tarifnog profila, neiskorišćeni saobraćaj iz pretplate se ne prenosi u naredni mesec.
U slučaju promene tarifnog profila, neiskorišćeni saobraćaj iz pretplate se ne prenosi u naredni mesec.
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Pojacanje ponude srednje klase telefona u mts-u
http://www.mts.telekom.rs/index.php/hua ... nor-2.html
http://www.mts.telekom.rs/index.php/sam ... -plus.html
a i malo od high klase:
http://www.mts.telekom.rs/index.php/lg-optimus-g.html
Posebno me iznenadjuje cena za sgs2+ ,ista je kao kod lg 4x (a lg ga jede za dorucak)
http://www.mts.telekom.rs/index.php/hua ... nor-2.html
http://www.mts.telekom.rs/index.php/sam ... -plus.html
a i malo od high klase:
http://www.mts.telekom.rs/index.php/lg-optimus-g.html
Posebno me iznenadjuje cena za sgs2+ ,ista je kao kod lg 4x (a lg ga jede za dorucak)
D500&E71
Pitanje, da proverim da ne grešim
.
Koliko košta npr S2 uz Box paket?

Koliko košta npr S2 uz Box paket?
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
loki13, Honor 2 srednja klasa?
1.4GHz quad i 2GB RAM je sad srednja klasa?! 

cvoruga, na sajtu kosta 45.600,ili mozes u ratama 12 meseci po 3.800 dinara..
Kakvi lopovi..
Kakvi lopovi..

- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
psyhound, slagao sam po ceni....
Cenovno je pozicioniran kao s3 mini,jbg takvu mu kob

Moja greska,nece se ponoviti
Cenovno je pozicioniran kao s3 mini,jbg takvu mu kob

Moja greska,nece se ponoviti
D500&E71
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
loki13, aha... ok onda. 

Мени су продавали причу да не може више од 6мбпс на мојој линији, одбио сам да поверујем и узео тотал микс, дошао кући, пробао кад оно ради 20мбпс. Јајаре.cvoruga napisao:.
Uzimam SBB Mix, a ovi državni lopovi nek propadnu

psyhound
Јеси гледао тестове, добар је фон, само та камера...
Слобода или смрт
bestboy, kakva je slika u D3 paketu?
Izvinjavam se za off
Izvinjavam se za off