Nokia Lumia 920
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: Nokia Lumia 920
Baraba, taj tvoj clanak je samo delimicno tacan - probleme imaju iskljucivo AT&T korisnici za koje me najsavrsenije zabole jetra. Sto se mene licno tice, fenomenalan update, popravili su problem sa proximity senzorom, problem sa restartovanjem sistema i nestabilnoscu, i meni barem produzili trajanje baterije za neverovatnih 50%. Od juce u 07:00, do danas u 14h, i jos mi je ostalo 27%, ali posto znam da ce da mi treba telefon morao sam da ga napunim, inace bih ga pustio do uvece...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Pa jel radilo nešto na toj 920 pre ovog updatemiodrage napisao:Sto se mene licno tice, fenomenalan update, popravili su problem sa proximity senzorom, problem sa restartovanjem sistema i nestabilnoscu, i meni barem produzili trajanje baterije za neverovatnih 50%.

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Baraba, pa jesi citao review? Jesi cackao telefone u 2 navrata? Ae ne sviraj 
Radilo je sve super na pre_portico, pa je Portico dosta toga zasrao. Brzo su postali svesni toga, pa su napravili update i odmah ga pustili. Meni radi savrseno sada.

Radilo je sve super na pre_portico, pa je Portico dosta toga zasrao. Brzo su postali svesni toga, pa su napravili update i odmah ga pustili. Meni radi savrseno sada.
Meni i dalje nema update-a telefon mi je sa vodafone mreze da li je mozda u tome problem?
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Da li i dalje nema klasičnog izvještaja o dostavi poruke? Očigledno su to na WP8 ukinuli jer sam vidio na WP7.8 da ima regularno izvještaj kad je poruka dostavljena. 

- Baraba
Nokia Lumia 920
Ne da nema dostave, nego... Vec jednom pisah propuste WP.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Ima dostave, ne sviraj i ne pricaj napamet, I za SMS i za MMS.
xxxx, update se pusta polako, sukcesivno, regija po regija, mada za Evropu je bilo prosli vikend onako masovno, jos su sa UK i krenuli. Idi u settings pa About ma tu imas more i vidi svoju verziju sta pise... ako je predzadnja grupa brojeva 1308 onda imas poslednji update. Ako nije, uvek ima nacina da se uradi force update, ali onda ces morati telefon ponovo da podesavas i sve - slicno ubacivanju novog ROM-a u Android, ili iPhone.
Usput, savetujem ti da odes na phone update i kliknes check... S obzirom da uredjaj update proverava 1x nedeljno, moze da se desi da vec ima update, a da tebe uredjaj jos nije obavestio.
xxxx, update se pusta polako, sukcesivno, regija po regija, mada za Evropu je bilo prosli vikend onako masovno, jos su sa UK i krenuli. Idi u settings pa About ma tu imas more i vidi svoju verziju sta pise... ako je predzadnja grupa brojeva 1308 onda imas poslednji update. Ako nije, uvek ima nacina da se uradi force update, ali onda ces morati telefon ponovo da podesavas i sve - slicno ubacivanju novog ROM-a u Android, ili iPhone.
Usput, savetujem ti da odes na phone update i kliknes check... S obzirom da uredjaj update proverava 1x nedeljno, moze da se desi da vec ima update, a da tebe uredjaj jos nije obavestio.
- Baraba
Jesam, laguje katastrofa za android, tek ios-u ne može da priđe. Ono pištanje dok kucaš što ne može da se smanji igra po gangjama. Nema telefon vibraciju, mislim ima ali je isključiš jer vibrira samo 3 putamiodrage napisao:Baraba, pa jesi citao review? Jesi cackao telefone u 2 navrata? Ae ne sviraj

miodrage, proveravam svaki dan da li je izasao ali nista,meni su predzadnji brojevi 1249. 

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Uhhh, pa ti si jos pre Portico?
Hmmm, moj savet onda, skini NaviFirm 1.7+, i Nokia Care Suit (mislim da je najnoviji 2013.1.4.3 ali mozda je vec izasao i noviji, nisam gledao dugo priznajem). Preko NCS nadjes koji ti je model number, nesto tipa 059q2c8 recimo... Pa onda u NaviFirmu nadjes taj model i svuces sve fajlove. I onda preko NCS zveknes update.
Za detalje idi na WPCentral.com imas tu objasnjenja, a na njihovom forumu i detaljno uputstvo sta i kako.

Hmmm, moj savet onda, skini NaviFirm 1.7+, i Nokia Care Suit (mislim da je najnoviji 2013.1.4.3 ali mozda je vec izasao i noviji, nisam gledao dugo priznajem). Preko NCS nadjes koji ti je model number, nesto tipa 059q2c8 recimo... Pa onda u NaviFirmu nadjes taj model i svuces sve fajlove. I onda preko NCS zveknes update.
Za detalje idi na WPCentral.com imas tu objasnjenja, a na njihovom forumu i detaljno uputstvo sta i kako.
Kada odem u about ovo mi pise

a update nece nikako da mi ponudi,da li je ovo zadnja verzija.
Citao sam na WPCentral forumu za update ali me zbunjuje model number,neznam koji da izaberem.Bojim se da nezeznem nesto,ovo do sada nisam radio nikada.Telefon je crne boje,ako to igra neku ulogu.

a update nece nikako da mi ponudi,da li je ovo zadnja verzija.
Citao sam na WPCentral forumu za update ali me zbunjuje model number,neznam koji da izaberem.Bojim se da nezeznem nesto,ovo do sada nisam radio nikada.Telefon je crne boje,ako to igra neku ulogu.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Treba da skines Nokia Care Suit, rekao sam ti verziju otprilike. Prikacis telefon i onda pustis da ga komp iscita. Pisace model number nesto tipa 059Q2C8 ili 059R3M7...
E to je bitno. Kad znas koji ti je tacno model onda ides u NaviFirm, skines software za svoj model, i onda mozemo dalje da pricamo
E to je bitno. Kad znas koji ti je tacno model onda ides u NaviFirm, skines software za svoj model, i onda mozemo dalje da pricamo

Uspeo sam da ga update-ujem preko Nokia care Suit-a nisam nista radio sa NaviFirm-om.Sada mi je ova verzija softvera,da li je to zadnja verzija?

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Bravo, to je poslednja verzija. Jeste, moze update i sa NCS bez NaviFirm-a ali onda zavisis od neta, i toga sta ce da nadje kao zadnji firmware, a ovako SIGURNO imas zadnji firmware sa NaviFirm. U svakom slucaju - cestitam, i da te lepo sluzi.
Citao sam na netu da ce sa najnovijim update-om moci da se steluje intenzitet boja na displeju,ali ja nemam tu opciju 

- marko75
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 25. Maj 2012. 20:31
- :: Nokia Lumia 930
Opet sam bio u Telenoru i cackao Lumiu 920.Odlican je,lep,kvalitetan,brz.Ali,kamera me razocarala.Napravio sam par slika u Delta City-u,i kad tapnem dva puta na sliku,da je zumiram,ona brate mutna.Znaci nisam je razvlacio prstima do maksimuma pa da je zbog toga.Imam N8,i kad dva puta tapnem na sliku,odlicna je,kad je razvucem prstima na maksimum,samo za nijansu bude losija.Ne znam dali postoji na Lumiji stelovanje 8mp,5mp,3mp,kao na Nokiji N8 12mp,9mp,3mp,1,3mp?Mozda nije bila podesena na 8mp,vec na 5mp,ali ako je na 8mp,onda je ono lose.Cekacemo ovu najavljenu Lumiju sa 13mp.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
xxxx, to ce biti u GDR2, Codename Blue!
marko75, onda nisi napravio lepu sliku, ili si pravio u nekim losijim uslovima osvetljenja. Taj blic ipak ne moze da baci na daljinu vecu od 2 metra.
marko75, onda nisi napravio lepu sliku, ili si pravio u nekim losijim uslovima osvetljenja. Taj blic ipak ne moze da baci na daljinu vecu od 2 metra.
Posle update-a mi je nestala mogucnost da namestim speed dial ikonicu na home screnu u kojoj mogu da stavim kontakte koje cu da zovem.Mogu samo da stavljam svaki kontakt posebno na home scren ali to mi se nesvidja bice pretrpan.Da li neko ima resenje? 

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
xxxx, ima raznih aplikacija na Marketu koje rade upravo to, recimo RapDial. A mozes da napravis u People Hub novu grupu brzo pozivanih, i to izvuces na home Screen.
Pa na People Hub sam i mislio,posle update-a ga nemam vise