Ova dva telefona mogu uzeti u MTS-u po istoj mix - 750 tarifi za dinar. Htela sam manji telefon, pa sam se prvo odlučila za samsung galaxy mini 2, ali kada sam videla Alcatel S-pop i uporedila ova dva telefona, više nisam mogla da se odlučim.
Sada mi treba hitno pomoć, šta je pametnije uzeti. Na internetu je jako malo tekstova i videa za S-pop.
Alcates OT Spop ili Samsung galaxy mini 2
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Re: Alcates OT Spop ili Samsung galaxy mini 2
Dosta su slicni. Alcatel ima malo jaci procesor, 1GHz, naspram 800MHz, i ima Android Jelly Bean, dok Mini 2 ima Gingerbread, ali je planiran update na JB. Alcatel ima malu prednost i u velicini ekrana.
Generalno, dosta slicni telefoni, tako da bilo koji da uzmes, neces pogresiti. Mala prednost je na strani Alcatela. Zaboravio sam da dodam da moze da bude i prednost to sto je Alcatel Duo Sim...
Ja bih isao na Alcatel.
Generalno, dosta slicni telefoni, tako da bilo koji da uzmes, neces pogresiti. Mala prednost je na strani Alcatela. Zaboravio sam da dodam da moze da bude i prednost to sto je Alcatel Duo Sim...
Ja bih isao na Alcatel.
Ok, hvala na brzom odgovoru. Sedim kući i čekam neki odgovor, pa da odjurim u MTS. I ja sam nekako bila na Alcatel strani.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Definitivno Alkica! 

- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Samo napred wendy!
Alcatel je u poslednjih godinu dana izbacio dosta android telefona, koji su znatno povoljniji od konkurencije, tipa HTC, Samsung, LG...

Alcatel je u poslednjih godinu dana izbacio dosta android telefona, koji su znatno povoljniji od konkurencije, tipa HTC, Samsung, LG...
Uzela alcatel. 900 dinara mesečno plus 120 3G usluga. Nema me narednih mesec dana
. Pozzzz i hvala.

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Hahahaha! Cestitam!