k800i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

k800i

Post od MilančeBGD »

Evo nadje na netu neki k800i,mislim da je fake,pa vi presudite evo malo nesto o njemu:Today another Sony Ericsson leak has appeared on serveral sites including Engadget. This unknown Sony Ericsson phone is being modeled as the K800i and it’s code name is Wilma. Now from what we are hearing Willma is the true killer and will assisnate every other K series phone ever released.

Willma is said to sport a 3.2 megapixel camera, QVGA display, Bluetooth 2.0 with A2DP, stereo speakers, 466MB (512MB?) of internal memory, a front-facing conference cam, and EDGE/UMTS. No word on if it will be Quadband or Triband GSM though.
Slika
Slika :o :o 100% fake
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

au telefon je braco sila i po izgledu a i po funkcijama cini se nego je li ono na vrhu telefona je li ono prednja kamera ili neki senzor kao na nokiama 8) :wink: :) :D :lol:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Prva slika je fake uradjen u photoshopu na osnovu spy shotova, druga nije, vetj je to snimak koji je napravljen u brzini sa monitora, po svemu sudetji! I netje biti k800, verovatno! Za sada je to Wilma :wink:
A ovi iz Engadgeta su kraljevi! :lol:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Mislim da je fake.I tacka.Stvarno mislim,jer nigde nije predstavljen niti najavljen :uhuh: ,izgleda da ce i ovaj telefon zavrsiti kao i w1000.

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

moze biti , a mozda i ne , vidi cemo , meni , djelije nekako realno , barem ona prva slika a ona 2 i 3 su slikane sa monitora

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

6680 napisao:Mislim da je fake.I tacka.Stvarno mislim,jer nigde nije predstavljen niti najavljen :uhuh: ,izgleda da ce i ovaj telefon zavrsiti kao i w1000.
Sto volim tvrdoglave ljude! Nije najavljen jer je ocigledno da je jos u fazi razvoja ili prosto postoje drugi modeli koji trebaju biti najavljeni (ovaj model je planiran tek za kraj godine) ili sta vetj, ali to je vetj stvar politike SE-a!
w1000 je telefon koji je napravljen za FAKE contest! Jel to toliko tesko skapirati zbog cega je onda fake, to nema ama bas nikakve veze sa SE-om sem sto ima njihov logo koji se lako moze kopirati!
I prva slika je provereno fake, kao sto napisah ( kao da pisem na kineskom), znam i ko ih je napravio! :lol:

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

DObro prva a sta je sa drugom,meni se cini da je prva neka konstrukcija siemensa,tako mi se cini.Bolje pisi na kineskom to je jezik buducnosti.Ili moze engleski,ili nemacki,ili spanski posto sad svako gleda spansku seriju i naucio je barem 150 reci.

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

hmmmm...neznam , nesto mi opasno lici na preradjeni k750 , a moze i biti da je to vilma , a ako stvarno jeste...karakteristike = ludnica dobre :lol: :lol: :lol:
rocK for ever

**QL**
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 15:14

Post od **QL** »

Pa ako se zove Wilma onda je josh u fazi razvoja jer tako Sony Ericsson naziva sve svoje telefone koji josh nisu spremni za komercijalnu prodaju. Tako je i K750i dok je bio u fazi razvoja nosio ime Clara
Dizzzzzzzzzzzle Fizzzzzzzzzzzzzle Snoop D-O-double G

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Ovako, ja mislim da je moguce da postoji ovakav telefon u planu SE jer ako procitate kompletan test SE W810 na mobilereview.com ciji nadimak je bio Helene videcete da navode da postoji i K verzija ovog telefona koja ce kasnije biti pustena u prodaju, znaci mozda ce se zvati k800 a mozda i k810...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Nemam nameru da pisem na kineskom, a polako gubim volju i da pisem na srpskom!

Kao sto rekoh, telefon sa codename-om Wilma tje se pojaviti, kada tacno ne znam, skoro? ne, verovatno kraj godine, pre Wilme tje izatji jos nekoliko telefona o kojima se prica na mr.com u review-u w810, ali ti modeli nisu Wilma vetj imaju drugacija imena i znatno slabije specifikacije, Wilma je pravi naslednik k750! I ovo se lako moze proveriti!

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Ja samo kazem da je k800 o kome se odje prica mozda taj "blizanac" od w810 u K seriji, a to sam pomislio jer se tacno navodi da ce K verzija podrzavati 3G.
Evo i jednog citata iz tog testa:"And if at the first stage the company announced two products together, and then separated them in release time, then now they do not consider it necessary to launch two models simultaneously (the W810i has a twin in the K-series). And if Helene (W810i) doesn’t support 3G, then its K-partner possesses it."
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

A ja kazem da to(Willma) nije taj blizanac, vetj pravi naslednik k750, mada kapiram zbog cega si ti to pomislio, ni w810 nije naslednik w800 vetj kao neko osvezenje za one kojima se nije svideo dizajn w800 i kako bi se produzio zivotni ciklus i uzelo nesto jos para! :wink:

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Dobro necemo da se svadjamo,ja nisam otvorio ovu temu za svadju,nego da malo pricamo o ovom modelu.I ako nesto vise nadje neka postavi ne mora na srpskom moze na eng. na kineskom i na nemackom,a da i spanski.xexexe :D :wink: 8)
A tek kolika ce biti cena ovog modela uffffffffffffffffff :shock: jedno 600evrica sigurno
Mnogo mi se svidja ovaj fon jer ima veliki displej,i te dobre funkcije samo se ne znam da li ce da ima radio,ajde akki-expertu objasni malo,mislim da znam ali ajd reci u cemu je razlika
bluetooth-a i bluetooth-a 2.0.

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

BT 1.1 je prva verzija,sa tom verzijom mi je na T68/610/630 protok bio 23-24kb/s,sa D500 i sad sa 6680 koji imaju verziju 1.2 taj protok je negde oko 50% veci,oko 32-33kb/s a verzija 2.0 ce biti jos brza (teoretski 2.1MB/s),s tim sto ce konacno,da smanje i potrosnju za oko pola!Za brzinu nisam 100% siguran ali mislim da ce biti oko 3 puta REALNO brzi od verzije 1.2 (teoretski 721kb/s HA HA)!
Pozdrav 8)

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

stvarno super izgleda :) ovakav telefon netje izaci josh za duugo vremena,moraju prvo da uzmu pare na modelima sa neshto slabijim karakteristikama pa tek onda :uhuh:
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

ukoliko je kako neki kazete nasljednik nekih gore vec navedenih modela , onda nece jos izaci , prvo moraju zaraditi pare tim modelima :wink:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

6680 napisao: ajde akki-expertu objasni malo,mislim da znam ali ajd reci u cemu je razlika
bluetooth-a i bluetooth-a 2.0.
Pa bluetooth 2.0 je jedna od verzija bluetooth-a :D
http://en.wikipedia.org/wiki/Bluetooth sve sto te zanima o bt-u ako znas engleski, ako ne, moratjes se zadovoljiti sa Lomnicinim odgovorom, s tim sto je prva verzija 1.0 a ne 1.1 ;) !

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Mislio sam prva koju sam ja imao na telefonu jer sam post bas tako pisao,sa iskustvima sa BT verzijama koje sam imao a ne da uopste samo to i postoji,ali dobro,moja krivica sto nisam lepo srocio!
Pozdrav 8)

Odgovori