LG optimus L7

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Re: LG optimus L7

Post od cvoruga »

Master Joda napisao:Znaci ako ti telefon sluzi uglavnom za telefoniranje i kucanje poruka, baterija bi trebala da ti traje preko 2 dana.

Potvrđujem, 2 dana 8)

bojanra
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 06. Maj 2012. 20:10
:: G2

Post od bojanra »

Potvrdjujem i ja, ali da si diskonektovan :wink:

Nego evo jednog launcera koji kao da je pravljen za nas tel : next launcher 3d zato sto sam toliko silovao tel i ni jednom mi se nije desilo ono kada izadjem iz nekog programa da mi ne stanu ikonice na par sekundi a i fenomenalno izgleda, sva preporuka, probaj te!!! 8)

VSeva
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 10. Mar 2011. 15:40

Post od VSeva »

Moze li se downgrade-ovati jelly bean na ics, bez da se izgubi garancija na ovom mob-u? Ako moze - kako?

bojanra
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od bojanra »

Ima li neko problema sa postavljanjem slika na FB?, nece pa nece, moz ga j... a preko wifi-a hoce, inace sam vip mreza, instagram hoce bez problema recimo, slanje mailova isto radi odlicno... predhodni tel desire z koji je daleko slabiji od ovog je kacio bez problema...

Shubiglajzer
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 21:07
:: LG L7
:: LG NEXUS

Одг: LG optimus L7

Post od Shubiglajzer »

Ja sam danas imao problema oko postavljanja slike na google+. Pre neki dan je sve shljakalo, a danas nece i tacka. Ja sam u mts i ceo dan zeza konekcija i internet.

bojanra
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od bojanra »

Изашла је надоградња на v20d, видећемо дали има неких промена, за сада сам видео да ми се појавила нова системска апликација а зове се google play music

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

Desava mi se da sam preuzima app,igrice,sa app stora,pa kako to da iskljucim?
Hvala na pomoci :)

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Mislis telefon apdejtuje app bez tvoje dozvole ? Ako je to slucaj udji u playstore->settings i iskljuci 'auto update app..

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

Hvala probacu tako. :)

Boccaccio
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 01. Jun 2013. 18:56
:: LG Optimus L7 P705

Post od Boccaccio »

Postovanje forumasi.

Treba mi necija pomoc. Posedujem L7 dva meseca i generalno sam zadovoljan, jer nisam zahtevan korisnik. Ipak, neki manji bagovi kod telefona su veoma iritantni. Npr, desavalo se da mi wifi konekcija ne radi, tacnije da pokazuje da se konektovao a ne moze ni jedna stranica da se otvori. Nestajanje ikonica pri izalsku iz neke aplikacije su takodje cesta pojava. Dalje, do skoro mi je sve radilo normalno ali je od jednom poceo da mi ne prima poruke preko Watsapp-a na vreme. Dobijem je tek pola sata kasnije, u slucaju da je telefon u mirovanju ili tek kada ga opet aktiviram otkljucavanjem displeja. Ranije to nije bilo tako. Bio sam dvadesetak dana u inostranstvu i nakon povratka u zemlju nece da mi prepozna imena iz kontakta kada me zovu, vec samo pise broj sa +381 na pocetku i pise Serbia ispod. Da li neko ima resenje za neki od ovih problema? Posebno za ova poslednja dva!

Hvala unapred svima i pozdrav

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Boccaccio, nije to do telefona :wink: .
Što se wifi konekcije tiče proveri podešava rutera, imaš temu pa prelistaj, klik
Dalje, WhatsApp i kašnjenje takođe nema veza sa telefonom, već sa samom aplikacijom.
Nestajanje ikonica je posledica nejakog hardvera, dok iscrta sve, treba mu vremena.

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Što se tiče kašnjenja nisam baš siguran da nema nikakve veze sa telefonom jer kao što reče radilo mu je nornalno i odjednom počelo to kašnjenje. Ja taj problem sa kašnjenjem nisam imao ni na nokia C3 telefonu, da ne spominjem S3. Eventualno je moguće da nešto sistem brljavi. Da nisi možda ograničio prenos podataka u pozadini kad je neaktivan telefon?

Boccaccio
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Boccaccio »

Nije mi ogranicen prenos podataka. To sa Watsapp-om i sa neprepoznavanjem kontakata je pocelo dok sam bio u romingu i po povratku se nije popravilo. Kao da se telefon koriscenjem u inostranstvu poremetio. To me izludjuje! :shock:

Dojce
Banned
Pridružio se: Ned, 20. Maj 2012. 22:20
:: nokia
:: samsung

Post od Dojce »

Gde u Beogradu moze da se kupi flip top futrola za LG L7 II?
LG

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Boccaccio, probaj da resinstaliras whatsapp,restartuj fon i instliraj ponovo.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Boccaccio
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Boccaccio »

Resio sam problem kupovinom novog moba! :D Inace, onaj problem sa neprepoznavanjem brojeva iz imenika je bio do kartice, koja mi je ubrzo nakon toga izbrisala sve kontakte sa nje i na kraja crkla.

Suna
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 27. Maj 2013. 19:29
:: Sam Galaxy S4 i9506
:: LG Optimus L7 II

Post od Suna »

Dojce napisao:Gde u Beogradu moze da se kupi flip top futrola za LG L7 II?
i meni treba.. a trebala bi mi i zadnja maska jer se ova već malo izlizala -.- a valjalo bi i bateriju novu kupiti - nešto mi se brzo prazni.. ali super je tel.

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Suna, koliko ti je star L7 II :o ?

Suna
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 27. Maj 2013. 19:29
:: Sam Galaxy S4 i9506
:: LG Optimus L7 II

Post od Suna »

cvoruga napisao:Suna, koliko ti je star L7 II :o ?

Pa možda mesec dana ali sam ga koristila samo za Wi-Fi i to možda 1h dnevno :/ i stvarno pazim na tel... nije da ga vučem po površini, tako da mi nije jasno kako se tako zadnji deo već izlizao na jednom mestu :(

Još nisam ni prebacila karticu - čekam da mi počnu smartovi pa da koristim normalno...bolje bi bilo da je reljefna površina nego ovako glatka.

Valjda će biti negde da se kupi taj zadnji deo sa NFC antenom..

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..
:: ..

Post od majkon80 »

Ovako,telefon se sam ugasi i to najcecse tacnije uvek kad se ne dira,znaci ne dok se cacka nesto na njemu,na dva softvera razna se to desilo,e sad ja i dalje verujem da je to softverski neki bag,ili mozda neka aplikacija,zeleo bih da cujem vase misljejne i iskustva?Nema pravila kad se to desava,ali ne cesto

Odgovori