Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Re: Samsung Galaxy S3 I9300
instaliraj Backgrounds and Wallpapers HD (OGQ) ... 

16 godina na forumu MOBILNISVET
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
zoreli, zahvaljujem. 
Btw, je l' je ovaj transparent weather & time widget onaj što si okačio u temi "Vaš desktop", onaj widget za koji treba root?

Btw, je l' je ovaj transparent weather & time widget onaj što si okačio u temi "Vaš desktop", onaj widget za koji treba root?

nesto se razmisljam da menjam S3 za note II, da li je to pametno, sta dobijam a sta gubim? znam da se dosta vas razume u to...
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Samsung Galaxy S3 I9300
Dobijaš veci displej, bolji displej, bolju bateriju i malo brzi fon. Gubis manji displej i koriscenje jednom rukom.
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Ne vidim zasto bi prelazio na note 2...Razumeo bih samo kad bi ti bas trebala ona olovcica i veci dislej,nista vise
Nije prednost samo u s pen i velicini displeja.
Note 2 je sveukupno bolji uredjaj.
Pocev od 2gb rama i mnogo boljeg rada citavog telefona.
Note 2 je sveukupno bolji uredjaj.
Pocev od 2gb rama i mnogo boljeg rada citavog telefona.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 18. Avg 2012. 06:12
- :: Iphone 11 Pro Max
- :: Midnight Green
Imam problem , kada konektujem moj s3 sa kies-om , kies mi pokazuje da postoji "firmware upgrade"(slika). Medjutim , kada startujem upgrade , pc ga downloaduje i krene da updatuje telefon on se automatski diskonektuje i vrati me na pocetnu stranu kiesa. Da li zna neko u cemu je problem? btw mogu da se pohvalim baterijom , koja izdrzi 1.5 dan bez problema sa skoro 4 sata ukljucenog ekrana! 

Treba da prestanes da koristis kies,moj savet.
To djubre nikad ne radi.
Skini rom sa sammobile koji je odredjen za tvoj uredjaj i flesuj ga preko odina.
To djubre nikad ne radi.
Skini rom sa sammobile koji je odredjen za tvoj uredjaj i flesuj ga preko odina.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 18. Avg 2012. 06:12
- :: Iphone 11 Pro Max
- :: Midnight Green
Da li je neko dobio novi playstore? (Verzija 4.0) iako sam juce dobio update, i dalje ne mogu da kupujem aplikacije
probao sam force stop i ne vredi ... nadam se da malo kasne sa uvodjenjem pa cu pricekati par dana

Ni ne moze jos uvek da se kupuje.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Jooj, danas izgubih slusalice, znate li da li na Uscu imaju iste takve da se kupe? 

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Samo da javim da mi danas treba biti dostavljen baterija od 3000mAh. Znači oderali su me za carinu samo tako... Stigla je za rekordna 4 dana u Sarajevo i pošto su praznici u RS tek danas stiže meni, znači osmi dan od slanja. I juče dobijem mailom potvrdu da moram još oko 30eur platiti na ime poreza, carine i neka taksa od 10eur koja je jedinstvena za pošiljke od 25 - 50 000eur.
Tako da me poprilično skupo izašlo... oko 75eur sve ukupno. Ali hajde nek mi bude škola za ubuduće da ništa ne naručujem poštom što je vrijednije. 
Samo da javim da sam preuzeo bateriju i postavio je. Telefon jeste nešto deblji ali zaista i dalje fino leži u ruci i još bolje se osjeti i nema osjećaja da će izletiti iz ruke zbog toga što je tanak i lagan mob, kao da su mu ovo prave dimenzije koje su trebale biti.
U svakom slučaju sam oduševljen. 

Samo da javim da sam preuzeo bateriju i postavio je. Telefon jeste nešto deblji ali zaista i dalje fino leži u ruci i još bolje se osjeti i nema osjećaja da će izletiti iz ruke zbog toga što je tanak i lagan mob, kao da su mu ovo prave dimenzije koje su trebale biti.

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Samsung Galaxy S3 I9300
Ovo je bas previse i za extremno dobru bateriju, alj kad je vec toliko kostala zelim da te dobro sluzi i da budes zadovoljan
Note IV N9100 dual
- janka_88
- Expert
Jeste nažalost previše izašla ali eto neka mi to bude škola za buduće naručivanje. Uglavnom evo baš se mučim da je ispraznim.
Naravno ne računam igranje igrica...
Utjeha mi je što sam i novi poklopac dobio. 

- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
iamivan, za transparent weather ne treba root. ja ga imam na N4. sljaka za sve pare.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Ne treba root za Beautiful Widgets V5.2 (Galaxy S4 look)

16 godina na forumu MOBILNISVET
- janka_88
- Expert
Nakon prvog punjenja sa novom baterijom, trajala mi je oko 30h sa oko 4h i 15min screen on. Upaljena sinhronizacija i dva mail naloga, internet na 2g oko 90% vremena i wifi. I oko 40min sam igrao razne igrice tipa Temple Run i Subway Surfers. Uglavnom ne izgleda mi lose a mislim da će kroz koji ciklus punjenja još poboljšati.