Samsung Galaxy Note

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
gdrazen
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2012. 19:30
:: SG NOTE 1 N7000
:: SG NOTE 2 N7100

Re: Samsung Galaxy Note

Post od gdrazen »

Moze li mi dati neko link za oficijalni ICS za note....nisam bas strucnjak za te romove....al snacu se nekako samo da imam sigurna Rom.

nemanjabrat
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
:: Note 3 N9005
:: Note Tab N8000

Post od nemanjabrat »

Slazem se sa svime sto je rekao ione :D :)
gdrazen sta god da ti treba za romove idi na sajt sammobile tu imas sve zivo,cim se nesto pojavi prvo se tu nadje.
10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows

Bulaja
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 17. Sep 2011. 16:11

Post od Bulaja »

Pozdrav svima... video sam na tom sajtu sanmobile. officialni 4.0.4 ... za srbiju... nigde nisam mogao da nadjem 4.1.2 jb officila za nas... msms za Srbiju.Nije mi to malo jasno... da li ja moram tacno da uzmem verziju za moj pda i csc? :P

nemanjabrat
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
:: Note 3 N9005
:: Note Tab N8000

Post od nemanjabrat »

Bulaja,dobro si video za te ROM-ove ,4.0.4. ima official za Srbiju. 4.1.2. ima offical ali nije izasao za nasu zemlju.Kada ce,to niko ne zna.Sto se tice ROM-ova za druge zemlje.slobodno ubaci recimo Nemacki (bas sa tog sajta sam i ja uzeo Nemacki,sljaka odlicno).Za druge zemlje ne mogu da ti garantujem,ali ja mislim da je samo razlika u tome sto od zemlje do zemlje zavisi koje ces unapred instalirane aplikacije dobiti sa ROM-om.Ja sam dobio nekih par Nemackih gluposti ali sam odma po flashovanju obrisao te aplikacije.Mada nista te ne kosta da probas i preko Kies-a da li ima novi update,ako nema onda flashuj manuelno.
10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

poz narode

prodadoh nexus 4 i predjoh na note,sta da se radi volim veliie ekrane
e sad,sa telenora je i prijavljuje da treba da se softver apdejtuje ,da li ga updejtovati preko kiesa,ili na wi fi ili neki treci nacin ,pretpostavljajm da je konacno izasao oficijalni apdejt za 412 srbiju inace note je na 404
da dodam samo ,posto je telefon otkljucan,meni radi na mts mrezi ima li to neke veze sa apdejtom
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

iamivan
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
:: Sexus 6P Graphite
Kontakt:

Post od iamivan »

Sada sam pogledao na samfirmware.com i video da je poslednja verzija za Srbiju i dalje 4.0.4. Nema JB-a tamo još.
Probaj preko KIES-a ili Wi-Fi-ja, samo ne verujem da ćeš update-om dobiti JB, već će to biti neki sitni update. :)

kvaka33
Expert
Expert

Post od kvaka33 »

Odradio sam zadnji nemacki update 4.1.2 ,preko odina ,za sada sve super :)

Ja zaista nemam reci hvale za ovaj telefon,sto li sam ja bezao od njega samo nebo zna, konacno posle S2 da me nesto zaista odusevi ali zaista

Cim sam ga uzeo u ruku znao sam da je to ,to !

Dzaba note 2 bolje perfomanse ekran itd,jednostavno meni se ne svidja, stvar ukusa, plus ne nudi mi nista sto ovaj ne moze da odradi ,ako bas i zasteka za 0,01 sekundu prezivecu
Ubacih nova prime umesto njegovog lancera i sada leti,njegov lancer je znao da pokaze lag ali sa novom ovo je totalno druga prica
Isisao sam ga za ovo vreme ne skidam se sa njega ,evo konacno ga stavih na punjac,pa reko da napisem neki utisak o njemu
Ubacih par vidzgeta, za vreme hd widzget,opera,viber,tapatalk,skajp,nova,dropbox,no led ,par jos nekih stvarcica koje koristim i da kucnem o drvo sjajno zaista
Jedino me zanima da li da mu stavim bamper ili da ipak neki case silikonski ili hard ,sta vi mislite ?

gdrazen
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2012. 19:30
:: SG NOTE 1 N7000
:: SG NOTE 2 N7100

Post od gdrazen »

Poslije cca dva mjeseca koristenja Note-a, nemam nikakvih zamijerki na telefon, poslije sitnih podesavanja instalacije nekih programcica sve radi kao sat, nekad malo zakoci ali brzo dodje sebi.

Na velicinu telefona sam se navikao za 2 dana, ekran je super, mada sad bih mogao lako preci i na veci.....pored note-a svi ostali telefoni su kao igracke.

kvaka33 napisao: Jedino me zanima da li da mu stavim bamper ili da ipak neki case silikonski ili hard ,sta vi mislite ?
Kad sam kupio note nije bio nov ali niko ne bi rekao da nije, imao je jos 20 mjeseci garancije, planirao sam mu kupiti silikonsku zastiti, i sve danas cu sutra cu i nosio sam ga par dana dok mi jedan dan ne iskliznu iz dzepa sreca sa male visine, cucnuo sam da dohvatim nesto, i napravi ogrebotinu na coski na lajsni, :shock: :shock: :shock: :shock:

Odmah sam otisao do prvog mobil sopa i kupio silikonski case, moja preporuka je silikonski jer hard poslije par skidanja i stavljanja zna malo ostetiti ivice telefona (pricam iz iskustva imao na S2). Bamper je po meni bezveze...slaba zastita..

kvaka33
Expert
Expert

Post od kvaka33 »

gdrazen, da ,to sam i mislio da odradim,slikikonski ne ostecuje ,mozda si mislio na hard case ?

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Zdravo koristim nemacku verziju jb 4.1.2 zanima me da li mogu uradim factory reset preko recoveria znam da je bilo price da je na ics 4.0,4 nije smeo da se radi fatory reset preko recoveria zbog brick baga ,kakva je sada situacija sa jb ?
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

kvaka33
Expert
Expert

Post od kvaka33 »

Ja sam to radio i nikakav problem nisam imao ,koliko sam upoznat taj problem na note1 dolaskom jb vise nije aktuelan

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

Ako nekom treba anti gler folija za ekran neka se javi doneo mi je brat iz nemacke imam jos 7 komada ne treba mi

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

oxigen, ako si sa 412 instalirao i philz safe kernel za 412 onda moz da radis sta oces.
ako ti je ostao 404 kernel a ubacio novi rom onda vodi eacuna. ubaci kernel za 412 pre sd (instal zip from sd). naravno prethodno ga skini sa xda za dati rom. ( prati oznaku roma)

beochke91
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 01. Feb 2011. 22:33

Post od beochke91 »

Imam problem i hitno mi treba pomoc. Telefon hoce da mi se puni samo na jednom punjacu i pritom taj punjac nije moj. Da li je to softverski problem ili hardverski? Je l' ima neko nekog iskustva?

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

verovatno je problem do punjača, mora imati 1-mA izlaznu snagu, piše na njemu proveri

beochke91
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od beochke91 »

Ma punio sam tim punjacem do juce... Zbog toga sam uzeo od drugara punjac od HTC-a i na njemu hoce... Zbog toga sam i ja mislio da je do punjaca, ali onda probam na nekoliko drugih punjaca i na punjac u kolima koji je radio i koji radi svima, samo meni nece i od svih punjaca samo na ovom ortakovom hoce... Uopste mi nije jasno koji je problem...

PedjaBL
Banned
Pridružio se: Sre, 08. Maj 2013. 08:03
:: Note N7100
:: Note n7000

Одг: Samsung Galaxy Note

Post od PedjaBL »

Isti sam problem imao...softverski je problem...znaci uradi flesovanje ponovo...kod mene jebupitanju njemacki softver tj za tu regiju prvo mi je poceo da se ponasa cudno palio dock station...stavin na punjac on kao hoce nece da puni...nadjem od htc punjac i stavim radi normalno...na ostale ni da mrdne pa cak ni na racunar...i sinoc ga flesnem i evo sada bogu hvala....nema problema...pokusaj nista te ne kosta...

beochke91
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od beochke91 »

Hvala puno:) Moracu to da odradim ionako mi treba novi softver,malo da promenim:)

Vela
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 28. Okt 2008. 23:23

Post od Vela »

oxigen, care,meni treba folija...daj da ti dam adresu mi posaljes,placam :D 8) :lol:

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

vela@poslao sam ti poruku na pp ajde javi se ako si u mogućnosti,pozzz

Odgovori