HTC Desire Z ili HTC Rhyme
HTC Desire Z ili HTC Rhyme
Imam jednu veliku dilemu koja me muci,pa ako neko moze da mi pomogne bila bi jako zahvalna.Elem korisnik sam htc desire z androida oko 2 godine,super me sluzi,ali sam isto tako odusevljena htc rhyme androidom.Pa ako moze savet iskusnijih korisnika android telefona da li da uzmem rhyme ili ne?Hvala
Re: HTC Desire Z ili HTC Rhyme
od ta dva definitivno model rhyme ali dobro razmisli o kupovini jer su oba prilicno stari modeli i vec ih je vreme pregazilo...
zasto bas ta dva? je l kupujes za kes ili preko paketa itd... daj neki takvu informaciju
pogledaj poredjenje ta dva modela -
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=3421
zasto bas ta dva? je l kupujes za kes ili preko paketa itd... daj neki takvu informaciju

pogledaj poredjenje ta dva modela -
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=3421
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
luca, covek vec poseduje desire z,a rhyme bi bio neka zamena za njega....
Tozimirka, imas novijih telefona koji su u svakom pogledu bolji od rhyme-a, jedino treba da nam kazes koliko si novca spreman da das i lako cemo ti predloziti najoptimalnije resenje!
Tozimirka, imas novijih telefona koji su u svakom pogledu bolji od rhyme-a, jedino treba da nam kazes koliko si novca spreman da das i lako cemo ti predloziti najoptimalnije resenje!

D500&E71
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
loki13, u pravu si, samo što koliko sam ja shvatio Tozimirka je žensko. Možda desire X ili LG L7 II, ili neki Sony?
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
sorry, na brzinu sam samo procitao... 
zamena bi bila dobro resenje s'obzirom da je desire z vec malo stariji model... reci do koliko para, koji proizvodjac itd...

zamena bi bila dobro resenje s'obzirom da je desire z vec malo stariji model... reci do koliko para, koji proizvodjac itd...

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Tozimirka, I jedan i drugi model su zastareli, reci sa kojim budžetom raspolažeš pa ćemo ti preporučti adekvatan model.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
RECIMO DO 200E,HTC SAM KORISTILA 4 GODINE,PA NEKAKO SAM NAVIKLA NA NJIH,A ZA OKO MI JE UPALA SONY XPERIA SOLA...MOLIM MISLJENJE,HVALA
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Tozimirka, a zasto vices?
probaj htc desire x ili sony xperia u ili model p... tu su svi oko 200... imas i model L9 od LG za te pare...
za detaljnije informacije imas sajt http://www.gsmarena.com
za detaljnije informacije imas sajt http://www.gsmarena.com
u glavnom mi je caps lock ukljucen,pa u vecini slucajeva isem velikim slovima,ja se izvinjavam:)
- znemanja
- Moderator
Za tu sumu novca od HTC-a Desire X, mada bih zaobišao HTC u tom cenovnom rangu u išao na najbolju kupovinu za 200 evra a to je LG L9 koji nov košta 210evra.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
pa ja sam se i premisljala za sony xperia u ili lg L9,mada opet nisam neki ljubitelj lg-a.
- znemanja
- Moderator
Retko ko i jeste ljubitelj Lg-a
, ali šalu na stranu L9 je pridobio kupce upravo odličnim odnosom cene i kvaliteta i naravno velikim ekranom od 4.7 inča, pritom L9 je daleko bolji od Xperie U u svim segmentima.

Tozimirka napisao:nisam neki ljubitelj lg-a.
Vaša greška.znemanja napisao:Retko ko i jeste ljubitelj Lg-a
LG je odlična i ozbiljna kompanija, koja ne ulaže u agresivni (besmisleni) marketing kao Samsung.
Moj stari monitor LG L1919S je bio po svim testovima bolji od konkurenta iz Samsunga, a jeftiniji, i danas dan radi kao Doxa.
Elem, pogledaj Samsung S3 mini, pored gore nabrojanih i napiši koliki ekran ti treba.
-
- Sertifikovani Trol
LG L9... kraj! 

Slažem se da je L9 best value for money ali mislim da je prevelik za žensku osobu
.

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
cvoruga, moja drugarica ima L9 i uopste nije preveliki telefon.
Nju savršeno služi i lako se na njega navikla. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina, meni preveliki i 4.3" ekran, ali ako tako kažeš onda ok.
Preporuka za L9 i od mene
Preporuka za L9 i od mene

Ko ti je kriv sto imas malu ruku hahahah
-
- Sertifikovani Trol
Ma Alcatel OneTouch 997D!!! ~175e nov!