Potrebna pomoc oko izbora telefona u vip-u.

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Flora
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 07. Maj 2013. 21:13
:: Samsung

Potrebna pomoc oko izbora telefona u vip-u.

Post od Flora »

Molila bih vas da mi pomognete u izboru, danima se vec maltretiram, jer se slabo razumem u telefone.
Uzela sam u vip-u postpejd paket i hocu da izaberem jedan od ova 3 telefona: Alcatel 3040, Samsung Star 3 ili Nokia Asha 306. Ali ne znam koji je najbolji... Tel. mi prvenstveno treba za razgovor i poruke, muziku, klincima za igrice i za surf po netu. Nije mi bitna kamera. Po onome sto sam gledala po netu, deluje mi da najvise hvale Ashu, ali mi ekran deluje premali za igrice... Svaki komentar je dobrodosao...

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Re: Potrebna pomoc oko izbora telefona u vip-u.

Post od Deksi »

Star 3 uzeo jedan moj rodjak i ekran jeste "capacitive " ali sam imao dozivljaj kao da je "resistive" kao kod ashe. Taj star3 nebih uzeo i dzabe da mi ga daju. Idi lepo do vipa i pogledaj obadva telefona uzivo i koji ti vise odgovara njega odaberi, obrati paznju kako je meni organiziran, brzinu, izgled itd. Ja bih se odlucio za noiku.
Ti hoces i igrice ali pitanje je sta i koliko postoji za dumb telefon.
A ovaj alcatel nepostoji na areni.
Evo ti poredjenje za ashu i star. http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4447

Flora
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 07. Maj 2013. 21:13
:: Samsung

Post od Flora »

Hvala na komentaru.
Meni se zapravo vise svidja resistive ekran, posto volim da tel. mogu da koristim i kad na pr. nosim rukavice, ili kad imam duge nokte. :roll:
Zbunjuje me taj Alcatel, bas zato sto nigde na netu ne mogu da nadjem nista o njemu.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

taj model alcatela je bas bas slab, daju ga uz sve pakete za 1 dinar :(

sigurno ces naci neki bolji telefon za svoj paket... pa bolje je i da dodas malo para za nesto sto je mnogo bolje :)

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Cekaj, cekaj... 'ajmo polako. Prvo - koji paket imas/uzimas na Vip-u, a drugo - da li bi doplatila nesto za telefon ili samo uzimas u obzir telefone za dinar. Mozda ti mozemo preporuciti i neku bolju varijantu kad dobijemo potrebne informacije. :)

Odgovori