lg l9 vs galaxy s 2,galaxy s2 plus vs galaxy s advance
lg l9 vs galaxy s 2,galaxy s2 plus vs galaxy s advance
Ajmo ljudi koji da izaberem:)koji je najaci:)l7 me lepo sluzi ali vreme je za nesto novo:)koji su dobri od ovih?:)naravno ako ima bolji vi recite:)nasao sam ih sve za do 250 evra(polovni)
Re: lg l9 vs galaxy s 2,galaxy s2 plus vs galaxy s advance
S2 plus jer ide fabricki sa JB,iako ni S2 nije za bacanje jer bez problema gura sve romove,plus ima ogromnu zajednicu.Jednostavno telefon ne moze da pregazi vreme.Ako hoces pak veci ekran onda L9 koji je takodje odlican model
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Naravno S2 plus ili običan S2, sjajni, provereni modeli. L9 takođe jako dobra kupovina, glavni adut mu je 4.7 inčni ekran, pa ako preferiraš veliki ekran onda L9 u suprotnom S2 plus.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Hvala na brzim odgovorima,problem na l9 mi je sto je previse veliki,ispasce mi dok ga nosim:)a sto se tice s2 znam da je ovako stabilan i razvijen model ali je ipak star model,dok je s2 plus nesto noviji i znam da mu je baterija nesto bolja
stefi90, sam si sebi dao odgovor.Posto ti je l9 preveliki,uzmi s2 plus. 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Uzmi One Touch Idol! Nov je ~245€!

S2 plus ces mozda i naci nov za do 250eur tako je to moj predlog... idi na http://www.gsmarena.com pa uporedi L9 i S2+ 

- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Mislim da si preskocio LG 4X imas nov za 260 evra mozda mozes da se cenkas i za nizu lovu ,probaj
ovako S2 definitivno
ovako S2 definitivno
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
uzecu s2 plus,nasao sam nov za 225evra:),lg necu ipak jer:1.ne znam da ih rutujem,2.malo da promenim i 3.preveliki mi ekran...hvala ljudi na pomocu