SE t630 za i protiv
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 14. Jul 2004. 13:42
SE t630 za i protiv
Zanimaju me dobre i loše strane ovog telefona, kao i njegove prednosti i nedostaci u odnosu na konkurenciju, po toj ceni i molima za savet za Best Buy. Cene gledam u Mobil Shopu.
ja ga koristim 7 dana... zasad nemam nikakvih problema....
displej je super, kameru dobro radi na dosta osvetljenom prostoru, inace je losija kvaliteta ( jednu sliku cu prilepiti cim ju prenesem na comp....)...
jedino me buni sto se kod pisanja poruka malo kasnije pojavljuju slova, ali to oprastam jel sam do sad imao manjevise samo nokie, pa cu se valjda naviknuti.... a i taster nije bas stvoren za pisanje poruka (tipke jesu dosta velike, ali su malo tvrde)...
kad smo vec kod poruka... u telefon se moze memorirati samo 60 sms-a + sim... malo premao za mone, ali i to se moze preziveti....
super melodije, dosta mali i nije tezak, baterija bi mogla malo duze trajati, ali i ovo je sasvim dosta (2-3 dana).... lepo rasporeden meni.... i moglo bi biti malo vise memorije....
wap se dosta dobro odziva, ic isto a bluetooth nisam jos isprobao...
ja sam sa njime zadovoljan i nije mi zao sto sam ga uzeo...
displej je super, kameru dobro radi na dosta osvetljenom prostoru, inace je losija kvaliteta ( jednu sliku cu prilepiti cim ju prenesem na comp....)...
jedino me buni sto se kod pisanja poruka malo kasnije pojavljuju slova, ali to oprastam jel sam do sad imao manjevise samo nokie, pa cu se valjda naviknuti.... a i taster nije bas stvoren za pisanje poruka (tipke jesu dosta velike, ali su malo tvrde)...
kad smo vec kod poruka... u telefon se moze memorirati samo 60 sms-a + sim... malo premao za mone, ali i to se moze preziveti....
super melodije, dosta mali i nije tezak, baterija bi mogla malo duze trajati, ali i ovo je sasvim dosta (2-3 dana).... lepo rasporeden meni.... i moglo bi biti malo vise memorije....
wap se dosta dobro odziva, ic isto a bluetooth nisam jos isprobao...
ja sam sa njime zadovoljan i nije mi zao sto sam ga uzeo...
...don't happy, be worry...
CX65 je daleko bolji u pogledu ekrana, prijema signala, kamere i memorije, kao i lakšeg menija. E, sad dolazi ono što tebe verovatno kopka, a to je to što T610 izgleda daleko bolje, i ako je to u pitanju mogu da ti kažem, samo jedno:
Ako ti se toliko svidja, kupi! Ako ti se ne svidja toliko da misliš da je savršen za tebe, onda bolje uzmi CX65!
Ako ti se toliko svidja, kupi! Ako ti se ne svidja toliko da misliš da je savršen za tebe, onda bolje uzmi CX65!

U susret novim izazovima...
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Covek se interesuje za T630, mada je T610 vrlo slican, posto si ti pomenuo njega. Ona tvoja boljka da preletis preko texta bez mnogo citanja jos traje?
Inace se slazem, CX65 bi mogao da bude bolji izbor, i ne kilavi se kao SE.

Inace se slazem, CX65 bi mogao da bude bolji izbor, i ne kilavi se kao SE.

● PRAVILA FORUMA ●
Ma da, mrzi me da čitam, još ako ima više strana... Ajde da su neke tabele, pa da gledam(što i radim), ali ovo kada je tekst, ja samo bacim pogled, pročitam nekoliko reči, i u većini slučajeva pogdim šta su hteli da pitaju... Ali, dobro, moj komentar i dalje stoji, jer T630 je mnogo lepši od CX65, mada je CX65 po specifikaciji i u svakodnevnom radu daleko bolji telefon. 

U susret novim izazovima...
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
sporo kucanje
a sta je sa tim
"jedino me buni sto se kod pisanja poruka malo kasnije pojavljuju slova, ali to oprastam jel sam do sad imao manjevise samo nokie, pa cu se valjda naviknuti.... a i taster nije bas stvoren za pisanje poruka (tipke jesu dosta velike, ali su malo tvrde)... "
mislim .. to sam stvarno primjetio kod nekih telefona ... slova kasne kod kucanja poruka i to bas nervira.. pogotovo kad se uzme da su najstariji telefoni imali trenutno pojavljivanje slova, a sad ovi novi sve super, a sporo se pojavljuju slova ?
Kakav je Siemens CX65 sto se tice toga ? ili neki drugi telefon u istoj cjenovnoj klasi ?
Hvala,
dz.
"jedino me buni sto se kod pisanja poruka malo kasnije pojavljuju slova, ali to oprastam jel sam do sad imao manjevise samo nokie, pa cu se valjda naviknuti.... a i taster nije bas stvoren za pisanje poruka (tipke jesu dosta velike, ali su malo tvrde)... "
mislim .. to sam stvarno primjetio kod nekih telefona ... slova kasne kod kucanja poruka i to bas nervira.. pogotovo kad se uzme da su najstariji telefoni imali trenutno pojavljivanje slova, a sad ovi novi sve super, a sporo se pojavljuju slova ?
Kakav je Siemens CX65 sto se tice toga ? ili neki drugi telefon u istoj cjenovnoj klasi ?
Hvala,
dz.
kod starijih nokia se dogadalo, da kad si skoro ispunio svih 160 znakova, pocelo je kasnjenje...
a sa tim kasnjenje kod SE mislio sam na to, da telefon saceka da izaberes koje slovo hoces i tek onda ga ispise, dok kod nokia ispisuje za svaki klik na taster....
nazalost sa simensima nemam izkustva...
a sa tim kasnjenje kod SE mislio sam na to, da telefon saceka da izaberes koje slovo hoces i tek onda ga ispise, dok kod nokia ispisuje za svaki klik na taster....
nazalost sa simensima nemam izkustva...
...don't happy, be worry...