Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 08. Sep 2012. 18:01
- :: Samsung Galaxy I9100
Re: Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Taj widget i ja koristim tu im, samo što je kod mene na engleskom kao i sve drugo na telefonu. Volio bi da telefon lokalizujem na srpski, ali onda imam mešavinu latinice i ćirilice, a to strašno iritira.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Ko to kaže da nema Srpskitoda81 napisao:zoreli, to je fancy widget koji na zalost ima samo hrvatski jezik...

16 godina na forumu MOBILNISVET
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Kako si nasao srpski jezik kad ga ja ne vidim u ponudjenim jezicima u podesavanjima fancy widgetsa?
Note IV N9100 dual
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Ni ja nemam srpski na Fancy Widgets. Da li je to mozda "placena" verzija?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- zoreli
- Moderator
toda81 , izbor jezika " default "
tomas.hokenberi , sinoć skinuo besplatnu verziju sa Google Play
Od jutros je vreme na engleskom
WTF

tomas.hokenberi , sinoć skinuo besplatnu verziju sa Google Play
Od jutros je vreme na engleskom

- toda81
- Prijatelj foruma
Ma probao sam ja i default, ali nista. Izgleda da su tebe obradovali, ali na zalost samo na kratko sa srpskim jezikom
Note IV N9100 dual
- zoreli
- Moderator
toda81 , baš bezveze instaliraš vidžet i kad ga otvoriš on bude na Srpskom pa prilikom sledećeg apdejta vremenske prognoze on vrati na english
, e budalaštine
...

- toda81
- Prijatelj foruma
Bas bez veze druze. Mene mrzi da vidim da li je moguce da se izedituje sama aplikacija i prevede sa hrvatskog na srpski. To sam radio sa mnogim aplikacijama kada sam imao symbian telefone, a i javu sam editovao durektno na telefonu jer tada nisam imao komp. Uzivao sam u tome
Edit:
Ovo ti je link za transparentni status bar koji ja koristim http://d-h.st/Ds3 i on nosi naziv Biftor™-transpernt statusbar-turkbey blue theme-no home&power button-JB .zip
http://d-h.st/UyV
SuperWipe_By_Biftor.zip skini ovde http://d-h.st/lii
A OVAJ DRUGI LINK JE FAJL KOJI SE FLASHUJE POSLE STATUS BARA KOJI FLASHUJES POSLE ROMA I OVAJ FAJL SREDJUJE PROBLEM SA ZAMRZAVBANJEM LOCKSCREENA
http://d-h.st/1xI
UPUTSVO ZA INSTALCIJU ROM-A
1. SKINUTE FAJLOVE:
Biftor™ rom 8 JB- XWLSD-No Wipe.zip
SuperWipe_By_Biftor.zip
Biftor™-transpernt statusbar-turkbey blue theme-no home&power button-JB .zip
Biftor Remove_Lockscreens_V8.zip
PREKOPIRAJ U FOLDER KOME DAJ NAZIV ROM I TAJ FOLDER SA SVIM TIM FAJLOVIMA KOPIRAJ NA MEMORIJSKU KARTICU
U RECOERY ULAZIS TAKO STO DRZIS DUGME ZA POJACAVANJE TONA, HOME DUGME I TASTER ZA PALJENJE TIM REDOSLEDOM STO SAM NAPISAO I NE PUSTAS NI JEDAN OD TIH TASTERA DOK TEL NE UDJE U RECOVERY
KROZ RECOVEY SE IDE GORE DOLE NA TASTERE ZA POJACAVANJE I SMANJIVANJE ZVUKA, A DA ODOBRIS NESTO IDES NA HOME DUGME
2. KAD UDJES U RECOVERY IDES PRVO NA OPCIJU WIPE DATA/FACTORY RESET PA ONDA CES IMATI OPCIJE NO I YES I TI KLIKNI NA YES I SAMO DA ZNAS DA SVE MORAS TAKO DA ODOBRIS DA BI SE IZVRSILA TA NAREDBA.
POSLE TOGA RADIS WIPE CACHE PARTITION PA ONDA IDES U ADVANCED PA ODRADIS WIPE DALVIC CACHE I KAD TO ODRADI VRATIS SE KORAK NAZAD NA STRELICU I ONDA IDES NA OPCIJU INSTALL ZIP PA NA INSTALL ZIP FROM SD CARD PA UDJES U FOLDER ROM I PRVO KLIKNES DA PREFLASHUJE FAJL SuperWipe_By_Biftor.zip PA KAD TO ODRADI ONDA IDES DA ODRADIS WIPE CACHE I WIPE DALVIC CACHE PA ONDA OPET IDES NA OPCIJU INSTALL ZIP PA NA INSTALL ZIP FROM SD CARD PA UDJES U FOLDER ROM I SADA INSTALIRAS FAJL Biftor™ rom V8-JB- XWLSD-No Wipe.zip I KADA NJEGA INSTALIRA ONDA OPET IDES NA INSTALL ZIP PA NA INSTALL ZIP FROM SD CARD PA UDJES U FOLDER ROM I SADA INSTALIRAS FAJL Biftor™-transpernt statusbar-turkbey blue theme-no home&power button-JB .zip. Poske toga na isti nacin instaliras fajl Biftor™Remove_Lockscreens_V8 I KADA TO ODRADI SAMO IDES NA OPCIJU REBOOT SYSTEM NOW I SACEKAS DA SE TEL UPALI I TO JE GOTOVO. IMAS INSTLIRAN ROM
Ovo je moje uputsvo ko hoce da ima ovaj rom
Edit:
Ovo ti je link za transparentni status bar koji ja koristim http://d-h.st/Ds3 i on nosi naziv Biftor™-transpernt statusbar-turkbey blue theme-no home&power button-JB .zip
http://d-h.st/UyV
SuperWipe_By_Biftor.zip skini ovde http://d-h.st/lii
A OVAJ DRUGI LINK JE FAJL KOJI SE FLASHUJE POSLE STATUS BARA KOJI FLASHUJES POSLE ROMA I OVAJ FAJL SREDJUJE PROBLEM SA ZAMRZAVBANJEM LOCKSCREENA
http://d-h.st/1xI
UPUTSVO ZA INSTALCIJU ROM-A
1. SKINUTE FAJLOVE:
Biftor™ rom 8 JB- XWLSD-No Wipe.zip
SuperWipe_By_Biftor.zip
Biftor™-transpernt statusbar-turkbey blue theme-no home&power button-JB .zip
Biftor Remove_Lockscreens_V8.zip
PREKOPIRAJ U FOLDER KOME DAJ NAZIV ROM I TAJ FOLDER SA SVIM TIM FAJLOVIMA KOPIRAJ NA MEMORIJSKU KARTICU
U RECOERY ULAZIS TAKO STO DRZIS DUGME ZA POJACAVANJE TONA, HOME DUGME I TASTER ZA PALJENJE TIM REDOSLEDOM STO SAM NAPISAO I NE PUSTAS NI JEDAN OD TIH TASTERA DOK TEL NE UDJE U RECOVERY
KROZ RECOVEY SE IDE GORE DOLE NA TASTERE ZA POJACAVANJE I SMANJIVANJE ZVUKA, A DA ODOBRIS NESTO IDES NA HOME DUGME
2. KAD UDJES U RECOVERY IDES PRVO NA OPCIJU WIPE DATA/FACTORY RESET PA ONDA CES IMATI OPCIJE NO I YES I TI KLIKNI NA YES I SAMO DA ZNAS DA SVE MORAS TAKO DA ODOBRIS DA BI SE IZVRSILA TA NAREDBA.
POSLE TOGA RADIS WIPE CACHE PARTITION PA ONDA IDES U ADVANCED PA ODRADIS WIPE DALVIC CACHE I KAD TO ODRADI VRATIS SE KORAK NAZAD NA STRELICU I ONDA IDES NA OPCIJU INSTALL ZIP PA NA INSTALL ZIP FROM SD CARD PA UDJES U FOLDER ROM I PRVO KLIKNES DA PREFLASHUJE FAJL SuperWipe_By_Biftor.zip PA KAD TO ODRADI ONDA IDES DA ODRADIS WIPE CACHE I WIPE DALVIC CACHE PA ONDA OPET IDES NA OPCIJU INSTALL ZIP PA NA INSTALL ZIP FROM SD CARD PA UDJES U FOLDER ROM I SADA INSTALIRAS FAJL Biftor™ rom V8-JB- XWLSD-No Wipe.zip I KADA NJEGA INSTALIRA ONDA OPET IDES NA INSTALL ZIP PA NA INSTALL ZIP FROM SD CARD PA UDJES U FOLDER ROM I SADA INSTALIRAS FAJL Biftor™-transpernt statusbar-turkbey blue theme-no home&power button-JB .zip. Poske toga na isti nacin instaliras fajl Biftor™Remove_Lockscreens_V8 I KADA TO ODRADI SAMO IDES NA OPCIJU REBOOT SYSTEM NOW I SACEKAS DA SE TEL UPALI I TO JE GOTOVO. IMAS INSTLIRAN ROM
Ovo je moje uputsvo ko hoce da ima ovaj rom
Note IV N9100 dual
Sinoc mi telefon sam od sebe upao u boot i nije se mrdao.
Uspeo sam iz CWM-a da opet flesujem rom.Jel se desavalo nekome?
Uspeo sam iz CWM-a da opet flesujem rom.Jel se desavalo nekome?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- toda81
- Prijatelj foruma
Druze, opusti se i ne brini jer ko ima samsung uvek ima resenje da sam spasi svoj tel. Mislim da cu jos dugo da koristim samo samung telefone jer sam odusevljen. Mogu ljudi sta hoce da pricaju i za s2 i ostale samungove modele da su plastikaneri, ali nek je plastikaner kad ni najmanje ne krcka, ne skripi, ne skrguce
a ko zna koliko sam mu puta skidao poklopac baterije kada se tel zakucao dok sam experimentisao. Ako neko hoce da kupi moj tel neka se javi
Salim se, mada me supruga ubedjuje da kupim note ili note2, a ja se neckam jer mi se ne bacaju pare i jer sam prezadovoljan sa s2. Samo da mu je ekran velicine kao na note...
Ja se raspricas pa sam zaboravio da ti kazem druze da se i meni cini mi se desilo to da nije hteo tel odjednom posle restarta da se upali, ali sam ga flasbnuo i posle toga je super radio i radi i dalje za divno cudo haha

Ja se raspricas pa sam zaboravio da ti kazem druze da se i meni cini mi se desilo to da nije hteo tel odjednom posle restarta da se upali, ali sam ga flasbnuo i posle toga je super radio i radi i dalje za divno cudo haha

Note IV N9100 dual
@Behemoth Desilo se i meni kad sam bio na Neatromu-u. Od tada ga zaobilazim u sirokom luku. Sad koristim 4.2.2 Revolt i ok je, a preporucio bih svakome 4.2.2 romove poput Revolta koji imaju 'dark' opciju jer stvarno dobro izgleda... 

Behemoth, meni se to desilo na MIUI romu (koji je radjen preko stock roma) i onda tada sam na 4.2.2 . Koristio sam carbon rom, koji je stvarno super a sada cu probati najnoviji RootBox 4.0 rom. Steta je samo sto je zvuk malo slabiji na 4.2 u odnosu na stock i sto je malo losija kamera, po meni inace taj touchwiz je uzas (nema sliding tabs aaaa)
@motoman Probaj neki noviji 4.2 rom ili dorimanx kernel. Meni je sad na revoltu sa dorimanx kernelom zvuk dosta jaci nego pre, skoro kao stock... 

Jesi li koristio audio hack koji ide uz taj kernel ?
Ne, uz rom ide i aroma instaler tako da sam izabrao njega umesto CM kernela...
Skinuo sam ovu verziju ali dalje ima probem sa onim gornjim djelom kad je u lock screenu. Dal treba sta da se podesi???bloker napisao:Izasla je nova verzija Bifror roma v8.1 u kojoj je ispravljen problem sa lock screen-om..
P.S. Do sad sam koristio Bifror roma v6, al ova Bifror roma v8.1 je bas dobra.
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 02. Apr 2009. 23:59
Imam problem sa ovim tel, kad god sam na Wifi ne radi mi market i gmail a preko 3g mi normalno sve radi. Zna li neko u cemu je problem?
- toda81
- Prijatelj foruma
Instaliraj prvo Biftor v8 pa posle njega najnoviji aroma Biftor v8.2 i naravno ostale pratece fajlove
Note IV N9100 dual
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Da li se isplati uzimati ovaj fon u 2013-toj i koliko zaostaje za ostalim modelima?
- toda81
- Prijatelj foruma
Bandicoot, za mene je ovo odlican telefon i jos dugo ce biti sigurno. Sve zavisi sta ti ocekujes od telefona i sta njime hoces da radis. Vec sam puno puta pisao da ga ne bih menjao samo da ima ekran velicine kao note 

Note IV N9100 dual