Nokia Sensor...

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
isnogood
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 03. Mar 2005. 23:28

Nokia Sensor...

Post od isnogood »

na nokia.com-u moze da se skine program nokia sensor jel. Program deluje interesantno, a momci iz finske ga ovako predstavljaju
* Spontaneous social circles
* Your portable personality
* Instant communities and networks
* Free to download, free to use
* Free file sharing
kakva su vasa iskustva....
ja sam ga upravo skinuo 715 KB :P

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hmm,isnogood, postoji tema vec o ovome i jako je detealjno objasnjena koliko se secam...Inache i nije bash neki program,isprobavao sam sa ortakom i nije me bash fascinirao... :dry:

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Dexter daj malo vise o tome.. Sta zapravo radi taj program.. Jer to symbian varijanta ili sta..?! :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

symbian varijanta....program koji sluzi za chat preko bt-a.....slazem se sa dexterom, program nije nista posebno ali isprobajte ga mozda vam se svidi.....
Ex Sir_Oliver

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

ja ne vidim koja je korist od tog programa s obizrom na domet BT-a ...... osim mozda za srednjoskolce kad rade kontrolni :D

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

ili mozda studente koji su na ispitima...npr. kao ja! joj sto volim tehnologiju :) :P
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

ma korist tog programa jeste da se moze dopisivati u nekim prostorijama gdje se ne smije pricati , jer domet bluetootha i nije veliki.

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

E..a shto vi postavljate ta pitanja kad postoji tema u kojoj je sve to vec lepo objashnjeno! Koristite opciju "Trazi" na dnu ekrana...
Inache program se skida na Nokiinom sajtu,za svaki fon ima posebna verzija chinimi se,kad instalirash popunish kao neki svoj profil i tako kad prodjesh pored neke osobe koja ima isti program on ce u trenutku razmeniti te vashe profile i eto...(a u profil stavite npr sliku i br. telefona i onda mozesh da pozovesh tu osobu ako hocesh da se upoznate itd)...Al to uglavnom najvishe moze da posluzi za BT cafe inache ovako u zivotu i nema neku primenu,bar kod nas... Nadjite dotichnu temu i informishite se da ne bih ponavljao istu prichu o5...

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Pričali smo i o tome...

viewtopic.php?t=2472

Ispod je direct link, koga ne mrzi neka pogleda demo, interesantan je a i dočarava čemu služi program.

http://europe.nokia.com/nokia/0,1522,,0 ... g=/sensor/

Nadovezaću se ovde na Saletovu opasku "Ma verujem ja u naše devojke... ", sa istinitim događajem... :wink:

Letos je jedan Švedjanin putovao kroz celu Evropu i sve vreme mu je bio aktivan "Sensor". Šta mislite, gde je razmenio prvu "Sensor" poruku? U Beogradu, na Terazijama, sa jednom devojkom (koju poznajem, pa zato i prenosim priču)! :D

Nije taj program za chat, mada može i za to da se koristi. Jednostavno, to je neki vid digitalne vizit kartice. Lepo piše na Nokia sajtu:
See and Be Seen

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Jeste,nisam tada mogao da verujem ali nashe devojke ozbiljno pochele sve vishe da nose symbian... :wink:
Inache kao shto je Miskoni, program samo sluzi da razmeni one osnovne podatke koje ste vi uneli u vash profil...

Odgovori