Pravila foruma Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
na nokia.com-u moze da se skine program nokia sensor jel. Program deluje interesantno, a momci iz finske ga ovako predstavljaju
* Spontaneous social circles
* Your portable personality
* Instant communities and networks
* Free to download, free to use
* Free file sharing
kakva su vasa iskustva....
ja sam ga upravo skinuo 715 KB
Hmm,isnogood, postoji tema vec o ovome i jako je detealjno objasnjena koliko se secam...Inache i nije bash neki program,isprobavao sam sa ortakom i nije me bash fascinirao...
symbian varijanta....program koji sluzi za chat preko bt-a.....slazem se sa dexterom, program nije nista posebno ali isprobajte ga mozda vam se svidi.....
E..a shto vi postavljate ta pitanja kad postoji tema u kojoj je sve to vec lepo objashnjeno! Koristite opciju "Trazi" na dnu ekrana...
Inache program se skida na Nokiinom sajtu,za svaki fon ima posebna verzija chinimi se,kad instalirash popunish kao neki svoj profil i tako kad prodjesh pored neke osobe koja ima isti program on ce u trenutku razmeniti te vashe profile i eto...(a u profil stavite npr sliku i br. telefona i onda mozesh da pozovesh tu osobu ako hocesh da se upoznate itd)...Al to uglavnom najvishe moze da posluzi za BT cafe inache ovako u zivotu i nema neku primenu,bar kod nas... Nadjite dotichnu temu i informishite se da ne bih ponavljao istu prichu o5...
Nadovezaću se ovde na Saletovu opasku "Ma verujem ja u naše devojke... ", sa istinitim događajem...
Letos je jedan Švedjanin putovao kroz celu Evropu i sve vreme mu je bio aktivan "Sensor". Šta mislite, gde je razmenio prvu "Sensor" poruku? U Beogradu, na Terazijama, sa jednom devojkom (koju poznajem, pa zato i prenosim priču)!
Nije taj program za chat, mada može i za to da se koristi. Jednostavno, to je neki vid digitalne vizit kartice. Lepo piše na Nokia sajtu:
See and Be Seen
Jeste,nisam tada mogao da verujem ali nashe devojke ozbiljno pochele sve vishe da nose symbian...
Inache kao shto je Miskoni, program samo sluzi da razmeni one osnovne podatke koje ste vi uneli u vash profil...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.