v1070 i v3x

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
Low Rider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Okt 2005. 21:35

v1070 i v3x

Post od Low Rider »

ne znam za ostale ali ja cu poludeti cekajuci neki od ova dva telefona. Vec se dugo prodaju u inostranstvu ali nikako da stignu ovde.
:shock:
nadam se da ima jos ljudi koji cekaju ove modele.
.......i nadam se da ce neko ko nabavlja telefone videti ovu temu.tako da bi bilo dobro malo podrske jer se motorola kod nas inace mnogo teze nabavlja. bilo je mnooogo dobrih modela koji nikad nisu stigli kod nas

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

a da li znas slucajno kada ce doci motorola e1120 , telefon je stvarno extra :D , a sto se tice ta dva telefona , cuo sam od jednog prodavca telefona iz bosne da dolazi sredinom februara , pocetkom marta u bosnu , pa nadati se da ne laze

Low Rider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Okt 2005. 21:35

Post od Low Rider »

na asjtu gsmarena pise da e1120 nece ni izaci-stvarno extra telefon 8)
a za ova dva se nadam da nece biti neke nenormalne cene. taman prodam 6680 i kupim neki 8) :)

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Cena v3x(v3i)nece biti mnogo visoka,bar nije u Dubajiu,bio sam pre dve nedelj,telefon je tek izasao,i nije bio nesto skup za novi model(oko 300e).Mislim jeste to mnogo,ali s obzirom da je tamo sve skupo i da je nov,mislim da je realno...
iPhone + CX300

Tayson
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 14. Jan 2006. 21:03

Post od Tayson »

ja imam v3x za 280e u ful pakovanju(slusalice,usb,disk,mem. kartica 256mb) ali je zakljucana,pa javi ako ti odgovara cena,inace telefon je stvarno super :P

Odgovori