Dakle sve te teorije o tome koliko je neka zaštita nepraktična padaju u vodu kada se ogrebe telefon koji košta 450€

Ja prvi ne želim da dođem u tu situaciju jer sam ga kupio prije 7 dana, a vjerujem ni mnogi drugi...
vlaki napisao: Imao sam silikon, ali je ovako mnogo lepsi i tanji, a nemam foliju posto kontam ako mi ispadne na beton, nece ga ni folija spasiti..a nerviraju me oni baloni vazduha..
D
Sta ce ti folija druze? Samo uznems neku dobru futrolu i uzivas. Ja imam s2 godinu dana vez ijedne folije kao i ostale tel sto sam imao i bukvalno nemam tackicu na ekranu, a bolji je osecaj bez folijeIwantchitzz napisao: Na S2 sam imao foliju koja je toliko tanka da nisam mogao da joj vidim ivice, majke mi. Zna li neko gde mogu da nabavim takvu foliju?
Na Samsungovom TouchWiz-u to ne može da se uradi koliko ja znam, ali na bilo kom drugom launcher-u može. Ja sam baš tako podesio Nova Launcher koji trenutno koristim.araphel napisao:Ljudi, molim za odgovor na ultra glupo pitanje: kako da isključim beskonačan loop homescreenova? Odnosno, hoću da kad dođem do krajnjeg levog homescreena naprimer, i onda vučem još na levo, da me ne prebaci automatski na drugi kraj. Siguran sam da sam ovo negde video po podešavanjima ali sad ne mogu nigde da nađem.