Sta kupiti do 220e
Re: Sta kupiti do 220e
koristi li neko ovaj l9 p768 dosta je povoljan moze i nov da se uzme za 200e ali sve mi odgovara osim ekrana mislite li da je 234ppi premalo i kakav je ekran u poredjenju sa arc-som
LG
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
Nemoj se osvrcati toliko na te specifikacije oko ppi, naravno da je dovoljno
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Javi utiske kad ga kupis ako te ne bude mrzelo
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Još jedna potvrda za Lg 4X, nema boljeg za te pare, nov je oko 250-260, tako da je to više nego odlična cena za takav telefon.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Koji je bolji LG 4X ili Samsung S2
?

4x HD 
Ekran mu je veci od s2. Plastican je ali dobro uradjen, ne skripi nigdje. kockast je (ja to vise volim nego da je zaobljen)Prednost s2 je u kameri ja mislim...
PS: utisci su iz prve ruke, koristim 4x

Ekran mu je veci od s2. Plastican je ali dobro uradjen, ne skripi nigdje. kockast je (ja to vise volim nego da je zaobljen)Prednost s2 je u kameri ja mislim...
PS: utisci su iz prve ruke, koristim 4x

- znemanja
- Moderator
Kao korisnik S2 moram se složiti da je 4X bolji, mada mi je AMOLED ekran bolji na S2 neko IPS na 4x, ali to je već stvar ukusa. Naravno kamera je osetno bolja na S2, ostalo je na strani 4X.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
A kvalitet izrade i zvuk u sluškama kod koga je bolji?
Da li će 4X dobiti update na KLP?
Da li će 4X dobiti update na KLP?
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Teško da će dobiti taj update... eventualno još na 4.2.2. i to je to. Možda nekim čudom, ali samo čudom, da dobije update na 4.3. 

- znemanja
- Moderator
Sumanjm da će biti update na KLP, LG nije poznat po svojoj ažurnosti oko update-a svojih smartphone-ova, tako da sam gotovo siguran da nema ništa od KLP na 4X.
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
Pa nece ga zvanicno ni S2 dobiti. Slab je to hardver
Karakteri, karakteri, jel sad ima 60
Karakteri, karakteri, jel sad ima 60
slavisaj neće, ali zbog ogromne zajednice dobiće kuvani 1000% 

Pa eto, kome je to bitno, nek bjezi od LG-a. Ja sam kupio 4x jer mi toliko i nije bitno ...
mazzy 2 pitanja.
1) kvalitet zvuka FM radia i MP3
2) ima li ROM-ova za njega, kakva je ekipa na xda
1) kvalitet zvuka FM radia i MP3
2) ima li ROM-ova za njega, kakva je ekipa na xda
Cvoruga, vjeruj mi da radio nisam ni probao, a mogu poslijepodne kad kuci dodjem, da ti javim.
Meni je zvuk mp3 sasvim solidan, za mene cak i predobar. Slusao sam nedavno muziku, nisam skroz ni pojacao. Ja zaista ne znam zasto nekome treba jace od onoga (to kazem jer su na nekim testovima pljuvali po toj stavki). I moram reci da mi je potrosio 3% baterije za nekih 45 minuta slusanja sto je meni super.
Sto se tica romova i xda, telefon koristim nekih 20ak dana tek i nisam se ni bavio tim. Ne razumijem se bas u to i ne petljam. Ja sam sasvim zadovoljan sa JB trenutno. Baterija lagano idrzi jedan dan, ako se manje koristi, navecer drugog dana ga punim (tu ubrajam pozive, poruke, wi-fi umjereno itd).
Ja sam se licno mislio izmedju S3 i ovoga i kupio sam ga jer mi se duplo vise svidio, a i zbog cijene .
Meni je zvuk mp3 sasvim solidan, za mene cak i predobar. Slusao sam nedavno muziku, nisam skroz ni pojacao. Ja zaista ne znam zasto nekome treba jace od onoga (to kazem jer su na nekim testovima pljuvali po toj stavki). I moram reci da mi je potrosio 3% baterije za nekih 45 minuta slusanja sto je meni super.
Sto se tica romova i xda, telefon koristim nekih 20ak dana tek i nisam se ni bavio tim. Ne razumijem se bas u to i ne petljam. Ja sam sasvim zadovoljan sa JB trenutno. Baterija lagano idrzi jedan dan, ako se manje koristi, navecer drugog dana ga punim (tu ubrajam pozive, poruke, wi-fi umjereno itd).
Ja sam se licno mislio izmedju S3 i ovoga i kupio sam ga jer mi se duplo vise svidio, a i zbog cijene .
mazzy, ne mislim na jačinu zvuka, nego na kvalitet 

Pa dobro, djelomicno sam na to i mislio. Ja sam dobio one in-ear slusalice i meni je dobar zvuk.
E sad, ne znam kakvi su nam kriteriji . Ne mora biti tebi dobar ako je meni. Najbolje bi ti bilo probati u radnji prije nego kupis.
A ako zelis mogu testirati i malo bolje paznju obratiti poslijepodne kad kuci dodjem
E sad, ne znam kakvi su nam kriteriji . Ne mora biti tebi dobar ako je meni. Najbolje bi ti bilo probati u radnji prije nego kupis.
A ako zelis mogu testirati i malo bolje paznju obratiti poslijepodne kad kuci dodjem

mazzy, zahvaljujem ali nema potrebe da se cimaš, još sam daleko od kupovine boljeg mobilnog.
A 4X mi je prevelik i preskup za moje baratanje i nečuvanje uređaja. A sviđa mi se puno.
Pitam za zvuk jer dosta često slušam FM, pa me interesuje kvalitet prijema, zvuka i greje li se pri reprodukciji muzike?
A 4X mi je prevelik i preskup za moje baratanje i nečuvanje uređaja. A sviđa mi se puno.
Pitam za zvuk jer dosta često slušam FM, pa me interesuje kvalitet prijema, zvuka i greje li se pri reprodukciji muzike?