SGS3 kopija

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
~Arkan~
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
:: Xiaomi Mi A1
:: Gsmart Aku A1
Kontakt:

SGS3 kopija

Post od ~Arkan~ »

Sve me vise privlaci ova kopija, cuo sam pozitivne utiske o njoj, ali nikako ne mogu da dodjem do jednog primerka, da ja to 'procackam' uzivo.
http://www.kupujemprodajem.com/Samsung- ... -oglas.htm
E sad, pitanje je, da li je uzeti, ili sakupljati jos novac, pa uzeti neki provereniji telefon, tipa Alcatel OT-997D, ili polovni SGS2?
Ja sam siguran da bi i sa ovom kopijom osetio ogromniiiii napredak, ipak je moja galaksija dosta star model. :)
Pa, sta mislite? (sva misljenja su dobrodosla)

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Re: SGS3 kopija

Post od Behemoth »

Bezi od kopija.To je sve sto cu da ti kazem
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Za taj kes bolje da uzmes 992D... a koliko vidim i 997 se sad vec pojavljuje po slicnoj ceni.

~Arkan~
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od ~Arkan~ »

psyhound, druze, tebe sam ocekivao :D
Pa najverovatnije cu tako da uradim, pa mozda cu i da sacekam jos koji mesec, jos malo pa mi je rodjendan, pa cu i tu dosta kinte da izvucem, pa eto, na kraju tako gledano mozda kupim i pravi SGS3 :lol:

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Bezi od tih replika,strpi se do rodjendana i tad kupi neki pristojan telefon...

~Arkan~
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od ~Arkan~ »

Ja sam do sad uzivo probao samo jeftiniju kopiju s3-ojke (90e), ona ima neki nepoznati procesor koji je 2000mhz (kao) ima oko 300mb rama, i oko 250mb interne memorije, i pored toga, radi identicno, ako ne i sporije od moje Galaxy 5-ice (klokovane na 700mhz) , tako da, najverovatnije cu sacekati rodjendan, tad cu i definitivno (konacno) da nabavim neki dobar android telefon, a ja bih bio zadovoljan i sa Huawei Ascendom g300, koji se u oglasima moze lako naci za 90e :)

Edit: Dosetih se da mi ugovor istice sad na jesen u vipu, i u ponudi je meni vrlo zanimljiv Alcatel OT Idol :D

Odgovori