Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Re: Samsung Galaxy S3 I9300
Čitam na sammobile da je novi 4.2.2 odgođen do daljnjeg zbog toga što će ubaciti novi TouchWiz, kao i za Note 2...
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Одг: Samsung Galaxy S3 I9300
Dok oni izbace 4.2.2 za S3 pola nas će kupiti S4 ... izgleda da im je to i cilj.
16 godina na forumu MOBILNISVET
- janka_88
- Expert
To im i jeste očigledno cilj kod svakog novog modela. Ja sam ozbiljno razmišljao kupiti S4 jer mi se sviđa dizajn koliko god rekao da su slični, ipak ima razlike i čini mi se nekako ozbiljniji.
- zoreli
- Moderator
janka_88 , u pravu si S4 je lepši ali mi se sad i ne doplaćuje 200 evra (moj S3 je 7 dana star )
Pogotovo ne bih uzimao mesecima S4 ako na S3 bude indentičan TW i 4.2.2 kao na četvorci .
Sammobile:
Android 4.2.2 is still under testing phase by Samsung and they will release the official final Android 4.2.2 Jelly Bean update for the Galaxy S III in June.

Pogotovo ne bih uzimao mesecima S4 ako na S3 bude indentičan TW i 4.2.2 kao na četvorci .
Sammobile:
Android 4.2.2 is still under testing phase by Samsung and they will release the official final Android 4.2.2 Jelly Bean update for the Galaxy S III in June.
Poslednja izmena od zoreli u Sre, 12. Jun 2013. 15:09, izmenjeno 2 puta ukupno.
- janka_88
- Expert
Znam kako ti je.
Ja bi imao mogućnost da prodam svoj i dodam još jedno 100eur za nov S4. Moj S3 je star godinu dana.
Ako bi uspio prodati i ovu pojačanu bateriju onda bi doplata bila još manja ali me nešto mrzi to ganjanje da to sve prodam kad gdje god postavim telefon za prodaju svi nude neke nebulozne zamijene i obaraju cijenu na nestvarni nivo... 

- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Ja sam ubacio xDroidH V4.0 koji identičan romu na S4.
Inače S4je stvarno lepši, a ekran je perverzija koliko je dobar.
Inače S4je stvarno lepši, a ekran je perverzija koliko je dobar.
- zoreli
- Moderator
jerkann , kakvi su utisci o romu hajde baci neki screen sh. 

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 18. Avg 2012. 06:12
- :: Iphone 11 Pro Max
- :: Midnight Green
Potvrdjeno je da ce 4.2.2 kasniti za s3 i note 2 , zato sto zele da prenesu novi touchwizz sa s4-ke na ova dva uredjaja
meni iskreno to odgovara, mozda i odmah bace na 4.3 ako ga u medjuvremenu releasuju !

- janka_88
- Expert
Smiješne su mi priče da će zbog toga kasniti kad se taj isti TouchWiz sa S4 uspješno portovao (sa nekim sitnim greškama) od strane samih korisnika na xda forumu a čisto sumnjam da Samsung ima problema sa tim da to odradi kako treba i u roku. Cilj je samo privući što više korisnika da pređu u međuvremenu na S4 i ništa drugo. A što se 4.3 androida na S3, nećemo ga vidjeti sigurno do oko nove godine, odnosno nekih 6 mjeseci od izdavanja 4.2.2.
I to je po meni čak i optimistična prognoza. 

- jerkann
- Mobil manijak
zoreli, jao mrzi me sad da kačim slike ima ih dosta na xda. Rom je dosta stabilan posle reboot-a ima oko 400 Mb slobodnog rama. Ništa ne baguje sve radi sasvim fino. Ostao je naravno lag kod otključavanja telefona. Čini mi se da baterija kraće traje ali nije opasno.
Inače meni se TouchWiz na S4 ne sviđa kao i na S3, zato odmah ubacujem Nova Launcher.
Inače meni se TouchWiz na S4 ne sviđa kao i na S3, zato odmah ubacujem Nova Launcher.
Samsung ima Zacrtan broj prodatih S4, koji je veci od prodatih S3 u istom periodu, do tada nema 4.2.2 na S3.Cena S4 je ,trenutno, nerealno visoka a S3 nerealno niska,kada S3 dobije 4.2.2 cena S4 ce naglo pasti a S3 ce skociti u odnosu na sadasnju jer je trojka odlican fon i tada menjati S3 za S4.Ko ima S3 sa 2gb Rama mislim da uopste nema razloga za ikakvo menjanje...mislim da je to najveca razlika izmedju obicne trojke i S4.
- jerkann
- Mobil manijak
rafaelo, tu je i ekran i kamerai sam izgleda. Koliko god malo ga fizički izmenili telefon izgleda mnogo lepše i elegantnije.
- zoreli
- Moderator
"Kompanija Samsung odložiće objavu Android 4.2.2 Jelly Bean verzije platforme za vlasnike Galaxy S III i Galaxy Note II uređaja, sugerišu nam najnoviji izveštaji. Zvanične potvrde o ovome nema, ali glasine kažu da je glavni razlog odlaganja brojne promena koje je potrebno načiniti na TouchWiz korisničkom interfejsu. Informaciju nam donosi SamMobile putem svog zvaničnog Twitter naloga, ali nam ne daje novi datum kada bi softver trebao da bude objavljen, što znači da ćemo morati da sačekamo Samsung sa zvaničnim saopštenjem"
benchmark.rs
benchmark.rs
slazem se da je S4 lepsi i naravno bolji,tu nema zbora,ali razlika nije tolika da ja doplatim 250 eura.Redovno pratim liniju Galaksije i uvek sam doplacivao od 150-170 eura,naravno moj sa garancijom,racunom i max ocuvan.S4 je jos suvise friska roba pa stoga ,kako rekoh,treba malo strpljenja.jerkann napisao:rafaelo, tu je i ekran i kamerai sam izgleda. Koliko god malo ga fizički izmenili telefon izgleda mnogo lepše i elegantnije.

- jerkann
- Mobil manijak
rafaelo, slažem se razlika tj. cena samog telefona je bezobrazna kao i većine novih modela.
- janka_88
- Expert
U tom update-u će nam sigurno otključati još 4 jezgre i dodatni GB RAM memorije čim ga tako najavljuju. 

- zoreli
- Moderator
20.6.2013 - Perfect' test version Android 4.2.2 update Samsung Galaxy S III ...
Samsung is also planning to update to Android 4.2.2, the latest Android version the device. However, the update to Android 4.2.2 is apparently slightly delayed. For the adventurous users will test a new version becomes available within a few days.
Delay
Samsung has never made a hard date on which the Samsung Galaxy S III would be provided with an update to the latest version of Jelly Bean and therefore can be difficult to speak of 'delay'. It seems, however, that it all takes longer than was originally planned internally. According to a source of SamMobile has to do with problems with the interface of Samsung, TouchWiz this.
However, there appeared late May a test version of the new system software version. This version had some major problems, including severely reduced battery life. SamMobile indicates that there is a "perfect" test version is released. "within 48 hours"
Android 4.2.2 includes the ability to post. Widgets on your unlock screen The Samsung Galaxy S III will be the jester Android 4.2.2 update with the same unlock screen as his successor, the Galaxy S4. Also, various Samsung applications, such as S Voice, get an update.
info: http://androidworld.nl/
Samsung is also planning to update to Android 4.2.2, the latest Android version the device. However, the update to Android 4.2.2 is apparently slightly delayed. For the adventurous users will test a new version becomes available within a few days.
Delay
Samsung has never made a hard date on which the Samsung Galaxy S III would be provided with an update to the latest version of Jelly Bean and therefore can be difficult to speak of 'delay'. It seems, however, that it all takes longer than was originally planned internally. According to a source of SamMobile has to do with problems with the interface of Samsung, TouchWiz this.
However, there appeared late May a test version of the new system software version. This version had some major problems, including severely reduced battery life. SamMobile indicates that there is a "perfect" test version is released. "within 48 hours"
Android 4.2.2 includes the ability to post. Widgets on your unlock screen The Samsung Galaxy S III will be the jester Android 4.2.2 update with the same unlock screen as his successor, the Galaxy S4. Also, various Samsung applications, such as S Voice, get an update.
info: http://androidworld.nl/
Hteo bi nesto da pitam za S III ,da li je zreo za servis ili ne?
Desava mi se da mi punjac cak od recimo 9 uvece puni fon pa bude kao 99 % ujutru kada ustanem u 8 !!!
I u zavisnosti kako mu se cefne,ali bez 4 sata na punjacu i nekada se jedva napuni,a recimo kada ga prebacim da ga punim na USB-u on se puni za 2 sata se napuni ... U cemu je problem ?
Desava mi se da mi punjac cak od recimo 9 uvece puni fon pa bude kao 99 % ujutru kada ustanem u 8 !!!
I u zavisnosti kako mu se cefne,ali bez 4 sata na punjacu i nekada se jedva napuni,a recimo kada ga prebacim da ga punim na USB-u on se puni za 2 sata se napuni ... U cemu je problem ?
Punjac je neispravan.Vidi nadji nekog sa istim pa probaj tako
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.