Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S IV
Стиже нова надоградња и занимљиве исправке и додаци у њој.
Improvements and fixes in the new Software Update:
-New Camera firmware
-Smearing issue has been fixed (Purple effect while scrolling)
-Smart Pause Toggle
-Move Apps to SD Card
-HDR Video (Can record HDR video)
-Semi-transparent status bar
-New Icons in Settings
-Secure boot status (About Phone)
-Increase legibility (Display) (New feature)
Currently, the new software update is only available for the Snapdragon-powered Galaxy S4 (GT-I9505).
http://www.sammobile.com/2013/06/06/new ... ity-fixes/
Improvements and fixes in the new Software Update:
-New Camera firmware
-Smearing issue has been fixed (Purple effect while scrolling)
-Smart Pause Toggle
-Move Apps to SD Card
-HDR Video (Can record HDR video)
-Semi-transparent status bar
-New Icons in Settings
-Secure boot status (About Phone)
-Increase legibility (Display) (New feature)
Currently, the new software update is only available for the Snapdragon-powered Galaxy S4 (GT-I9505).
http://www.sammobile.com/2013/06/06/new ... ity-fixes/
Kupih s4 i sve super zadovoljan ali...posto sam u Kini ovde su glupani zabranili google play. Naravno nadjem apk file instaliram ga i sve super i pritis
nem da mi se otvori aplikacija i otvori je i posle pola sekunde izadje iz nje i tako neprestano...mislio sam da je to samo google play-a ali je ista situacija i sa gmail-om, subway surfers igrom...dozvolio sam da se aplikacije instaliraju sa nepoznatog izvora, pokusao sam sa restartovanjem fona i gasenjem vise puta i uvek isto.
Molio bih nekog od vas upucenijih momaka da mi objasni o cemu je rec i kako to resiti.

Molio bih nekog od vas upucenijih momaka da mi objasni o cemu je rec i kako to resiti.
da to stoji, ali svi mi ovde drugari/poznanici imaju kineski softver i skidali su apk file google playa bez problema...npr facebook, youtube, google maps, razne igrice mi rade super ali google play, gmail, i subway surfers nece.
Jel komplikovana ta procedura sto mi preporucujes posto nisam bas neki vrsni majstor...a super bi mi doslo da dobijem neki evropski softver tipa nemacki jer postoji ta mogucnost za prebacivanje aplikacija na sd
Jel komplikovana ta procedura sto mi preporucujes posto nisam bas neki vrsni majstor...a super bi mi doslo da dobijem neki evropski softver tipa nemacki jer postoji ta mogucnost za prebacivanje aplikacija na sd
Bodibiber, kakav SD da prebacujes apps kada imas 2GB za instalaciju apliakcija SD jedino mozes da kupis da bi pakova datu od velikih igrica... NIje komplikovano instaliraju se drajveri skine se odin prikaci se telefon na USB ubace se u odin odredjeni fajlovi koji idu uz taj FW i kliknes na flash i cekas. Imas sve na samfrimware sve sto treba da skines http://www.sammobile.com/firmwares/2/
pozdrav, pitanje za nekog ko se razume ili ima S4...
da li je moguce da postoji originalna verzija S4 samsunga koja NEMA u softveru opciju sa prelistavanje ekrana bez dodira ili svaka verzija to ima u sebi? i kako uopste to funkcionise...
da li je moguce da postoji originalna verzija S4 samsunga koja NEMA u softveru opciju sa prelistavanje ekrana bez dodira ili svaka verzija to ima u sebi? i kako uopste to funkcionise...
Poludecu od idiota kineza majke mi i update za njihovo trziste, nemogucnosti korisnjecnja google playa, softverski ogoljenih telefona...
Skinem sada update tezak 300 i kusur mb u nadi da stizu unapredjenja tipa onih koje je dobila nemacka verzija...da bi posle update video da apsolutno nista nisam dobio, izvinjavam se jesam...dobio sam NEVEROVATAN LAG kojeg pre jedva da je i bilo. Haos
Skinem sada update tezak 300 i kusur mb u nadi da stizu unapredjenja tipa onih koje je dobila nemacka verzija...da bi posle update video da apsolutno nista nisam dobio, izvinjavam se jesam...dobio sam NEVEROVATAN LAG kojeg pre jedva da je i bilo. Haos
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Logično je da svaka verzija ima ovu opciju, mada mogu da tvrdim samo za I9505.luca napisao:pozdrav, pitanje za nekog ko se razume ili ima S4...
Kome ova opcija smeta, može je isključiti u podešavanjima/kretanja i pokreti/Air gesture.
Moze li mi neko da objasni kako ali kako da mi baterija traje na fonu kao sto traje prema testovima gsm arena ili engadgeta...gde je engadget napisao sa s600 verzija uz konstantno koriscenje traje 12 sati. Ja evo posle 7 sati ispraznim bateriju a da pritom nisam ni minute igrao igru neku...nesto sam malo gledao video nekih 10 minuta i ovo svo ostalo vreme fon je bio nakacen na wifi i isao sam na fejs i messenger i skajp bez videa...brightness sam stavio na maksimum i pogasio sve one air modove.
Telefon je uredno kupljen nov, baterija ne izvadjena i nikad stavljena u fon do tada...punjen po najboljem mogucem principu, tj prvi put ga ispraznio totalno dok se nije ugasio i punio ga ugasenog pola sata duze od kako mi je pokazao da je napunio 100 posto, naredna dva puta takodje cekao da se isprazni tj da se ugasi i punio pola sata duze posto mi je pokazao da je 100 posto napunjen, stim sto je u ta dva navrata telefon bio upaljen ali ga nisam ni dotakao. Pise mi da je 47 posto baterije potrosio ekran a android system 42
Telefon je uredno kupljen nov, baterija ne izvadjena i nikad stavljena u fon do tada...punjen po najboljem mogucem principu, tj prvi put ga ispraznio totalno dok se nije ugasio i punio ga ugasenog pola sata duze od kako mi je pokazao da je napunio 100 posto, naredna dva puta takodje cekao da se isprazni tj da se ugasi i punio pola sata duze posto mi je pokazao da je 100 posto napunjen, stim sto je u ta dva navrata telefon bio upaljen ali ga nisam ni dotakao. Pise mi da je 47 posto baterije potrosio ekran a android system 42
Stavi brightnes na auto.
Ne znam kako mozes drzati na max. narocito u kuci.
Ne znam kako mozes drzati na max. narocito u kuci.
ok stavicu nije problem...ali mislim da su ti sajtovi dobili rezultate sa baterijom pri 100% brightnessu
Cisto sumnjam.
Ni meni na note 2 nece izdrzati ceo dan ako non stop sedim s telefonom u rukama,ali ako ga koristim normalno izgura dva dana bez problema.
Doci ce to na svoje cim se malo izigras s telefonom:)
Ni meni na note 2 nece izdrzati ceo dan ako non stop sedim s telefonom u rukama,ali ako ga koristim normalno izgura dva dana bez problema.
Doci ce to na svoje cim se malo izigras s telefonom:)
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
- :: Galaxy s6
ne znam zasto ti android system toliko potrosio
evo kako je meni danas izdrzala baterija, ali dosta sam ga cackao, isao po netu, facebook, YouTube, messenger (whatsapp, Kik) i oko sat vremena video poziv (Hangouts), naravno tu su i pozivi i sms...i nesto malo mi je bio povezas sa compom (tada se malo dopunio) vidi se na dijagramu....ja sam zadovoljan baterijom

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Odličan marketing!!! LINK
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
a sta mislite da nije mozda problem to sto mi je vecinu vremena upaljen astrill i fon nakacen na servere iz inostranstva(holandija), posto je to jedini nacin da pristupim fejsu i youtubu ovde u kini?
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Šta je ovo Hangouts gore na snimku ekrana? 
m@c|-|oR, marketing im je poslao bolji od apple, neverovatno

m@c|-|oR, marketing im je poslao bolji od apple, neverovatno

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Hangouts ti je sada aplikacija koja dolazi umjesto Google Talk na svim android uređajima. Ja lično nisam zsdovoljan jer nekako tromo i sporo radi...
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
janka_88, hvala, nisam bio upućen 

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
- :: Galaxy s6
Meni hangouts na wifi radi dobro, na 3g radi nestabilno...vise mi se svidja od Skype zato sto mi je nekako lepsa slika, cistija...