Alcatel ot 995 telenor hd ili LG L7 ll
Alcatel ot 995 telenor hd ili LG L7 ll
Koji bi uzeli od ova dva androida Telenor HD ili LG L7 II.Sobzirom da imam lg l7 obican od 1gh sa jednim jezgrom trenutno sam zadovoljan sanjim jedino sto je neki put malo sporiji ali mi to nesmeta neigram igrice i tel koristim iskljucivo za pozive poruke i surfovanje netom.Koristim tarifni paket mix net L sa 50 popusta mada mi nije problem ni mix net XL koji je 1500 din sa popustom.Da napomenem da tel nebi uzimao preko operatera telenor mts niti vip vec iskljucivo za kes prednost sa mts mreze ili telenor pa bi ga otkljucao ili neki sa 2god garancije.Kad se pogleda cene tel kod telenora cena paketa i koliko daju uz paket meni se neisplati uzimati preko operatera.Koristio bi tel jedno vreme do nove god kad bi ga dao supruzi a ja bi uzeo sgs3 za kes sa mts mreze.
Re: Alcatel ot 995 telenor hd ili LG L7 ll
Tvoj sadašnji mob LG L7 ima jedan proc i 512MB RAM-a,
i u nedoumici si da li da ga menjaš za Alcatel koji ima jedan proc i 512MB RAM-a?
i u nedoumici si da li da ga menjaš za Alcatel koji ima jedan proc i 512MB RAM-a?
ako mozes cekaj jos malo ili ustedi malo vise pa uzmi nesto jace, meni bas i nije neki upgrade L7II u odnosu na obican
Nenad-77, ako ga koristis za surfovanje netom mozda da pogledas neki sa vecim ekranom? Ako ne,onda je ok L7 II. 

Trenutno mi ovaj lg l7 ispunjava moje zahteve ali sam primetio kad izadjem iz neke aplikacije opere mobile i hocu da udjem u aplikaciju za pozivanje moram da sacekam neki put i po 5 sekundi,sto bi po mojoj prepostavci znacilo da mu je procesor malo sporiji ili mu nedostaje ram memorija.Pikirao sam samsung galaxy note ali mi je nekako glomazan za razliku od sgs3.Sgs3 cu definitivno uzeti oko nove godine a dotle sam razmisljao o lg l7 ll jer mi nekako deluje napredniji za razliku od alcatela 995 hd.Nesto sam bio razmisljao o lg l9 ili lg 4x sa velicinom ekrana od 4.7 inca.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Alcatel ot 995 telenor hd ili LG L7 ll
Nenad-77, to je lag na svim android telefonima, na nekima manji, a na nekima veci
Note IV N9100 dual
Nenad-77, a Nexus4
?

- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Nenad-77, kao sto ti je cvoruga, rekao, uzmi Nexus 4, telefon leti, sigurno nikakav lag neces osetiti, i uvek prvi dobija novi android, i imas ga za oko 300 evra nov, sto je malo za ovakvu zver. 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Nenad-77, Ako bi samo da premostiš do Nove godine, onda mislim da bi L9 bio savršen, nov je oko 200 evra, a za taj novac daje dosta.
A za izbor posle Nove godine i od mene +1 za Nexus 4 osim ako kvalitet kamere nije na prvom mestu tada je ipak S3 u blagoj prednosti.
A za izbor posle Nove godine i od mene +1 za Nexus 4 osim ako kvalitet kamere nije na prvom mestu tada je ipak S3 u blagoj prednosti.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)