Da su mu stavili kameru od 13 megapiksela bio bi sigurno telefon godine, ovako, pff, opet mi izgleda kao pretendant za tu tiltulu, ali je po meni dizajn bolji na One modelu.
I meni je ovo sada trenutno vrh telefon,njegova specifikacija me je pozitivino iznenadila,ali mora da bude to ali kod "Htc-a" sta im je trebala ta ultra,mega,giga kamera koja vredi isto kao kamerica kod nekih telefona pre 6-7 godina..
Sve ostalo je na mestu..
Iz HTC-a su objasnili da im je bilo bitnije da naprave kameru sa "prava" 4 MPX koja daje odlične snimke noću , a po njima 99% korisnika snimke sa mobilnog kači na Fejsbuk i eventualno kod fotografa izradi fotografije normalne veličine i za to je ta kamera odlična .
Koji Lg Optimus Pro Arkane?Gde si ga to video i gde se moze kupiti?Ove telefone necemo videti do septembra u Srbiji(i Htc i LG).
Nije dobro suditi po specifikacijama i testovima o tome koji je najbolji telefon.
hoce hoce tehnologije se šire svetom svakog dana.I napreduje se iz dana u dan..Tako da će ljudi biti više upuceni u neke kvalitete i razlike...Svakako da samsung nije los,ali se htc pokazuje i napreduje.Bez obzira što ima ozbiljnog protivnika.
opppsss bice velika dilema u septembru koji telefon uzeti...ovo je sada skroz dobar fon...najvise baterija koja je odlicna...htc se nadam vraca na pozitivan nivo koji i zasluzuje...
Bice velika dilema Bata Bogdan.Mnogo novih modela ali,sve opet zavisi od cene.Novi modeli u startu imaju jake cene a SG4 ce tada moci da se kupi za 400 e.Pitanje je da li ce HTC Butterfly S moci da se kupi ispod 550 a to je velika razlika u ceni.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.