Sony Xperia T

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Re: Sony Xperia T

Post od iLuka »

kako bre na S3 samo toliko? svi modeli imaju po 1gb ram-a... hm... :dry:

@bandicoot - mrtva trka... oba imaju odlicne ekrane, s' tim sto sony ima hd rezoluciju na malo vecem ekranu...
htc sense je dosta zahtevan i hoce po malo da stucne dok sony, kada sam ugasio chrome, bukvalno leti a i on ima dosta zahtevan interfejs... pun je detalja, preinstaliranih aplikacija itd...

kamere su tu negde... stvarno ne bih da izdvajam neku jer je po meni tu pitanje ukusa... nema suma ni na jednoj ali se primecuje ''jeftinija'' optika nego na nekim top modelima... ili na iphone 4s koji sam imao pre ovog :)

kao da su maaalo mutkaste... neka fina zamucenost ali opet ostre i korisne...

cene su takodje tu negde, htc - 260, sony - 260 do 275e kako gde i sa kojom opremom... :)

da dodam -

http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4574

sony - bolja kamera, NFC, veca rezolucija ekrana, memorijska... ;)

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

luca, imaju po 1GB RAM ali ja na raspologanju imam oko 830MB i od toga u 80% vremena bude iskorišteno oko 600MB pa i više. Ja kad mu očistim memoriju onda bude slobodno oko 400MB ali onda trza i sjecka dok se ne vrati na 600MB zauzeća i tad sistem radi fluidno i stabilno. :)

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Ja sam definitivno odlucio da uzmem Xperia T :) kupio me je nekako ovaj fon bass.. 8) 8)
Malo mi teze ide da prodam jedan N9 i Xperia Neo,ali cim prodam,eto mene sa T modelom. :)
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Komsija Gerasim
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 17. Dec 2011. 15:41
:: Mate 7

Post od Komsija Gerasim »

Da li se isplati menjati HOX za ovaj telefon? Naravno nov. Sve vise me privlaci, a i ponuda mi je odlicna za njega.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Pa zavisi sta ti treba... Specifikaciju znas verovatno ;-)

Komsija Gerasim
Entuzijasta
Entuzijasta

Nisam prezahtevan ni u kom pogledu. Prosecne su mi potrebe za sve sto pruzaju, ni manje ni vise :)
Na sta mislis kad kazes zavisi sta ti treba? Jer su mi stvarno mnogo slicni po svemu, skoro su isti :D

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Pa sony je nekako lepsi, bolja je kamera, po meni je bolji interfejs... Masina je malo slabija ali ako nisi zahtevan korisnik...

Komsija Gerasim
Entuzijasta
Entuzijasta

Tako sam i mislio. Vuce me Sony vec duze vreme. Hvala na savetima :)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Da prijavim i prvu manu. Posto mi je u silikonu od momenta kupovine, (znam da je to skrnjavljenje sony brenda:-D) danas sam hteo da ga malo "osetim" u ruci. Uzas kako ovo zvuci! Hahaha
elem, skinem ja silikon, kad na mestima otvora, koje silikon ne pokriva, zute mrlje, jer se u stvari samo tu i prlja.
I sta sad? Kako da skinem te mrlje?!?!

nidzo80
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 19. Jan 2009. 00:48
:: Honor 9

Post od nidzo80 »

Slika
Već tri nedelje koristim ovu zaštitu i nema mrlja ali osjećaj kad se skine je jebenica :) Obloga je baš skrnavljenje.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Isti silikon imam i ja ali beli, providan. Sad sam gledao, imam samo gore oko 3,5mm-skog ulaza malu zutu nijansu, na drugim mestima nemam. Kao da se skida kad malo rukom protrljam...

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

@nidzo80, tako ti je slucaj sa svim mobitelima... ali prisiljeni smo da nosamo ako hocemo da ocuvamo telefon. Koliko god ti njega "pazio i mazio" bez ove gel maske, izgrebe se on vremenom ...

nidzo80
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 19. Jan 2009. 00:48
:: Honor 9

Post od nidzo80 »

Poučen iskustvom sa Desire-om koji nije imao zaštitu dve godine koliko sam ga vucarao i kome je samo zadnja strana tj. poklopac baterije bio izlizan dok je ostatak bio u savršenom stanju, uzeo sam ovu zaštitnu oblogu. Navikao sam se već, čak telefon izgleda robusniji i bolje leži u ruci ;)

luca možda je samo prašina u pitanju?

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

luca napisao:danas sam hteo da ga malo "osetim" u ruci. Uzas kako ovo zvuci! Hahaha
elem, skinem ja silikon, kad na mestima otvora, koje silikon ne pokriva, zute mrlje, jer se u stvari samo tu i prlja.
I sta sad? Kako da skinem te mrlje?!?!

Da ga osetis u ruci heheheh :lol: :D

Elem,nije mi bas jasno kako bas da se pojave te mrlje i to na mestima koje silikon ne pokriva..
Sto kaze nidzo,da nije prasina?

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Kao da se skida kad protrljam prstom. Ipak je prasina ali zasto je zuckasta?!?! Dobro je, pomislio sam da ce biti kao kod komsije koji ima iphone 5 koji stoji u silikonu kao sto je i moj. Ostali su mu tragovi na mestima koje silikon ne pokriva i ne moze da ih skine. Uzas. Platio telefon 550e a ima tragove od zastite.

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

luca, jel to 550e sa 2 godine garancije? Dobro je dok je prasina.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Nije sa 2 :-) godina dana garancije i to retko ko daje. Svi se vade na apple garanciju, kao "mozes da je ostvaris u svakoj apple radnji"...

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

luca, posto znam da menjas telefone svakih 20 dana :D zanima me pada li ti vec na pamet da zamenis T sa nekim,ili si i dalje potpuno zadovoljan? :)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

naravno da imam ponudu skoro svaki dan da ga zamenim, jer sam u kontaktu sa takvim ljudima, ''iz te branse'' :)
trenutno ne razmisljam, jos me drzi T-rex, lepo radi, ispunjava mi potrebe, kamera jeste malo inferiornija u odnosu na iphone koji sam imao, nije neka velika razlika ali primetna, ali pokasavam da tu opciju zamenim nosenjem fotoaparata sto cesce mogu... :wink:

evo posle par dana mogu da kazem da je stvarno dobar telefon, nosim ga u silikonu pa sam mirniji, inace, odmah bih mu zamenio ove dugmice sa strane, deluju malo krhko da ne kazem jeftino jer su dosta kvalitetni ali nekako tanki, sitni...

mislim da je Z pravi naslednik u kome su ispravljene ''mane'' T modela.

da dodam, mislim da je pun pogodak kod sony-ja njegova mogucnost personalizacije, dodavanje i menjanje tema do najsitnijih detalja, promena i veliki izbor fabricnih wallpapera, widgeta...
ima toga i kod htc npr ali je kod sony-ja nekako detaljnije, bas su se posvetili toj tematici 8)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

luca jesi li primetio da su teme skoro sve iste?jedino što im se razlikuje jeste boja koja se nanosi na belu kod poruka.prema tome šit tvrdi.na 4.0.4 to je bilo mnogo lepše...a ovde u principu teme primetiš tek kod poruka.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Odgovori