annaBG, iTools skidas sa LINK.
Sto se blokiranja poaziva tice, ima jedno zilion aplikacija, jedna od najboljih je iBlacklist (sa Cydie) ali krekovana ume da zeza. Kupljena radi bez problema. Sve blacklist aplikacije se skidaju iskljucivo preko Cydie! Ako nesto i postoji na AppStore, to je djubre koje ne radi.
Pricali smo o jailbreaku. "otvoris" sistem, instalira ti se taj program cydia preko koga mozes da skidas aplikacije koje preko apple store-a nemas dobijas bezbroj novih opcija sa kojima iphone postaje potpuno drugi uredjaj
Morala bih jos jedno pitanjce...
Ulogivana sam na mail,pa kada kliknem ikonicu "mail" direktno se ptvara moj mail,pa me zanima kako da se ponekad izlogujem?
Vazi hvala na savetima
Ja sam mislila da ima ono kao za fb izlogujes se ulogujes se
E znate sta....svakom telefonu jako brzo nadjem manu,te mu ovo baguje,te ono ne moze...ovaj sve moze
Stvarno bez sale,bas sam jako zadovoljna,ni jednu manu za sada ne vidim.
Sve pohvale od mene za iPhone 5
Pozdrav.imam dva pitanja.Da li je na ovom modelu uradjeno nesto po pitanju bluetoth-a za razliku od prethodnih modela i nemogucnosti povezivanja sa drugim aparatima i da li je izasao jailbrake za ovaj model pa da se plati ona aplikacija preko cydi-e koja omogucava povezivalje sa drugim aparatima preko bluetooth-a?
McSkiltron, Apple NIKAD nece otvoriti BT konekciju za FTP svega i svacega. Tu i tamo moze poneka fotka iz Camera roll-a da se prenese, ali nikako aplikacija, ili muzika (DRM je za njih svetinja, a drugo od toga zive). Jailbreak je izasao za iOS6.1.2, i ako je iPhone sa tim sistemom, moze da se uradi JB, i da se plati AirBlue Share (Cydia aplikacija) koja omogucava BT file sharing.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.