LG Nexus 4

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
stejer
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 18. Jun 2013. 00:11
:: //

Re: LG Nexus 4

Post od stejer »

Na dnu poledjine na spoju stakla i plastike na plasticnom delu imam 2 bas male male izbocine, kao tackice.
Sta jos, ljudi mi redovno traze da ponovim sta sam rekao kad razgovaram, citao sam negde da je jos neko imao problem sa mikrofonom i da je to resio novim kernelom...

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

stejer, to je novija verzija. To za ponavljanje mi se nije ni jednom desilo. Čak šta više baš se glasno čuje i na zvučniku sagovornik i mene čuju odlično, ne mogu da držim pojačan volume do kraja u slušalici. Inače sve je stock, nisam ga još ni rutovao. Probaj ti njemu jedan reset da opališ.

Sa baterijom sam još i zadovoljan, očekivao sam mnogo gore. Sve popaljeno 3G, wifi, sinhronizacija, 50% osvetljenje:
Slika
Slika
Slika

stejer
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od stejer »

Sa baterijom sam i ja zadovoljan, evo juče je izdržala 16h od toga 4h i 40ak min screen on (1h Subway Surf :D , 30min Chrome, 20ak minuta razgovora, 30ak poruka i par preko WhatsApp-a). WiFi, 2G, sync, 30% automatsko osvetljenje...

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Odlicno radi sistem , lepo izgleda, nije skup za ono sto nudi, update zagarantovan, bice aktuelan dugo. Ovo je sasvim dobra kupovina.

stejer
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od stejer »

Realno, dadoh 320€ za nov sa 2 godine garancije. Radi ko zmaj :)

Samo da odem negde da mi ovu fabricku nalepnicu sa ekrana zamene za neku normalnu i lepo da očiste pre stavljanja i nalegne gumeni case preko ivica i superiška...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

izasao je i beli, ako nekog zanima za 320eur, ima kod nas u ovim malim radnjama, godinu dana garancije :)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Daj da menjam, ko hoce da se menja? Prlja li se mnogo beli?

ofclol
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 25. Jun 2013. 19:47
:: nexus 4

Post od ofclol »

Kupio sam ovaj telefon i veoma sam zadovoljan ali imam jedno pitanje, tokom poziva cuju se smetnje male smetnje ali se cuju dal imate i vi to i ako nemate dal zbog toga moze da se reklamira telefon

stejer
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od stejer »

Prvo da razjasnimo, tokom poziva ili tokom razgovora? :)
Nemoj da reklamiras odmah, sacekaj malo, mozda je do mreze, ako nastavi da de desava uradi mu factory reset (naravno sacuvaj sve podatke pre toga jer se bas sve brise), ako ni to ne uspe i ako si vest flashovanju nabaci mu neki custom rom sa xda foruma (Paranoid npr.) da vidis kako ce da se pokaze. Napisah ti kako bih ja uradio, sad ti vidi na svoju odgovornost sta ces i kako ces. Ko ce ga znati do cega je...

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Ako je MTS mreža onda me ne čudi, juče su nešto malo malo pa tiltovali. U Nexus mi je vip i nemam takvih problema, pozivi, sms, net sve radi odlično.

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Pozdrav ljudi, zanima me da li ste dobili i bumper uz telefon koji se dobija u Americi npr. kad se kupi telefon? Kako ste zadovoljni zvukom preko slusalica, cuo sam da nije nesto glasan? Da li mozda postoji neki volume hack, kao sto je voodoo?

ofclol
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 25. Jun 2013. 19:47
:: nexus 4

Post od ofclol »

MTS je mreza, znaci krenem da okrenem broj i cuju se smetnje tipa kad vam stigne poruka ili poziv na mobilni i cuju se smetnje na pc zvucnicima od 500 din e takve smetnje mi se cuju e sad ne znam dal je to do hardvera probacu pa cu videti

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Motoman ,moj telefon je iz amerike i nisam dobio bumper uz njega.Sto se tice zvuka u sluskama,na stocku nije nesto jak ali kad se ubaci franco kernel prejako gruva :-D

MakiRocket
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
:: Galaxy s6

Post od MakiRocket »

Da li postoji opcija za stednju energije (baterije) u sistemu, kao kod npr samsunga, ili mora da se skine neki app...ako mora, koja je vasa preporuka i da li je vredno ubacati neki app za to? Hvala unapred

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

Probaj Snapdragon battery guru,par dana ce trositi malo vise baterije dok ne nauci kako koristis telefon,posle toga pocinje sa stednjom.

sasa95
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 24. Mar 2013. 15:28
:: Nexus 4

Post od sasa95 »

@MakiRocket @Chobby88
Ja mislim da su te aplikacije za bateriju cista prevara... Ni jedna ti nece napraviti cudo od baterije.. Te aplikacije se svode na ono sto ti sam mozes da uradis - iskljucis internet kada ga ne koristis, regulises osvetljenje ekrana u smislu da koristis onoliko osvetljenje koliko ti je potrebno...

Ono sto bih preporucio nekome ko zeli da se bavi pitanjem ustede baterije, jeste da skinete aplikaciju -wakelock detector. Tu mozete otkriti koje aplikacije trose bateriju dok ne koristite telefon, i da na taj nacin regulisete podesavanje te aplikacije ili da je izbrisete.

Ako ne igras igirce cesto i dugo, trebalo bi da ti ova baterija bude dovoljna da nikad ne ostane potpuno prazna (naravno, ako je punis redovno).

Punjenja sto se tice, preporucujem ga svako vece pred spavanje ako vam je baterija ispod 50-40 %. Tako se necete stekati sutradan oko baterije i stresati ako vam se isprazni kada vam najvise bude trebala. Takodje, potrebno je neko vreme da se napuni s obzirom da je ovo prilicno velika baterija (bar za mene jer sam do sada koristio telefone sa manjim baterijama) i neprakticno je drzati na punjacu 2-2 i po sata preko dana. Ono sto vam NIKAKO ne bih preporucio je intenzivno koriscenje telefona dok se puni. U redu je da ispisete neku poruku i sl., ali nikako igranje igrica ili koriscenje skype-a dok se puni. Tako se unistava baterija.

Nadam se da sam nekom bio od koristi.
Poslednja izmena od sasa95 u Ned, 30. Jun 2013. 14:10, izmenjeno 1 put ukupno.

MakiRocket
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
:: Galaxy s6

Post od MakiRocket »

Instalirao sam, videcemo kako ce se pokazati :)

dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

O kakvim "sisicama" se prica na Nexusu 4 sa zadnje strane?Vidim da ih neki modeli imaju a neki nemaju,pa me zanima da li su modeli sa njima noviji-bolji,ili stariji?

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

bilo je prituzbi da se nexus 4 ne cuje dobro kad zvoni ili ne cuje uopste, sto je sve tacno, imao sam i ja nexus 4 pa znam, tako da su odlucili da mu stave te maaale nosace pozadi kako bi ga malo uzdigli i tako stvrorili prostor za zvuk da bi se bolje cuo...
to su noviji modeli a najnoviji su bele boje tj. bele boje pozadi a napred crne... :wacko:
to su najnoviji a cena je ista kao i svi prethodni modeli :)

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

Ja imam tih problema na 4x hd... ne znam mogu li kako rijesiti... Sta mislite pomaze li gel maska ? Jer, odignuce zvucnik onoliko koliko je debela?

Odgovori