Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
PedjaBL
Banned
Pridružio se: Sre, 08. Maj 2013. 08:03
:: Note N7100
:: Note n7000

Re: Samsung Galaxy S IV

Post od PedjaBL »

toda81, s2 se sa stock romom ponasa odlicno ali sa pojedinim kuvanim romovima se grije vise nego previse...ista stvar je i sa n7000 dok evo na n7100 taj problem nema ma koliko da ga maltretiram, s4 ima prijatelj...kad igra surfers igricu...telefon se bas zagreje da nije prijatno da se drzi u rukama...sto je najgore kad je u gelu to grijanje je jos vece, ocigledno ga samsung pravio za aljasku rusiju i sl :)

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

Ma jednostavno, quad-core... a nema hladjenje....

PedjaBL
Banned

Post od PedjaBL »

Ma ima nesto kao asus laptopi svojevremeno...uglavnom jako dosta nezadovoljnih ljudi I pored svih zezi koje posjeduje

Dpb
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 22. Maj 2011. 18:13
:: Samsung SM-G920
:: Huawei p8 lite

Post od Dpb »

Ne razumem zašto nezadovoljani? Zato što se telefon greje kada ga malte ne opteretis do maksimuma na +30 i više stepeni ja mislim da je normalno da se zagreje ipak je to procesor koji se u kompjuterima hladi kulerom mislim da je malo nezahvalno tražiti da se ovakav telefon sa ovim specifikacijama sa ovolikim ekranom ne greje

PedjaBL
Banned

Post od PedjaBL »

Mislim da nije ok I mislim da surfanje nesmije pregrijavati telefon ni u africi...nevalja to...

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Ako se grije pri nekim osnovnim operacijama znači da neće imati Bog zna kakav vijek trajanja. Opšte je poznato da pregrijavanje komponenti dovodi do osjetno kraćeg vijeka trajanja istih, ali očigledno je to i cilj današnjih uređaja da nakon 3-4 godine budu neupotrebljivi... :cry:

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Re:

Post od Nikola Vapa/CA »

cale napisao:Pa ja pokušavam da objasnim ali ne vredi. Ja jesam veliki fan Samsunga, ali samo želim da budem realan i ne promovišem ono što nije tačno. Ovo što su napravili sa S4, što se pregrejavanja tiče je 5x gore izdanje od S2.Inače su već priznali da je S4 razočarao sva očekivanja Samsunga što se prodaje tiče,kupci ga otvoreno smatraju promašajem, iako je trenutno najbrži smartphone na tržištu. Neke stvari su jednostavno neoprostive.
Cale-Ne možes me ubediti da se SG2 greje.Mozda si ti imao felerican model,pa izvlacis zakljucke na osnovu toga.Nikad se nije zagrejao a i da jeste,ne smatram da je to nenormalno i da to u Samsungu ne znaju.Svojevremeno sam imao satelitski risiver koji se grejao kao grejalica(samo sto se ne zapali).Kontaktirao sam strucnjake u njihovom servisu(Samsung je u pitanju) i rekli su mi da nista ne brinem,da su ugradjene komponente prilagodjene visokim temperaturama,da je predvidjen da radi i sa velikim zagrevanjem.I bili su u pravu,radi bez greske.A sto se tice lose prodaje,voleo bih da si u pravu,bezobrazno se ponasaju sa cenama i voleo bih da se malo spuste na zemlju.Mnogo viskoko lete a nikako da padnu.Ali,sudeci po statistici,Samsung belezi rast a svi ostali pad prodaje.Sta to oni toliko prodaju ako nije SG4?
http://gadgeterija.tportal.hr/2013/07/0 ... dMmJz6VPIN

jelenac
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 02. Nov 2012. 11:37
:: Samsung galaxy S5

Одг: Samsung Galaxy S IV

Post od jelenac »

Imam jedno pitanje u vezi rominga i airplane mode: uključila sam airplane mode na jedan telefon, a sa drugim probala da ga pozovem i dobila sam vezu i počelo je da mi otkucava sekunde. Nije mi jasno kako sve to funkcioniše, zar ne bi trebalo da si nedostupan kada uključiš airplane mode? Sad me je malo frka da mi ne nakuca račun bezveze :cry:

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Airplane mod iskljucuje mrežu i ne može se ostvariti veza.Nisam nikad probao tako nesto ali,verovatno si slusala obavestenje,mobilni pretplatnik nije dostupan.Posto veza nije ostvarena sa drugim telefononom automatski nema ni troskova.

jelenac
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od jelenac »

Nije bilo nikakvog obaveštenja, samo je jednom zazvonilo i kao da je uspostavio vezu, ništa se nije čulo, a počeo da otkucava sekunde. Zato me to sve buni. :cry: Probali smo i da nas neko pozove iz Srbije i isto tako im se desilo. Znaci, bez ikakvog obaveštenja, zazvoni jednom i onda počne da otkucava sekunde. Ništa mi nije jasno. Znam da bi airplane mode trebalo da gasi mobilnu mrežu, zato sam ga i uključila, ali...

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

jelenac, da li si potpuno sigurna da si aktivirala Airplane mod jer gore umjesto signala treba da stoji mali avion. Jednostavno je nemoguće da se uspostavi veza ako je to aktivno tako da mi nije jasno to... Čak se sve konekcije (wifi, BT) prekidaju momentalno kad to aktiviraš (možeš ih naknadno aktivirati iako si u airplane modu), a o mreži da i ne govorim.

PedjaBL
Banned

Post od PedjaBL »

Mozda je preusmjerila broj kad je nedostupna na neki broj koji se javi...

jelenac
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od jelenac »

Nisam preusmerila broj, znak malog aviona je bio gore, a wifi sam naknadno uključila. Lepo kažem da je to sve i meni neverovatno.
Poslednja izmena od jelenac u Sre, 03. Jul 2013. 12:43, izmenjeno 1 put ukupno.

servent
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 03. Jan 2013. 15:33
:: Iphone 6

Post od servent »

Upgrade Samsung Galaxy S4 i9505 to Android 4.3 Jelly Bean :D

http://wccftech.com/upgrade-samsung-gal ... elly-bean/

Pitanje je samo da li instalirati Odexed ili Deodexed? :cry:

PedjaBL
Banned

Post od PedjaBL »

Nemoguce ako je bio avion nema sanse da je racun skidalo...

MakiRocket
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
:: Galaxy s6

Post od MakiRocket »

Ja sam instalirao Deodexed i radi mi sve odlicno bez problema...telefon jednostavno leti sa ovim rom-om :D

jelenac
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od jelenac »

PedjaBL napisao:Nemoguce ako je bio avion nema sanse da je racun skidalo...
Danas proverila račun, telefon na kojem je bio airplane mode nije napravio račun, ali ovaj drugi sa kojeg sam pozivala jeste bez obzira što veza nije uspostavljena

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Izvini a da li si sigurna da si pozvala ispravan broj? Šta se dešava kad se uspostavi veza, odnosno ko se uopšte čuje u slušalici? :D

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

Za sve kojima se fon greje pri surfu - nesto vam nije u redu! Ni mrvicu se ne greje, a surfujem svaki dan ko lud. Za zahtevne igre da, al nista preterano. Meni je recimo neoprostivo (posto sam veliki cistunac i glancam fon non stop) to sto dok ga cistim cuje se krckanje. Za premium model i to flagship ovo je veliki propust... i zadnja maska se grebe fino.

jelenac
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od jelenac »

janka_88 napisao:Izvini a da li si sigurna da si pozvala ispravan broj? Šta se dešava kad se uspostavi veza, odnosno ko se uopšte čuje u slušalici? :D
Naravno da sam sigurna, a kada sam pozvala jednom je samo zazvonilo i posle toga se ništa nije čulo

Odgovori