Pruduzenje ugovora uz telefon DILEMA!!!
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Pruduzenje ugovora uz telefon DILEMA!!!
E ovako...treba ugovor da produzim i naravno hocu da uzmem i fon.Ugovor pocetko Septembra mogu da produzim,znam da ima jos dosta vremena do aseptembra ali ipak bih zeleo da cujem i vase misljenje...telefoni koji za sada dolaze u obzir su Sony Xperia Z ,HTC One,Samsung S4 ,Samsung Note2(mada nisam bas neki ljubitelj samsung telefona). U sustini hocu telefon sa vecim ekranom,nisam bas neki toliki zahtevan korisnik. Bitan mi je dizajn telefona i da je koliko toliko kamera ok...naravno i da nema nekih zescih bagova bilo koji fon...cak sam razmisljao mozda i o Nokiji Lumia....e sad...sta vi uopste kazete o ovim modelima koje sam nabrojao...ili cak moze i neki drugi fon koji vi preporucite naravno sa vecim ekranom....dugo sam vec korisnik HTC telefona i stvarno nemam neku posebnu zamerku...sluzio me je svaki sasvim ok...ali bih sad nesto da promenim ...favorit mi je xperia z....slatke muke:-) inace produzenje ugovora je u Nemackoj...telefon mogu da dobijem povoljnije od svih nabrojanih modela....znam vec da xperia z ima taj problem sa ekranima ,to jest da postoje dve vrste ekrana...gledao sam klipove na youtube a i svaki model sam dobro procackao i poigrao se ...trenutno imam htc one s...i svestan sam da koji god da odaberem dobicu naravno bolji fon od ovog mog trenutnog....hvala svima unapred i slobodno iznosite i pozitivne i negativne utiske i misljenje o svakom modelu...
Huawei
Re: Pruduzenje ugovora uz telefon DILEMA!!!
prvo, ja bih probao da promenim marku. Drugo, od nabrojanih dilema je izmedju S4 i htc one. Imaju jacu i noviju masinu od sonyja... Teska srca bih na prvo mesto stavio S4 mada mi se najvise svidja sony... 

- bata bogdan
- Banned
htc one mi je ok fon...drug ga ima...pa sam imao bas prilke da se poigram...ali...ja bih da promenim marku...htc koristim vec skoro 4god...sony mi je extra...samsung je znam proveren super fon...ali kad mi on nije bas po volji...ne igra mi ulogu puno jacina samog fona npr kao samsung...ne znam ni sam sta bih...

Huawei
uzmi xperia z jer ti se svidja
ja bih licno od te ponude uzeo s4 teska srca, samo zato sto jedini ima pristojnu bateriju (naravno i Note al njega nekako odmah iskljucujem jer ja nikada ne bih uzimao toliki uredjaj), inace preferiram lcd u odnosu na samoled ekrane pa mi zbog toga samsung nije bas blizak srcu. jacine hardvera i razultati istih su u ovoj klasi i onako merljivi u ceptosekundama, ne bih se time zamarao, i dal je harver proslogodisnji il od pre 5 minuta. neko rangiranje po "kompletnosti" uredjaja bi po meni bilo:
1. GS4
2. Note 2
3. XZ/HO

ja bih licno od te ponude uzeo s4 teska srca, samo zato sto jedini ima pristojnu bateriju (naravno i Note al njega nekako odmah iskljucujem jer ja nikada ne bih uzimao toliki uredjaj), inace preferiram lcd u odnosu na samoled ekrane pa mi zbog toga samsung nije bas blizak srcu. jacine hardvera i razultati istih su u ovoj klasi i onako merljivi u ceptosekundama, ne bih se time zamarao, i dal je harver proslogodisnji il od pre 5 minuta. neko rangiranje po "kompletnosti" uredjaja bi po meni bilo:
1. GS4
2. Note 2
3. XZ/HO
- bata bogdan
- Banned
Baterija mi bas ne igra nikakvu ulogu,svakako sam vec navikao da htc one s stavljam na punjac svako vece....izgura mi catav dan bez problema...tako da na bateriju ne dajem neki velik znacaj....bitna mi je funkcionalnost samog fona...ko sto rekoh da nema nekih zescih zapucavanja,bagova itd...mislim na te neke osnove sitnice...znam da svaki fon ima svoje mane i naravno prednosti...u sustini to je sve isto...bitno mi je da cujem vasa misljenja o svakom fonu...jer ipak necu da se zeznem....koji god da uzmem hocu da me sluzi kako treba bar narednih godinu dana....
Huawei
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Kao pravi kontras i u inat svima, a kao opet radikalni mrzioc Androida i ljubitelj WP sistema, predlazem Lumiu koju si onako stidljivo pomenuo. S obzirom da je to kako kazes u Nemackoj, tamo vec treba da ima Lumia925, a za 2-3 nedelje se ocekuje i Lumia1020. Razmisli i o ovim modelima, jer uopste nisu losi, a na ovom forumu ces dobiti sve samo ne neko objektivno misljenje. E sad, ako si veliki Android fan, nista nisam rekao.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
miodrage, moram da pohvalim ovu tvoju samokritičnost, baš si me dobro nasmejao.miodrage napisao:Kao pravi kontras i u inat svima, a kao opet radikalni mrzioc Androida i ljubitelj WP sistema, predlazem Lumiu.....
.....a na ovom forumu ces dobiti sve samo ne neko objektivno misljenje.

- bata bogdan
- Banned
miodrage napisao:Kao pravi kontras i u inat svima, a kao opet radikalni mrzioc Androida i ljubitelj WP sistema, predlazem Lumiu koju si onako stidljivo pomenuo. S obzirom da je to kako kazes u Nemackoj, tamo vec treba da ima Lumia925, a za 2-3 nedelje se ocekuje i Lumia1020. Razmisli i o ovim modelima, jer uopste nisu losi, a na ovom forumu ces dobiti sve samo ne neko objektivno misljenje. E sad, ako si veliki Android fan, nista nisam rekao.
Uopste nije problem ni Lumia...otvorio sam temu..pa da cujem razlicita misljenja...neki veliki Android fan i nisam i jesam...sve je stvar navike....prvenstveno mi je bitno da promenim marku fona...e sad sta ce biti opet da napisem ne znam ni sam....

Huawei
1808 LOL sad htedoh to da napisem

pa onda definitvno lumia 925 pa sony ako ti je drazi... Ta razlika izmedju S4 i sony XZ u novijem hardveru nece se nesto primetiti u praksi ako ne meris na benchmark testovima a ostaje onaj osmeh na licu svako jutro kad skines svoj xperia Z sa punjaca... Inace, ja prelazim uskoro na wp8, mnogo su napredovali a lumie imaju trenutno najbolje kamere koja je meni trenutno proritet pored fluidnosti u radu aparata...
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
bata bogdan, Ako ti je bitno da promeniš marku telefona, onda idi na Xperiu Z, pre svega jer si rekao da ti se sviđa i ako si je čačkao znaš kako izgleda ekran. Osim te boljke sa ekranom (mada koliko sam čuo sada se svi primerci Xperie Z isporučuju sa Sharp-ovim ekranom) drugih mana Xperia Z nema. Naravno tu je i S4 koji je, po meni, bolji od Xperie Z, ali sam čitao da ima problema sa pregrevanjem.
S' obzirom da ti nisu bitni benchmark testove gde je razlika između XperieZ i S4 u miliskeundama, ja bih odabrao onaj koji mi je vizuelno lepši i koji mi se više sviđa jer ni sa S4 ni sa Xperiom Z ne možeš da pogrešiš.
S' obzirom da ti nisu bitni benchmark testove gde je razlika između XperieZ i S4 u miliskeundama, ja bih odabrao onaj koji mi je vizuelno lepši i koji mi se više sviđa jer ni sa S4 ni sa Xperiom Z ne možeš da pogrešiš.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
I ja bih izabrao xperiu Z, po meni ima najlepsi dizajn od svih navedenih telefona, a i samo prvi primerci su imali onaj losiji displej, dok ovi noviji su sa sharp displejom, a ni razlika u brzini nije nesto velika izmedju Xperie Z i S4, osim u benchmark testovima.
A mozes da pogledas Lg optimus G pro.
A mozes da pogledas Lg optimus G pro.
Pa definitivno je Lumia za tebe. I sam si rekao, nisi mnogo zahtevan korisnik a treba ti solidna kamera. Pitanje je samo koju Lumiu. Do tad ce se i situacija sa aplikacijama poboljsati itd.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Moja preporuka ide za Lumia 925 na prvom mestu
mislim da je odlican fon.
ako vec hoces iskljucivo android onda uzmi S4 i ne razmisljaj.

ako vec hoces iskljucivo android onda uzmi S4 i ne razmisljaj.

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- bata bogdan
- Banned
kako trentno igleda bar za sada...sony je favorit...ali...uvek postoji ono ali....vremena imam do sept.,uostalom da se zahvalim svima za svoja misljenja...samo tako nastavite....svaka pomoc i objasnjenje je dobrodoslo....i vrlo zanimljivo da se po vasim komentarima ovde sve svodi bar za sada na izbor sony ili nokia lumia recimo 920 ili 925....cak sta vise ,islio da da ce vecina da bude na strani samsunga s4...i drago mi je sto nije tako....samsung isto dolazi u obzir...ali to mi je neka zadnja opcija....
Huawei
samsung moras bas da volis da bi ga uzeo... a takvi su retki... sony je smekerica 
inace, sad ce i xperia z sa novim qualcomm procesorom pa mozda da sacekas i taj?

inace, sad ce i xperia z sa novim qualcomm procesorom pa mozda da sacekas i taj?

- bata bogdan
- Banned
pa videcemo...sta cee moj operator da ima u ponudi sve u sept...za sada ove sve sto sam nabrojao, imaju ih....sta mislite npr o htc butterfly s ,ovaj novi....trenutno ga nema u poonudi kod mog operatora ...ali ko zna mozda ga i bude....a sto se tice samsunga...kad bih bas njega uzimao to bi bio model note 2....5,5 diplej...i to bi mi isto odgovaralo...taman neka granica velicina...mislim da je sve preko 5,5 preveliko za fon....luca napisao:samsung moras bas da volis da bi ga uzeo... a takvi su retki... sony je smekerica
EDIT:
upravo bio do mediamarkt...poigrao se
naravno sa sony z , samsung note2 i nokia
lumia 925....o utisku za sony necu da se
ponavljam...note2...hmm...privlaci me ta
velicina fona,jer hocu fon sa vecim
displejem....nokia925...hmm...sta znam...nisam
odusevljen...valjda zbog neke navike.na
android os....nekako mi sav meni
zbunjujuc...ne znam....sta mislite o note2???
nisam bas pratio temu o note2...
Huawei
note 2 je zver. eto 
sve sto ti treba. pogledaj na youtube kako ga povezuju na tastaturu, TV itd, radi kao svajcarac. odlicno je izbalansiran, ekran veliki ali nije full hd pa ne vuce struju kao lud, baterija i do 3 dana, kako kazu... to ti je ukratko.
nije valjda da se pojavila L925 tu vec? koja je cena za sim free aparat?

sve sto ti treba. pogledaj na youtube kako ga povezuju na tastaturu, TV itd, radi kao svajcarac. odlicno je izbalansiran, ekran veliki ali nije full hd pa ne vuce struju kao lud, baterija i do 3 dana, kako kazu... to ti je ukratko.
nije valjda da se pojavila L925 tu vec? koja je cena za sim free aparat?
- bata bogdan
- Banned
@luca....nokia lumia cena 535 e
http://www.mediamarkt.de/mcs/product/NO ... ?langId=-3
Stvarno se sad opasno razmiljsam o note 2....nego....ima li note 2 tih nekih bagova ,problema sa pregrevanjem itd...
http://www.mediamarkt.de/mcs/product/NO ... ?langId=-3
Stvarno se sad opasno razmiljsam o note 2....nego....ima li note 2 tih nekih bagova ,problema sa pregrevanjem itd...
Huawei
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
bata bogdan, WP8 je zbunjujuc samo ako nikad do tad nisi ni video nijedan WP uredjaj. Vec posle sat vremena pocinjes da se navikavas, posle 2 dana ti je sve prirodno, a posle nedelju dana se pitas kako si ziveo bez nekih stvari.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!