Koji Galaxy kupiti , Note II ili S4 ???
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
- :: Galaxy s6
Re: Koji Galaxy kupiti , Note II ili S4 ???
Ja imam s4 i ubacio sam mu Google Edition rom (cist android, kao na nexus-u) i mogu reci da sa tim sistemom telefon leti, sve otvara gotovo trenutno, najvise se primecuje pri otvaranju dialera i galerije koje otvara mnogo brze nego kod TouchWiz-a, ali ipak je to cist android....kada ocistim memorijum zauzeto mi je oko 500Mb RAM-a, a sa TW 1Gb....ubacio sam iz radoznalosti da bih isprobao cist android i ostao na njemu bar neko vreme...ali sam sve ono sto s4 ima (nesto korisno nesto ne) izgubio....razlike u brzini ima i primetna je, ali eto nekome ne smeta (konkretno meni nije smetalo, ubacio sam samo iz radoznalosti)...koristicu neko vreme pa cu se verovatno vratiti na TW 

Sve ima svoju cenuzoreli napisao:Tačno , ali većina korisnika nevoli goli android a ni ja lično , ubacio sam bio na S3 SlimBean 4.2.2 i jeste da radi kao raketa ali je ružan sačuvaj bože a plus toga mi je falilo more opcija koje pruža TouchWiz

Ja sam trenutno na Biftoru jer sam navikao,ali fleshnuo sam rom sa Nexus4,radi bolesno brzo ali nisam nesto mogao da odradim restore podataka pa sam se vratio na Biftor.
Probao sam i Paranoid Android,takodje je vrhunski ali ima gomilu customizacije sa kojom nisam imao zivaca da radim pa sam ga batalio.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Mislim da je ova reč ipak malo "prejaka". Koristim Note 2 već nekoliko meseci i jedini je problem sa dialer-om i reagovanjem nakon pritiskanja Home tastera posle dužeg nekorišćenja telefona. Jedino se tu javlja lag.Behemoth napisao:Stavio sam jedan pored drugog N4 i Note2.
Note ima bolji ekran i kameru,sve ostalo je na strani Nexusa.Neverovatno kako upeglano radi,nikakav lag,seckanje.Note ima itekako laga.
Kretanje kroz meni, otvaranje stranice sa widget-ima, itd. dok sam bio na stock-u bilo je bez ikakvog laga. Sada kada ga punim raznim programima za personalizaciju i ostalim glupostima, desi se nekad da "zalaguje" pri prelazu na stranicu sa widget-ima, i to se jedva primeti ne skroz tečnim prelazom.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Nexus 4 ima na stock romu malo ispran displej, sa promenom roma ili kernela možeš da mu promeniš gama podešavanja, e tad onaj divni LG displej dolazi do izražaja, skroz drugi fon, e taj displej je bolji od N2. Kamera je malo bolja N2.Behemoth napisao:Stavio sam jedan pored drugog N4 i Note2.
Note ima bolji ekran i kameru,sve ostalo je na strani Nexusa.Neverovatno kako upeglano radi,nikakav lag,seckanje.Note ima itekako laga.
Ni jedan fon nema šansu pored Nexus 4 sa ubačenim Paranoid Android ROM with HALO Google Now Style, to sve pwna sa fluidnošću i mogućnostima

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Dilema je rešena , kupio sam Galaxy S4. 

16 godina na forumu MOBILNISVET
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Cestitam @zoreli....nek te sto duze sluzi i da budes zadovoljan ...

Poslednja izmena od Miškoni u Pon, 26. Avg 2013. 14:07, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Uklonjen nepotreban citat, pročitaj pravila foruma!
Rezlog: Uklonjen nepotreban citat, pročitaj pravila foruma!
Huawei
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
zoreli, čestitam. Napiši utiske u S4 temi, možeš i da ga uporediš sa S3 (meni nije imao neku veliku rauiku u radu, baš me zanima tvoje mišljenje jer si dugo koristio S3). I da, displej kako ti se čini? Bolji je displej od S3 i Note 2, zar ne?
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Baraba , hvala
. Evo napisaću u S4 temi .

16 godina na forumu MOBILNISVET
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Koji Galaxy kupiti , Note II ili S4 ???
Steta, ja sam se nadao da ce izbor pasti na Note II
ali zelim ti da te dobro sluzi da ispuni sve ono sto od njega ocekujes

Note IV N9100 dual
- PedjaBL
- Banned
- Pridružio se: Sre, 08. Maj 2013. 08:03
- :: Note N7100
- :: Note n7000
Note 2 ljudi nece jer je glomazan...al telefon je vrh vrhova u svakom pogledu...jedino bez zastitne maske je osjetljiv za razliku od n1...ali baterija sve nadoknadi
- toda81
- Prijatelj foruma
Steta sto nekad velicina predstavlja prepreku, ali kad bi svako probao note2 i video kako je "cudesna" olovka i kako je mocan bas zbog tog ogromnog ekrana, vecina bi promenila misljenje
Note IV N9100 dual
- PedjaBL
- Banned
- Pridružio se: Sre, 08. Maj 2013. 08:03
- :: Note N7100
- :: Note n7000
Dzabe od svog cuda kad u ruku nemoze da stane...nas narod je ovde sitniji I tako da manji telefoni dolaze u obzir...ali svakako je najbolj8 model danasnjice...
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Slažem se da je Note 2 zver od telefona, ali njegova najveća prednost je ujedno i njegova jedina mana, a to je veličina ekrana i samog uređaja. Nije lako baratati sa tolikim telefonom jednom rukom, lično sam se uverio u to.No, ipak smatram da uređaj kao što je Note 2 treba lično probati i bar jedan dan koristiti, jer nekom velična uređaja možda ne predstavlja problem.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- toda81
- Prijatelj foruma
Dodatni problem je ako se uzme tel od 5" sledeci sigurno nece da bude ispod 5" jer izgleda jadno bez obzira kakva se masina krije u njemu
Note IV N9100 dual