Pruduzenje ugovora uz telefon DILEMA!!!

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Re: Pruduzenje ugovora uz telefon DILEMA!!!

Post od iLuka »

nema note 2 takvih problema, ja ne znam neku ozbiljniju reklamaciju...
mada je istina i ovo sto je Miodrag rekao, ja sam imao htc 8s, kao da probam wp8, bio sam iskreno odusevljen ali je imao ocajnu kameru i malo memorije koliko se secam, to sam mu zamerao...

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

pa sta da ti kazem miodrage...nisam imao prilike ozbiljnije da se poiugram sa wp telefonima...to sve nekako sto sam usput cackao u mkediamarkt...ne kazem da se ne bih navikao...boze moj....vec se plasim iz nekog razloga da mi se to sve ne svidi...ne mogu da kazem da je l925 rzan fon...fino izgleda i kvalitetno...ali uvek ostaje ono ali...dilema velika starno...eto,do sada bas i nisam nesto toliko obracao aznju na note2...danas mi se nekako svideo fon i kako radi itd...pisao sam da mi baterija nije toliko bitna.-...ali opet kad sam video koja je jacina baterije i da se baterija moize izvaditi...pa bogami...privuklo me tooo.... :D
Huawei

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

bata bogdan, Ako ti se sviđa Note 2, kupuj i ne brini, to je zver od telefona. Jedina njegova "mana" jeste veličina, tj. ta veličina ne odgovara svakom, recimo imao sam piliku da dva dana koristim Note 2, kidnapovao ga od drugara :) uređaj mi se jako dopao ,ali ne bih mogao da se naviknem svakodnevno da nosim tako veliki uređaj, ali ako ti to nije problem, mislim da je Note 2 bolja kupovina od Xperie Z.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

luca napisao:note 2 je zver. eto :)
sve sto ti treba. pogledaj na youtube kako ga povezuju na tastaturu, TV itd, radi kao svajcarac. odlicno je izbalansiran, ekran veliki ali nije full hd pa ne vuce struju kao lud, baterija i do 3 dana, kako kazu... to ti je ukratko.
Pogledao sam bas dosta klipova sto se tice note2...i mogu reci da sam prijatno odusevljen samim telefonom...sad mi se sve pomutilo po glavi...za sada je dilema ...note2 ili sony z :D ...mada mislim da veliku prednost ima note2...velicina fona mi odgovara skroz....baterija je ...stvarno da ne poverujem...nisam od onih koji cesto menjaju telefone...da kazem...jednom godisnje...sa note2 bih bio miran verovatno i duze od godine...:)sony mi se svidja vizuelno...ali note2 bi mi bas odgovarao sto se tice svega....dilema ce da potraje do septembra....:)))
Huawei

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

bata bogdan, onda sacekaj da izadje Note 3, posto ce to za sobom da ima za posledicu pad cena prethodnika. A uzto, ko zna, u normalnoj zemlji mozes i da dobijes neki dobar telefon an koriscenje za relativno pristojne pare (u poredjenju sa standardom i primanjima)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

@miodrage....naravno da se ne zurim , ko sto sam vec pisao zvanicno od septembra mogu ugovor da produzim i uzmem fon....e sad to bas i ne mora da bude u sept...polako i necu da zurim ,izbor je da kazem dobar a sad...otom potom....svaki prerdlog je dobrodosao za neki fon....
Huawei

iamivan
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
:: Sexus 6P Graphite
Kontakt:

Post od iamivan »

bata_bogdan, ja koristim Note 2 već nekoliko meseci i nemam zamerki. Veliki ekran mi itekako odgovara, baterija velikog kapaciteta takođe. Za surf kada nisam pri kompu je odličan, ili kada se smorim negde pa pustim neku seriju ili film. Ali, kao što je miodrage rekao, bolje sačekaj Note 3 da izađe. Verujem da se neće mnogo razlikovati od Note 2, ali verovatno će biti tanji, malo unapređeniji, imaće bolji i malo veći ekran, itd. (kao S3-S4).
A, ako ti Note 3 bude bio skup ili nešto drugo, onda će Note 2 taman pasti cena zbog njegovog naslednika. :smile:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

sinoc sam razmisljajuci sta da uzmem, gledao uzivo crni S4, beli S4 i optimus g pro... odlucio sam se za lumia 920 zbog dobre kamere, fluidnosti u radu, neka zlatna sredina po pitanju velicine ekrana i samog uredjaja i na kraju i zbog cene.

jedini osecaj, onaj glavni utisak koji se ima prilikom gledanja nekog modela, dok sam gledao Samunge i LG, je bio - plastika.
onaj zadnji poklopac je jednostavno plastican i to je to. Nedopustivo je da telefon od 450eur, vodeci model jednog Samsunga, ima onakvu izradu. Sve pratim i sve razumem, od politike kuce, cene izrade, pravljenje mesta za jak hardver na ustrb cene itd ali ona plastika je stvarno... :uhuh:

LG je jednostavno preveliki telefon za moj ukus. Samo sam pomislio - sta cu ja da stavim na ovaj ekran :lol:
Ali, LG mnogo bolje izgleda od S4.

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

@luca...u pravu si...da npr samsung bilo koji model ...plastika najobicnija...i mene to iritira...iz tog nekog razloga sam i uzimao samo htc telefone...jer im je izrada extra....e sad...ko sto sam vec pisao...zelim neku promenu definitivno....da li ce to sad biti samsung,sony,nokia...ili cak mozda ipak opet mozda htc...tesko je jos uvek reci....sta mi je za sad najbitnije...velicina ekrana.....sa nokijom l925sam se poigrao...pisao sam vec ...malo mi zbunjujuce deluje sav meni itd...ali to je sve stvar navike...fon mi se svidja bas bas...ali...velicina mi ne odgovara....dilema dilema dilema....sta uzeti i za sta se odluciti a da se ipak ne pokajem:-):-):-)
Huawei

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

onda ti ostaje, obzirom da nemas prepreku bilo koje vrste da uzmes bilo sta od top modela, ono sto ti je najdraze... neces pogresiti ni sa jednim modelom, svi su top masine, najnoviji procesori, ekrani full hd itd... uvek ima nesto - S4 izrada, note 2 - velicina, sony - da li je ekran ovaj ili onaj, da li se staklo nazad guli, htc one - kakva li mu je kamera u praksi itd itd...

ja moram da osetim telefon, da me privuce i taj osecaj da mi se zadrzi svaki put kada ga vadim iz dzepa i nesto radim... ne zelim da se pokajem zbog najobicnijih stvari tipa - rasklimala mu se maska za ceo mm (xperia T) ili losa kamera pri idealnim uslovima :uhuh:

zato idi na emociju i uzivaces :)

MakiRocket
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
:: Galaxy s6

Post od MakiRocket »

Ja sam imao note2 i mogu ti reci da jeste zver od telefona. Sve radi bez greske, kamera dobra, baterija najbolja od svih sto sam do sada imao, jedina mana je velicina...ja sam ga zbog velicine zamenio, uzeo sam s4....hteo sam manji telefon, ali sa ipak malo vecim ekranom (a s4 je tu dobar posao odradio)....ako ti velicina nije problem onda ces biti zadovoljan sa note2, mada ako uzimas u septebmru fon onda bolje sacekaj da vidis kakav ce biti note3 ili xperia z ultra, mislim da ce oba biti jako dobri modeli

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

pa od septembra pa nadalje mogu kad hocu da uzmem fon....ne zurim se uopste...a sto se tice sony ultra...hmm...gledao sam klipove na yt...sve je to super...lepo izgledx itd...ali da nema blic za kameru....e pa to je greska velika...i mislim da je 6,3" preveliko za normalan telefon...imao sam priliku da vidim onaj huawei ascend mate 6,3" displej...lepo je to...ali treba mi torbetina da ga spakujem negde...preveliko...mislim da sve 5,5" ne treba ni kupovati ni gledati....bar je meni sad neki cilj od 5" do 5,5".....
Huawei

MakiRocket
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
:: Galaxy s6

Post od MakiRocket »

Nisam detaljno gledao z ultra, ali ako nema blic onda to jeste veliki nedostatak...mislim da ce u note3 spakovati 5.99' ekran u slicnim dimenzijama kao note2 (kao s4 5' a dimenzije slicne kao s3)....kao sto kazes imas vremena da razmislis/uporedis i uzmes ono sto ti najvise odgovara...u svakom slucaju sta god da uzmes (od do sada pomenutih modela) neces pogresiti, ipak su svi "top" modeli

~Arkan~
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
:: Xiaomi Mi A1
:: Gsmart Aku A1
Kontakt:

Post od ~Arkan~ »

Uzmi HTC Butterfly S,neces pogresiti,telefon azdaja baterija od 3200mah-a! :)

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

~Arkan~ napisao:Uzmi HTC Butterfly S,neces pogresiti,telefon azdaja baterija od 3200mah-a! :)
Hmm...cisto sumnjam da bih njega uzeo...jer...dosta slicno izgleda kao moj htc one s...i sta sam time dobio....nista....pisao sam vec da zeli8m promenu...zasitio sam se htc-a...ne kiazem da je fon los,daleko od toga....i kad bih uzimao opet htc...to bi sigurno bio htc one sivi model...
Huawei

~Arkan~
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od ~Arkan~ »

Htc Butterfly S je bolji telefon od Htc One-a,jedino gde je One bolji je dizajn svakako.

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

~Arkan~ napisao:Htc Butterfly S je bolji telefon od Htc One-a,jedino gde je One bolji je dizajn svakako.
Slazem se potpuno...ali ko sto vec napisah...butterfly s je izduzeni one s....bar po meni vrlo vrlo slican fon po izgledu...nisam imao prilike ovde da vidim butterfly s...ali sam se poigrao sa ovim obicniom butterfly....s jos uvek ovde za sada nema nigde u ponudi...bar za sada....
Huawei

~Arkan~
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od ~Arkan~ »

Pojaviće se,to je sigurno,da se pojavio na vreme,možda bi i telefon godine bio.

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Dilema ipak upravo resena...telefon je uzet..i pre vremena produzen ugovor...svratio do svog operatora...reko da vidim da pitam sta i kako...kad ono za divno cudo...akcija za sony z...1e i mesecna tarifa 30e sve flat....i +100roaming minuta u EU...I sta cu ,bez razmisljanja sam uzeo...tako da stigao je sony xperia z...
http://img.tapatalk.com/d/13/07/20/u7yta7e4.jpg
http://img.tapatalk.com/d/13/07/20/y7e7yja4.jpg
http://img.tapatalk.com/d/13/07/20/geba9uqa.jpg
Hvala svima na pomoci :-. ipak je presudio sony...prvo iskreno zbog i tarife a onda i zbog toga jer mi je bio prvi pik:-)
Huawei

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Eto, emotivan covek :) cestitam :)

Odgovori