Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Re: Samsung Galaxy S IV
Ubacio sam stock "4.2.2 Nordic countries - 2013 July - I9505XXUBMGA" , odlično radi (brzo i "upeglano" ) , baterija fantastično drži , odradio sam Root&Recovery i za sada sve besprekorno funkcioniše
Evo ovde je uputstvo i download za Root&Recovery: http://droidviews.com/2013/how-to-root- ... -firmware/

Evo ovde je uputstvo i download za Root&Recovery: http://droidviews.com/2013/how-to-root- ... -firmware/
16 godina na forumu MOBILNISVET
Kako da proverim na osnovu IMEI broja da li je fon original?Hvala na ostalim komentarima!
- zoreli
- Moderator
Enjoy Enhanced Audio Quality on Your Samsung Galaxy S4 with Beats Audio and Dolby Mod

Link: http://droidviews.com/2013/enhance-the- ... audio-mod/

Link: http://droidviews.com/2013/enhance-the- ... audio-mod/
zna li neko zasto smart scroll ne radi na google chrome a radi na explorer?
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Pretpostavljam da je to opcija samp za fabrički browser od Samsunga jer Chrome i nije Samsung napravio već Google. 

- zoreli
- Moderator
Ja sam te opcije poisključivao , juče sam u kafiću u bašti sedeo i pola sata klimao glavom ispred ekrana da spusti stranicu i obrnuto
(ljudi me u čudu gledali
) ... skroz bzvz 
Pogledajte RAM (sve sinhr. upaljene i sve radi u pozadini)

Pogledajte RAM (sve sinhr. upaljene i sve radi u pozadini)

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
- :: Galaxy s6
Namestis da rukom nagninjes telefon i ne moras da pomeras glavu 

- zoreli
- Moderator
Одг: Samsung Galaxy S IV
Ti baš bukvalno shvatio poentuartifex napisao:Ne znam sto si mahao glavom kad je potrebno da samo oci pomeras gore dole

Ko zna, na elxporeru radi a na chrome nece, nebitno...
Sto neko gore rece, cisto sam probao i iskljucio sve, skroz nepotrebno...
A ono sa mahanjem urkom ispred ekrana nikako da ukljucim i isprobam, verovatno ima neka fora
Sto neko gore rece, cisto sam probao i iskljucio sve, skroz nepotrebno...
A ono sa mahanjem urkom ispred ekrana nikako da ukljucim i isprobam, verovatno ima neka fora

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
artifex, ja sam isprobavao Smart Scroll na S4 od kolege i čisto pomjeranje očima nije radilo već samo blago pomjeranje glave gore-dole. E sad možda ima negdje opcija da prati oči ali nisam tražio.
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Janka,posedujem galaxy s4 i iz svog iskustva ti govorim da je dovoljno samo ocima da vrtis 

Igrao se danas sa dva S4,jedan je bo octa a drugi quad,bio je tu i Note2 i Nexus4.
S4 me oduvao ekranom,ostalo njah,pomesani utisci,opcije za listanje stranica i citanje su nebuloze,barem meni.
Ne svidja mi se kako radi na S4 stock firmware,hoce da secka,verovatno jer je pun tog bloatwarea.Razlika izmedju quad i octa,ne vidi se...Zato je Nexus sve oduvao.
Imam mogucnost da zamenim S2 za S4 octa verziju+200e doplate ali nisam siguran da cu dobiti nesto ekstra,sem tog ekrana koji je stvarno klasa za sebe.
S4 me oduvao ekranom,ostalo njah,pomesani utisci,opcije za listanje stranica i citanje su nebuloze,barem meni.
Ne svidja mi se kako radi na S4 stock firmware,hoce da secka,verovatno jer je pun tog bloatwarea.Razlika izmedju quad i octa,ne vidi se...Zato je Nexus sve oduvao.
Imam mogucnost da zamenim S2 za S4 octa verziju+200e doplate ali nisam siguran da cu dobiti nesto ekstra,sem tog ekrana koji je stvarno klasa za sebe.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
E taj ekran je najvazniji deo hardvera i stvarno je vrhunski.Nije mi nista bitnije od ekrana jer sve sto radim sa telefonom uglavnom se svodi na gledanje u isti.Mislim da vredi dati 200 e za nov telefon sa boljim ekranom,bateriom,kamerom...
LG G2 Black,16GB
- zoreli
- Moderator
Pa FREEZ sve aplikacije/gluposti koje ti ne trebaju i rešen problem 

- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Behemoth, da sam na tvom mestu (a nisam
) ja bih zamenio.

- Dpb
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 22. Maj 2011. 18:13
- :: Samsung SM-G920
- :: Huawei p8 lite
Danas mi je stigao update od nekih 60mb ne vidim nikakve promene dali je još nekom stiglo?
- zoreli
- Moderator
Ima li neko ideju kako da sklonim / da više ne dobijam ove Fejsbuk notifikacije , sve sam isključio i opet dolaze