koji telefon za 100 evra ili manje?
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: KOJI TELEFON ?
PedjaBL, U kom smislu zapetljan telefon?, Ako misliš na to što je symbian, aplikacija ima sasvim dovoljno za sve ono što je Brios naveo, kvalitet izrade je bolji i od nekih trenutniih high-end telefona, a trajanje baterije je daleko ispred konkurencije, kamera takođe, tako da ne vidim razlog da se zaobiđe N8 osim ako je andorid baš neophodan što nije navedeno kao jedan od zahteva u prvom postu.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- PedjaBL
- Banned
- Pridružio se: Sre, 08. Maj 2013. 08:03
- :: Note N7100
- :: Note n7000
Akobje to telefon bez tastera a mislim da jeste...onda je skroz zapetljan...lose odradjen symb mislim da je komplikovan I previse...
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Hoćeš da kažeš da ako telefon nema tastera da ne zapetljan? Ili da je Symbian komplikovaniji od Androida? Pa dva sličnija sistema trenutno ne postoje, s tim da je Symbian izuzetno jednostavan sistem po mom mišljenju.
- PedjaBL
- Banned
Ne znam na moj prvi dodir mi se nije dopalo sto nemas taster home...sto nemas task kiler...itd...sve u pozadini radi a neznas da radi...itd
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Na Symbian platformi je task manager takav da u svakom trenutku znaš tačno koja ti je aplikacija pokrenuts i jos imaš neke dodatne task manager-e sa kojima možeš još detaljnije pratiti procese. Takođe imaš dugme sa kojim se vraćaš na početni ekran. Ne znam odakle ti takve informacije za N8.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
PedjaBL, Janka_88 ti je sve rekao, symbian je sve samo ne konfuzan, jednostavniji sistem nisam koristio. Pritom N8 ima home taster koji, ni manje ni više, upravo dužim pritiskom otvara task manager u kojem je moguće ugasiti sve aplikacije koje su nepotreben.Krajnje jednostavno i logično.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: KOJI TELEFON ?
Symbian je bio daleko ispred svog vremena i zato je nokia prednjacila u prodaji telefona, ali se nisu trudili da ga usavrse na zalost i zato su jedno vreme pali zbog pojave androida, ali se nadam da ce se ponovo uzdici i vratiti staru slavu koju zasluzuju
Note IV N9100 dual
- PedjaBL
- Banned
Ja sam pogrijesio model...n9 je upitanju...n8 je ok...meni se pobrkalo
ništa o pouzdanim prodavcima?
i replikama ???
i replikama ???
Šta prosečan srbin NE ŽELI da komšiji crkne ?
WiFi RUTER !
WiFi RUTER !
Brios,na prethodnoj strani sam napisao kako mozes doci do ovih modela za buzdet koji imas.
Nazoves par brojeva iz oglasa(mozes pogledati oglase i ovde na site-u),ako ne zelis i nemas poveranja da ti neko postom salje telefon,nadjes se sa prodavcem(ukoliko je to moguce),pogledas i pregledas telefon,ako telefon ima garanciju tim bolje,mada samo imali situacije gde ta garancija i ne znaci mnogo...
Evo upravo sada na oglasima,Huawei Y300 nov,za te novce odlican uredjaj.

A za replike - licno ih ne uzimam u obzir prilikom kupovine i tako ce biti i dalje.
Nazoves par brojeva iz oglasa(mozes pogledati oglase i ovde na site-u),ako ne zelis i nemas poveranja da ti neko postom salje telefon,nadjes se sa prodavcem(ukoliko je to moguce),pogledas i pregledas telefon,ako telefon ima garanciju tim bolje,mada samo imali situacije gde ta garancija i ne znaci mnogo...
Evo upravo sada na oglasima,Huawei Y300 nov,za te novce odlican uredjaj.

A za replike - licno ih ne uzimam u obzir prilikom kupovine i tako ce biti i dalje.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II