Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S IV
Da obrises fb
i kod mene je tako,poslednjim updateom je to ubaceno

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
...ili da se izlogujes iz Facebook aplikacije svaki put kad je ne koristiš. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Ninolina , Behemoth - hvala na odgovorima. Vrlo iritantna stvar taj counter
... sve se nadam da će pametnjakovići sa sledećim apdejtom bar dati opciju da se može isključiti
.

16 godina na forumu MOBILNISVET
I meni smeta,ali mi fb nije na pocetnom ekranu vec sam ga bacio medju ostale aplikacije pa ne obracam paznju toliko.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- zoreli
- Moderator
Da vas pitam , kako je kod vas sa potrošnjom baterije od strane Google servisa ? Kod mene pokazuje abnormalnu potrošnju

Meni je prvo ekran,pa onda android.
Probaj u applications da zamrznes aplikaciju,ili force close kako vec ide
Probaj u applications da zamrznes aplikaciju,ili force close kako vec ide
- ausu
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 12. Avg 2010. 08:06
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Samsung Galaxy S 2
kod mene zoreli mnogo losa potrosnja baterije od strane google servisa pa sam ga izbrisao i sada je mnogo bolja baterija
Zoreli, upravo sam hteo da postavim takvo pitanje, kod mene je za dva sata posle skidanja sa baterije google usluge izbio na 63% a imao sam pola sata razgovora koji su pokazivali 10%... i stanje baterije je bilo 80%. Sad sam ga dopunio i praticu danas kako se krece, ali ovo mi se nije desilo do jutros...
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
- :: Galaxy s6
Meni google usluge nikada nisu prebacile 10% ....ne pratim bas svakog dana, ali uvek kada sam pogledao bilo je od 3 do 10 %....pogledajte da li vam je upaljena sinhronizacija za Google foto i Picasa Web albumi, ako je upaljena ugasite...to zna da trosi bateriju, narocito onima koji dosta slikaju 

- zoreli
- Moderator
Evo upravo sam ubacio ROM South East Europe - 4.2.2 - jul 2013 ( I9505XXUBMGA_I9505OXXBMG4_I9505XXUBMGA )
Isključio sam Google sinhronizacije koje ne koristim i izveštaj o lokaciji ... itd , videću sad kako će se pokazati potrošnja.
Ono je bilo stvarno preterano
Isključio sam Google sinhronizacije koje ne koristim i izveštaj o lokaciji ... itd , videću sad kako će se pokazati potrošnja.
Ono je bilo stvarno preterano

Ubacio sam za vikend ovo i preporucio bih svima!
[ROM][MGA][26July] Barebone Firmware V3 [Stock][Rooted][Deodexed][569Mb]+Removed Apps
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2349369
Inace mi se najvise svidja MIUI koji ima samo jednu manu tj ne mogu naci program poput VOLUME ACE koji radi kako treba sa ovim ROM-om.
[ROM][MGA][26July] Barebone Firmware V3 [Stock][Rooted][Deodexed][569Mb]+Removed Apps
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2349369
Inace mi se najvise svidja MIUI koji ima samo jednu manu tj ne mogu naci program poput VOLUME ACE koji radi kako treba sa ovim ROM-om.
Kod mene sad google usluga nema nigde, a jutros je bilo 63%, sad sugovorni pozivi i ekran po 39% a najmanje su facebook i telefon sa po 2%, imam i chrome4%, ostalo je sistem, android, pasivan rezim...
- zoreli
- Moderator
Re: Одг: Samsung Galaxy S IV
Evo meni je i dalje Google Services na drugom mestu sa 14% potrošnje iako je pola sinhronizacija isključeno ?!
... ma neću više ni da gledam statistiku ionako mi S4 izdrži 15-20 sati korišćenja bez problema , još i ostane po 20-30% baterije .
... ma neću više ni da gledam statistiku ionako mi S4 izdrži 15-20 sati korišćenja bez problema , još i ostane po 20-30% baterije .
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Najbitnije je da tel gura bateriju celi dan, od jutra do veceri, a statistika je tu samo da nam "jede zivce" ako stalno gledamo u nju. Cinjenica je da bi bilo dobro da baterija moze bez problema uz dobro koriscenje da gura dva dana, ali je to tesko izvodljivo
Note IV N9100 dual
- zoreli
- Moderator
toda81 baš tako , evo uradio sam mali test - ostavio sam telefon sa upaljenim WIFI+3G i svim sinhronizacijama i aplikacijama da rade u pozadini , za 7h20m baterija je sa 100% pala na 92% (Google servisi su na prvom mestu po potrošnji baterije sa 64%) .
I još nešto , nemojte se zaluđivati sa poređenjem testova koliko je ko imao screen-on , jer je to veoma diskutabilno.
Nikako nije isto kad neko ko surfa / gleda youtube / igra igrice pa ima screen-on 2,5-3h .
I neko ko samo lista novine / forume / Facebook i dobije rezultat 4,5-5h .
Normalno je da će korisnik koji gleda video / igra igrice imati sve ukupno manje trajanje baterije !
Potrošnja baterije je vrlo individualna stvar i zavisi od mnogo faktora , kod svakog korisnika je drugačije .
I još nešto , nemojte se zaluđivati sa poređenjem testova koliko je ko imao screen-on , jer je to veoma diskutabilno.
Nikako nije isto kad neko ko surfa / gleda youtube / igra igrice pa ima screen-on 2,5-3h .
I neko ko samo lista novine / forume / Facebook i dobije rezultat 4,5-5h .
Normalno je da će korisnik koji gleda video / igra igrice imati sve ukupno manje trajanje baterije !
Potrošnja baterije je vrlo individualna stvar i zavisi od mnogo faktora , kod svakog korisnika je drugačije .
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Slazem se u potpunosti sa tobom. Jos dok sam koristio symbian tel video sam da ako se samo sufruje net-om mnogo duze drzi baterija nego kada se downloaduje
Note IV N9100 dual
- zoreli
- Moderator
Evo odprilike prosečno dnevno korišćenje S4 (ništa preterano) , stalno uključeno wifi+3G / 2 mail naloga / weather refresh every 1h /viber+whatsapp / pozivi / poruke / novine+forumi+fejs/ par fotografija , zadovoljan sam trajanjem baterije - preko 20 sati rada i da ostane 50% baterije je sasvim OK.
Napominjem da je ovo (juče) samo uobičajeno / umereno dnevno korišćenje .

Napominjem da je ovo (juče) samo uobičajeno / umereno dnevno korišćenje .

Poslednja izmena od zoreli u Sre, 31. Jul 2013. 10:19, izmenjeno 1 put ukupno.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Baš su male slike. Po ovome ekran radi oko 3h? Ako je samo toliko onda je malo, očekujem više jbt
Ja bih bio prezadovoljan kad bi mi toliko trajala baterija... Prosecno dnevno imam razgovora od 2 do 3 sata, ekran upaljen isto toliko i izdrzi lagano od ujutru do uvece. wi-fi gde god je moguce a gde nije onda 3g, 2 maila, viber, whatsapp, facebook... Pa i nije onda lose kod mene kad malo bolje razmislim, a tel nije rutovan tako da ko zna sta sve u pozadini radi 

- zoreli
- Moderator
Baraba napisao:Baš su male slike. Po ovome ekran radi oko 3h? Ako je samo toliko onda je malo, očekujem više jbt
A ne ne ne , tako se ne može oceniti maksimalan screen on (zbog rada drugih aplikacija - npr. slušaš muziku 2 sata sa isključenim ekranom itd ) ... moja procena je preko 5h screen on prilikom surfanja odnosno 4-4,5 svega na S4 .
Mada nikako ne mogu uhvatiti vremena preko dana da ga baš intenzivno koristim satima u kontinuitetu.