Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Citao sam na wpcentral da je taj gdr2 apdejt hard brick-ovao dosta htc-a.
Problem je bio nesto oko whatsappa i slusanja muzike,ne mogu sad tacno da se setim.
Chobby88, pozurili su sa pustanjem necega i to je rezultat. Nokia jos uvek pegla. sunecar, ja citam po forumima da ljudi koji imaju originalne Nokia punjace imaju problem da se baterija i pored toga sto je telefon prikljucen, prazni!
GDR2 za Nokiu verovatno stize sredinom avgusta, i onda krece sukcesivno da se pusta. GDR3 verovatno krece od kraja oktobra, taman da za novaka vidimo neki lep phabletic
stigla u beloj boji!!!!
odmah jedno pitanje, kako da je punim?
stavio je na punjac i ona se automatski upalila, da li moze da se puni ugasena?
koiko dugo da je punim prvih par puta?
Nema potrebe ni za kakvim avioncicem i budalastinama, koristis telefon kako zelis, i uzivas. Kao ni iPhone, nijedan WP uredjaj ne moze da se puni ugasen. Za Android uredjaje ne znam.
Danas stigla crna lumia...posle one x pravo osvezenje, a onda cvrc, ubacim karticu i ne cuje se nista na slusalici...sutra ide u vudu servis na reklamaciju
zvao sam ih, kazu da salju novi... nije mi bilo dobro kad sam video da zvucnik ne radi.
Malo mi je android dosadio..posle 3,5 godina mi je postao sav predvidiv i izgubio sam onaj osecaj zadovoljstva kad god uzmem da cackam telefon. Supruga ima 4s, ali ekran od 3,5 je smesno mali i bar meni nefunkcionalan, ali zato ova lumia ima i ekran i brzinu i logicnost u svemu ( bar onom sto sam stigao da vidim)
xoxo, da li si probao na mikrofon? I da li si probao sa slusalicama? Probaj da prodzagas port za sluske (jako nezno i samo sa jackom od sluski), i nezno (ekstremno nezno) iglicom gornji mikrofon (jos bolje produvaj kompresovanim vazduhom) ssrki, idi email+accounts, hotmail 2 obrisi, a na stranici sa aplikacijama proveri da nemas linked email.
Speakerphone funkcionise, ali se na slusalici nista ne cuje. Napravio sam po 30odlaznih I dolaznih poziva i nista.
Sad cu da probam sa slusalicama i malo komprimovanog vazduha, ne smem iglicom, da ne bude posle...sam si kriv...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.