Nokia Lumia 920
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia Lumia 920
Da rezimiram, zvuk pojacan na 10/10, ali zvuka nema. Speakerphone radi, na sluskama se isto cuje, mene cuju odlicno, WiFi radi, sve radi ali se ne cuje. I najgore sto opet ima da cekam 48h da stigne tel....izvadio sam zadnjih 13 god preko 20 telefona iz kutije ali mi se nikada nije desila ovako frustrirajuca stvar 

10/10, ovo me zbunjuje. Za pojacavanje zvuka ide do 30 i u pricipu je generalno za ceo telefon. Probaj da pojacavas zvuk dok ti je telefon u satnju mirovanja tj. ne dok razgovaras.
za jacinu zvuka ide do /30, ovo 10/10 je za mikrofon tj. ako te ne cuju u toku razgovora.
za jacinu zvuka ide do /30, ovo 10/10 je za mikrofon tj. ako te ne cuju u toku razgovora.
Poslednja izmena od tomas.hokenberi u Pet, 02. Avg 2013. 19:18, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Spojeni uzastopni postovi. Koristi opciju Izmeni
Rezlog: Spojeni uzastopni postovi. Koristi opciju Izmeni
ljudi sta je ovo? jako lose slike, ne mogu da se porede sa N8, ma ni sa nekim losijim aparatom, ipak je n8 klasa
nema nikakvih podesavanja, red-eye.... dajte savete, kako slika vasa lumia?
nema nikakvih podesavanja, red-eye.... dajte savete, kako slika vasa lumia?
Huawei p30 aurora
aaa?! jesi siguran da imas 920? da nije kinez?
ja sam imao stvarno dosta modela, raznih marki, na ovom su fotografije i video najbolji ili u top dva. realno... kacio sam slike u kaficu pa vidi...
nesto tu nije kako treba ako su ti lose. ne znam za N8 ali lumia je u top 5 sto se tice slikanja i snimanja...
ja sam imao stvarno dosta modela, raznih marki, na ovom su fotografije i video najbolji ili u top dva. realno... kacio sam slike u kaficu pa vidi...
nesto tu nije kako treba ako su ti lose. ne znam za N8 ali lumia je u top 5 sto se tice slikanja i snimanja...
Ili si dobio neki raspali model ili su ti uvalili kineza.Mada jos nisam naleteo na 920 kopiju?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Ma jok, nije kinez, slike su po 3mb. Ostavicu kasnije i produkt kod i ostale podatke
Huawei p30 aurora
Evo modela
rm-821_eu_denmark_251
000-dk
label id 1232.5957.9200.10211.142
app ver 1.10.1.17
rm-821_eu_denmark_251
000-dk
label id 1232.5957.9200.10211.142
app ver 1.10.1.17
Huawei p30 aurora
Da imam sve to, jedino nemam carier ner je bas simfree. Ja gledao u extras+info umesto u about. 

Huawei p30 aurora
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Aj Luca neka okaci par novih slika ovde i okaci i ti srki, da uporedimo.
Pa ajde, @ssrki, okaci neke na dodaj.rs pa nakaci ovde da uporedimo. .. 

Ajde, ajde da slikamo nesto sto je priblizno isto. Slikaj kutiju od lumie Sa nekih 1-2 metra
Huawei p30 aurora
Ajde za sat vremena kacim. Sa 1,5m slikam u sobi. 

I ja cu, Ali kacim malo kasnije. Bas me interesuje da li ce da bude razlika
Huawei p30 aurora
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Evo dve fotke na brzaka, jedna je bez, druga je sa blicom, u skoro potpunom mraku, monitor nesto malo svetli 
http://sdrv.ms/17oYMPq
http://sdrv.ms/14ouh0U

http://sdrv.ms/17oYMPq
http://sdrv.ms/14ouh0U
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Huawei p30 aurora
pa tvoje su bolje od mojih jer imaju vise svetla... izgleda da si se razmazio sa N8
))
da rezimiramo, kada Lumia slika napolju po dnevnom svetlu - slike su bez tackice, kao staklo
kada se snima, napolju pogotovu, a i unutra, po danu, za mene je video i vise nego odlican
ali kada se slika unutra, bez blica, maaalo su slike zrnastije sto sam ja tek sad primetio jer nisam do sada slikao nista unutra bez blica... (pricam za deo fotografije van opsega auto-fokusa)...
meni je kraj ''radnog dana'' u pola 9 kada beba legne i onda nista vise ne slikam, snimam itd...

da rezimiramo, kada Lumia slika napolju po dnevnom svetlu - slike su bez tackice, kao staklo

kada se snima, napolju pogotovu, a i unutra, po danu, za mene je video i vise nego odlican

ali kada se slika unutra, bez blica, maaalo su slike zrnastije sto sam ja tek sad primetio jer nisam do sada slikao nista unutra bez blica... (pricam za deo fotografije van opsega auto-fokusa)...
meni je kraj ''radnog dana'' u pola 9 kada beba legne i onda nista vise ne slikam, snimam itd...

Odlicne su. Cim je vise svetla dobro je. Na slabijem svetlu mora i blic da se pali