320e Sta da kupim???
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Одг: 320e Sta da kupim???
Preporuka i od mene za Logic Shop, kupio sam kod njih nekoliko telefona i nikakv problem nisam imao.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Vidim pise da daju na 6 rata.Ako je istina nije lose.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
Re: 320e Sta da kupim???
Bruka i sramota,jos je u vecini slucajeva u pitanju kodirani uredjaj koji radi samo sa njihovom SIM karticom.vust napisao:...Mislim da ce biti Nexus 4 na kraju. BTW u Telenoru bez ugovora Nexus kosta 58000din

Za ovu svotu koju si namenio za kupovinu,pazario bih Nexus 4,a ako zelis nesto izvan Andro sveta - definitivno Lumia-u 920.

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
Pogledaj malo i Lumiu 920. Ja, kao bivsi Androidaš, preporučujem Windows phone - nećeš se pokajati sigurno... Ipak živimo u svijetu Androida pa će ti malo ko WP 8 preporučiti jbg 

Nokia Lumia 820
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ja naravno toplo preporucujem sve sto nije Android, u ovom slucaju Lumie su pravo otkrovenje. iPhone je takodje standardno dobro resenje.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- PedjaBL
- Banned
- Pridružio se: Sre, 08. Maj 2013. 08:03
- :: Note N7100
- :: Note n7000
Bjezi od windowsa ako neces ular na glavi. Ogranicen je I nije ni do koljena androidu. Nexus uzmi I uzivaj
@markonato A koje predosti WP-a u odnosu na Android bi naveo? Ja bas ne znam nikoga ko tera Win. Ko ima kesha ima Iphone ovi sa plicim dzepom ovaj ili onaj Android.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Znaci ipak ti je prevelik note 2. Steta, ali razumem da ne voli svako tako velike telefone. Onda je moj glas za nexus
Note IV N9100 dual
Ogroman je Todo evo danas sam bio u Uscu i opet sam isao da vidim. Cak sam ga i naslanjao na glavu da simuliram telefoniranje. Presmesno mi je. Koliko god da je dobra sprava to nije telefon nego tablet ili jos bolje fablet

- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
da li je tačno da u logic shopu daju na 6 rata!?
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Steta sto ti se ne svidja jer je telefoncina fantasticna. To otprilike dodje kao pre par god kada nije bilo androida kada sam imao E61i pa su ljudi mislili da kalkulatorom telefoniram 

Note IV N9100 dual
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
~Arkan~, tako im pise na sajtu... 

E a sta mislite o ovome? http://www.kupujemprodajem.com/Galaxy-S ... d=34377572
Sad naleteh na oglas... Ovo ili Nexus 4 novi
Sad naleteh na oglas... Ovo ili Nexus 4 novi

taj samsung je oko 355e... nexus je oko 300... ti odlucujes. inace, svi kazu da nexus 4 bolji... 

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
vust, jedna od glavnih prednosti svakog drugog sistema, pa i WP, nad Androidom je STABILNOST, i FLUIDNOST u radu. Meni je ta brzina, i pouzdanost vaznija od mogucnosti da promenim boju i oblik ikonica, ili da instaliram neku krekovanu aplikaciju.
vust, ako bas hoces Android onda nexus 4.Ali da sam na tvom mestu isao bih na WP,jer i entry level modeli rade brutalno. 

- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Ma sa tih 320 kupis nexus 4 i miran si najmanje godinu i po ...
Mislim da ce biti Nexus, ali eto dacu jednu sansu na putu do Logicshopa cu svratiti da probam WP. 

Ne moze wp8 da se proba, mora da se koristi
bar neko vreme da se lepo svakodnevno koristi da bi shvatio kako funkcionise i sta pruza 

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Ovo sto luca kaze je potpuno u pravu. A to stanoviste i ja zastupam.
Evo i razloga: dozivljaj WP uredjaja je potpun tek kada se uredjaj personalizuje (a to zahteva povezivanje sa Microsoftovim nalogom (hotmail, live.com). E tek tada, pa onda zezanjem sa uredjajem jedno 2 sata moze da se stekne donekle utisak kako to radi.
Evo i razloga: dozivljaj WP uredjaja je potpun tek kada se uredjaj personalizuje (a to zahteva povezivanje sa Microsoftovim nalogom (hotmail, live.com). E tek tada, pa onda zezanjem sa uredjajem jedno 2 sata moze da se stekne donekle utisak kako to radi.