Samung Galaxy S Duos ili Galaxy S ili ...

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
bud4
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 18. Avg 2013. 13:44
:: samsung
:: nemam

Samung Galaxy S Duos ili Galaxy S ili ...

Post od bud4 »

ne mogu da nadjem koja je cena Samsung Galaxy S Duos S7562 i da li ga jos ima u prodaji ... ? ili uopste samsung galaxy S...
ako imate pohvale ili mane za ovaj telefon slobodno napisite....ili predlog za neki telefon slicnih karakteristika,ali i da cene bude slicna kao za ovaj telefon ... pozz :)

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Re: Samung Galaxy S Duos ili Galaxy S ili ...

Post od sugarcoated_ass »

Za pocetak - viewtopic.php?t=20985
Ovako sad mozemo da pisemo do besvesti i da te zatrpavamo predlozima i savetima. Prvo lepo protrci temu sa linka pa mozemo dalje. 8)

~Arkan~
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
:: Xiaomi Mi A1
:: Gsmart Aku A1
Kontakt:

Post od ~Arkan~ »

alcatel ot997d ;)

bud4
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od bud4 »

Druze Arkane,hvala za savet,ali ipak primarno sto me zanima je Galaxy S,pa ako nije problem napisite misljenje o tom telefonu. I naravno koja je cena tog telefona trenutno.
P.S Ne znam gde mi je post gde sam napisao sta me zanima vezano za telefon,a cenim da je bitno da bi videli sta mi treba.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

bud4, misljenje? Smece... Zasto? Uzasno zastareo hardver po ceni od 150e. Za te pare imas spomenuti 997D koji ti pruza dosta vise!

http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=5110

bud4
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od bud4 »

druze mnogo ti hvala za ovo,samo mi kazi jos koja je cena ovog telefona u Bg. A jel mogu da budem siguran psoto je alkatel,koji ipak ne spada u grupu jacih firma kao sto su samsung,nokia i sl. To pitam jer se plasim da se ne desi neki kvar?Mislim da nisam bas najbolje srocio ovu poslednju recenicu ali razumes sta hocu da kazem :)

EDIT: e da,koja je cena kod nas Samung Galaxy S II ?

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Re: Одг: Samung Galaxy S Duos ili Galaxy S ili ...

Post od znemanja »

Od mene takodje glas za Alcatel.Koristim Alcatel model vec skoro osam meseci paralelno sa Samsung galaxy SII i nikakva problem nisam imao sa Alcatelom. Sve preporuke jedino im kamera nije jaca strana sve ostalo je, po meni, odlicno.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

bud4, koliko vidim u BGu mu je cena 165e, sto je i dalje sasvim korektno. Ja ga imam od pocetka februara i nemam bas nikakvih problema sa njim. Bilo je par prituzbi koje sam cuo od vlasnika, ali sve su bili softverski bagovi koji su ispravljeni apdejtovima (iako ih ja i u samom pocetku nisam imao). Ono sto bih napomenuo je da ako ces ga uzimati, gledas da uzmes 997D, tj. dual SIM verziju posto je radjen za nemacko trziste i samim tim je prosao rigoroznije kontrole od obicne 997ce.
Pored toga vidim da se suska neki apdejt na 4.1 pocetkom septembra sto uopste ne bi bilo lose. :)
bud4 napisao:EDIT: e da,koja je cena kod nas Samung Galaxy S II ?
Nov u radnji 250e.

~Arkan~
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od ~Arkan~ »

i ja imam alcatel (ot idol) i telefon je stvarno perverzija,isto tako sam koristio i 997d jedno mesec dana i on isto leti,sve preporuke za njega,bolji telefon za taj novac ne može. :wink:

Bandicoot
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
:: S6 edge plus
:: S9 plus

Post od Bandicoot »

Galaxy s2 preko oglasa moze da se nadje za 180 e ...

bud4
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od bud4 »

jos jedno pitanje ? ako se pokvari ne daj boze,da li su zastupnici korektni i jel prihvataju reklamacije,da nisu neki sarlatani pa da mora covek da ih ceka po 2,3 meseca ?

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

E sad... ove sve cene koje su ovde iznesene su u radnjama koje bas i nemaju mnogi veze sa zastupnicima i uvoznicima. Ja sam 997D uzeo preko logic shopa od kojih sam dobio njihovu garanciju na 2 godine.
Vecinu telefona sam i uzimao na taj nacin i nikada nisam imao ni jedan kvar tako da nisam morao da koristim garancije iz tih radnji.

bud4
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od bud4 »

da li mozes da mi preporucis neku radnju koja je pouzdana,cisto da budem sigurniji ... :)

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

bud4,pogledaj i One Touch Idol,malo je skuplji od 997 ali ima bolji(kvalitetniji)ekran.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

~Arkan~
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od ~Arkan~ »

idol je o brži od 997d (ne mnogo),bolji i veći ekran,bolju prednju kameru i to je to,ostalo je isto. 997d je oko 160e a idol oko 200.

bud4
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od bud4 »

kupio sam alcatel 997d,sad imam pitanje vezano za internet.Na mts mrezi sam da li ima neki paket za internet i kako to vec ide da namestim internet ?

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

bud4, ehey! Cestitam! Nadam se da ces biti zadovoljan uredjajem kao i ja. ;)

Sto se tice podesavanja za net, ako ti sam ne svuce mozes ih prepisati odavde: http://www.mts.telekom.rs/index.php/par ... -neta.html i moj savet ti je da obrises proxy ako ti je upisan.

bud4
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od bud4 »

nisam siguran da te razumem :) ja sam mislio na onaj paket da imam internet da skidam nesto,idem na fb i sl ? to se valjda placa nesto,pa ono imas minute da iskoristis pa kad nestano onda sporiji net i to ? :D ja sam totalno neupucen u to tako da ne mislite da sam neozbiljan :)
ii jos nesto,jel ovaj telefon moze da podrzi skype,teamspeak,i slicno ?

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

bud4, Iz tvog posta predpostavljam da si na prepaid-u. S' obzirom da si nabavio Andorid telefon da bi mogao da koristiš sve njegove beneficije potreban ti je pristup internetu.vMoj savet je da pređeš na neki od postpaid MixNet paketa, više o tim paketim imaš na sledećem linku :

http://www.mts.telekom.rs/index.php/mix-net-tarifa.html

U mt:s je postojala (možda još uvek postoji) akcija da ako ne uzmeš telefon već samo postpaid broj ili svoj prepaid broj prebaciš u postpaid, imaš mogućnost da ostvariš 50% popusta na pretplatu tokom celog ugovornog perioda a sam biraš da li želiš da zaključiš ugovor na 12 ili 24 meseca. Ako ta akcija još uvek postoji, u tom slučaju, recimo. MixNet M paket bi te mesečno košta 570 dinara što je više nego odlična ponuda s' obzirom da taj paket ima 300 minuta, 600 poruka i 600MB.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

bud4
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od bud4 »

to cu onda,hvala :D A kako kad dodjem u radnju sta da kazem koji je postupak da mi stave taj paket,jel placam odmah nesto,neki ugovor i sl ? izvini,ja sam do sad imao nokia asha,ali nisam prolazi nikad kroz taj postupak

Odgovori