6630, resetovanje na fabričke postavke?

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
promonte
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 28. Jan 2006. 01:34
:: Sony Xperia XZ
:: Sony Xperia Z2

6630, resetovanje na fabričke postavke?

Post od promonte »

Resio sam da vratim moj tel kupljen pre neki dan jer definitivno ima mrtav pixel :smutny: Baterija uz sve savete za smanjenje potrosnje traje dan i po maximum i to sa jako malo razgovora i par porukica i slika?

Zanima me kako da vratim sve na fabricki podeseno kao kada sam ga kupio???Na memorijskoj kartici imam dosta stvari- pa bih voleo da m to ostane ako je moguce a ostalo da se vrati kako je bilo kada sam ga uzeo...

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

uz pomoc pc suita bekapuj sve na pc, znaci i sa telefona i sa kartice zatim uradi hard reset ovako

Do a Full phone formatting on your 6630! as steps below,

1. Make sure you have at least 3/4 charge of battery power left.

2. Backup your contacts list and personal files to MMC memory card.

3. Switch-off your 6630 phone.

4. Press and hold 3 keys;

Green dial key, * (star key) & no. 3 key and then press the power on/off to swtich on the 6630 phone.

Remember, do not let go all of the keys and hold keys until you see a formatting word screen show!

5. After a few minutes when the Full phone formatting completed, your 6630 will back to original system and factory settting.

All apps installed & not of the phones' default will be lost. If you did a backup on your mmc, you can restore it back to the C drive again.

posle toga kad dobijes novi telefon sve lepo vrati sto si bekapovao 8)

promonte
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 28. Jan 2006. 01:34
:: Sony Xperia XZ
:: Sony Xperia Z2

Post od promonte »

A da li ja mogu da sacuvam to sto mi treba na karticu i da je izvadim pa da uradim ovo sto si mi rekao, pa da karticu samo stavim u novi tel kada zamenim???
TX,
JONY
P.S.Posle ovoga sto uradim sve ce biti kao kada sam ga kupio???Milism nece se nesto software poremetiti? :unsure:

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

moze slike, snimke, muziku, poruke i kontakte, programe ne moze :uhuh: zato sto prilikom instalacije programa neki delovi idu u memoriju telefona znaci mora bekap i telefona i kartice pa formatiras sve, vratis karticu i uradis restore pa ce sve raditi 8)
nema nikave promene na softveru kad ovo odradis :wink:

Odgovori