Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
zeemax, a o kakvoj zastiti prava je rec ..... mislim, to je pod uslovom da skidas neku muziku koja ima tu zastitu, ali ne i ako prebacis svoju muziku sa kompa ili slicno, zar ne? .... ili gresim
u vodafone-ovoj ne možeš staviti mp3 za zvonjavu,moja tim-ova može.
zaštita ti ne dozvoljava slanje zaštičenih file-ova na druge mobitele
sa symbianom je lako,preimenuješ extenziju i kome pošalješ preimenuje natrag,ali ja bih slao i na dum phones,a to još nisam našao riješenje!
a sta npr. podlze toj zastiti prava ..... sem .sis fajlova? ...... i naravno mp3jki koje su zasticene... posto nisam jos nista slao sem fotki i video klipova...
Sta god mi je doslo sa 6680 nisam mogao da posaljem,kad sam hteo da posaljem Message 5 (onaj zvuk dize i iz mrtvih) na 7610 odbio je uz poruku da pokusavam da posaljem zasticen fajl.Slao sam iz FExplorer-a,tada je bila zadnja 1.14 ali i u 1.15 mislim da mora preimenovanje!
Pozdrav
E ljudi konacno sam uzeo i drugi tel-za drugu karticu,to je nokia 8910i.Tel je extra,nemam zamerki osim jedne-nocu tastatura uopste nije osvetljena,cak ni malo,nista se nevidi osim par linijica po sredini tel.Zaista za ne poverovati kako su mogli tako nesto glupo da urade.Naravno to ne predstavlja neki problem ako se napamet zna raspored tipki ali...
Po mom vidjenju nikada nece biti napravljen savrsen telefon, uvek ce biti nekih zamerki. U slucaju da se napravi telefon bez mane svi bi ga kupili i niko ga ne bi menjao 10 god. Tako i nokia pa i svi ostali donekle imaju opravdanje.
djolem89, previdjas to da sta je savrseno za mene mozda nije savrseno za tebe ..... i obratno
zato i postoji ovakav izbor telefona
mi smo jednostavno zahtevni korisnici ..... nekome ko nije toliko zahtevan nije problem da nadje savrsen telefon
Šzo se tiče dđeka od 2,5 mm, može i on da se nađe, ima prodavnica Elektronik na Banovom Brdu, tamo ima svih mogućih džekova i kablova. Zar ne kapirate da je fora u tome da svaki proizvođač ima neki svoj standard zato da bismo morali da kupimo njegove dodatke za telefon. Što se tiče razlika u ceni Nokia telefona u momentu kad model izađe na tržište i kasnije, to je zbog toga što se savki Nokia telefon prvih 6 meseci od pojave proizvodi isključivo u Finskoj, a tek kasnije u Kini, Mađarskoj i drugim pogonima-to i nije tako loše zato što oni u prvih 6 meseci mogu da provale sve eventualne mane modela i da ih isprave, zato je na reklamacijama najmanje njihovih telefona. Što reče neko na forumu, treba biti strpljiv i sačekati da cena padne, pa kupiti, a ko je nestrpljiv, plaća cenu za to. Cena nekih telefona ne skače ako su traženi sam zato što su prodavci bezobrazni (mada toga kod nas ima mnogo), cenu diktira odnos ponude i potražnje nekog proizvoda-čuo sam da je cena Nokie 6600 malo skočila zato što je ljudi mnogo traže iako je matora, jer ima dobar odnos cena-kvalitet, a mnogima ne trebaju neke napredne opcije, ali im treba smartphone...
Tačno je i to da Nokia često i u skupljim modelima telefona izostavlja neke banalne opcije koje imaju mnogo jeftiniji telefoni nekih drugih proizvođača-SonyEricsson ima daleko bolje karakteristike u srednjoj klasi telefona (telefoni srednje i ekonomske klase su najprodavaniji kod nas, a i u svetu), čist primer za to je Nokia 6020 i SE T630 koji je jeftiniji od nje, a neuporedivo je bolji, 6321 je tek promašaj, jer ima Bluetoth, a nema kameru. Još par rteči za SE K500: ko je rekao da je bolje uzeti skuplji SE, apsolutno je u pravu, moj kolega ima K500, dosta toga mu fali, a cena modela K700 je dosta pala, tako da treba razmisliti o njemu. NIKAKO ne uzimajte K300, očajan je, jer ima STN ekran i jako je spor, pozdrav.
Znam, slazem se, ali kad bi taj problem resili za mene bi bili idealni telefoni, sto se tice funkcija mislim da su ok, a cena, pa kvalitet je uvek kostao
Nokia telefoni su zakon, jedino bi se slozio sa tim da su dosta skupi i oko maske koja je klimava, inace u svemu ostalom ne bih menjao nokiu ni za jedan drugi fon!
bigmag, tacno tako,i za mene je nokia zakon, skupi jesu ali su i najbolji,a ako je nesto dobro onda mora i da kosta. Ipak nokia ima mnogo manje mana od svoje konkurencije.
ali sa druge strane, Nokia dosta "stedi" na funkcijama svojih telefona ..... i uvek se ciganisu s ekranima .... ipak, imaju najveci broj symbian telefona
Sama cinjenica da je Nokija No.1 po prodatim telefonima govori da je najuspesniji proizvodjac mobilnih telefona,mada tacno je da uvek izostave par nekih banalnih sitnica koje postoje i na klasi ispod "datog" telefona..
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.
Kod Nokije me najvise nervira sto vec jednom ne naprave kameru, koja bi bila u klasi sa ostalim proizvodjacima i veliki broj slicnih *ili istih( performansi u razlicitom kucistu!
Pozdrav svima!
mene nishta ne nervira kod moje 3650-ice!! telefon je ko' sat! iako ima "polukruzhnu" tastaturu, navikao sam se brzo...
e da, jedino shto nema teme, to mozhda... ali nishta strashno!
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.